Pontosan.Wertz írta:Amúgy is ki előzhetné meg őket? Tottenham?

Bentekét jó lenne, ha elhoznánk, baromi jó a srác.
Ilyen lesz a hazai mezünk jövőre, nekem nagyon bejön.

Ez pedig az idegenbeli, érdekes, de hozzá lehet szokni. Lloris

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 10., szerda 14:36
Pontosan.Wertz írta:Amúgy is ki előzhetné meg őket? Tottenham?
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 10., szerda 13:04
Newcastle sztem még nem megy semmire sem, Poolnal össze kell érnie. De mivel Bale marad és ha sikerül venniük egy normális csatárt akkor jó lehet a Tottenham. A középpályájuk is jó lehet ha összeszokik a Paulinho-Sandro páros (utóbbinak persze még fel kell épülnie, de elején még Parkerrel párban is jó lesz, plusz Dembele is ott van, Holtby cserének).Wertz írta:Amúgy is ki előzhetné meg őket? Tottenham? Arsenal? Liverpool? esetleg a Newcastle?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 9., kedd 12:07
Ez csak a te képzeletedben fordulhat előAMYF írta:Chelseat várom az első helyre, Cityben nem érzek akkora erőt, hogy elől végezzenek, MU nagy rejtély. Van egy olyan érzésem, hogy az egyik manchesteri csapat nem lesz ott a top4ben (inkább a city).
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 9., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 20:31
Nem ő túl jó lenne oda...Khedira? :mrgreen:
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 8., hétfő 20:23
Khedira?morientes írta:Igen kellene mellé egy védekezőbb tipusú játékos,ezzel masszívabb lenne a kp,és Arteta is jobban be tudna lépni a támadásokba...Hasznos igen,nincs is előtérben az is igaz. De idén nem volt annyira jó,hogy kiemeljük,szerintem,de ez nem az ő hibája,egyszerűen nem a posztján tolta,sokat kellett védekeznie. Amíg Song volt mellette addig volt :salute:
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 20:20
Igen kellene mellé egy védekezőbb tipusú játékos,ezzel masszívabb lenne a kp,és Arteta is jobban be tudna lépni a támadásokba...Hasznos igen,nincs is előtérben az is igaz. De idén nem volt annyira jó,hogy kiemeljük,szerintem,de ez nem az ő hibája,egyszerűen nem a posztján tolta,sokat kellett védekeznie. Amíg Song volt mellette addig volt :salute:
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 8., hétfő 20:00
Nekem az is elég lenne ha a hajukat kitennék a pályára arra a két posztra.morientes írta:Patrick Viera meg egy Henry
Hasznos igen,nincs is előtérben az is igaz. De idén nem volt annyira jó,hogy kiemeljük,szerintem,de ez nem az ő hibája,egyszerűen nem a posztján tolta,sokat kellett védekeznie. Amíg Song volt mellette addig voltmorientes írta:de Arteta kicsit nincs annyira előtérben pedig kva hasznos a játéka...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 19:47
Walcott egy vonalszélső,aki rohadt gyors,és oda tudja centerezni a tököt,az más kérdés hogy francia barátunk rendre elbaxta...Marci77 írta:Ne szívjál már ennyitGT37 írta:1. City
2. Chelsea
3. United
4. Spurs
5. Arsenal![]()
![]()
Cazorla volt idén szerintem a legjobb. Volt 2-3 (nem több) gyengébb meccse,de az bőven belefér. Arteta idén nem volt annyira jó mint előtte,de ezt a szerepkörváltozásának tudom be. (Ami előre láthatólag a köv. szezonban is marad...)
Tavasszal Merte és Kosi volt még jókíváncsi vagyok hogy mi lesz Vermával. Walcott meg annyira nem volt jó mint ahogy a statok mutatják. Podolskitól többet vártam..
CSak jönne már egy csatár mert nem akarom még egy évig Giroudt nézni középen
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 8., hétfő 19:27
Ne szívjál már ennyitGT37 írta:1. City
2. Chelsea
3. United
4. Spurs
5. Arsenal
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 19:22
Nagyra tartom Zidanet,de tartom hogy Giroud-t benézte...Persze nem Giroud a terv, a fő opció Higu de most Suareznek is ajánlatot tettek, de ez csak egy jelzés volt a Realnak, hogy ne 3 millión baszakodjanak...nyilván Suarez nem fog odamenni!Egyébként Giroudra kíváncsi leszek, oké az első éve szar volt, de azért Zidane sem véletlen ajánlotta be Madridba...![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 8., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 8., hétfő 18:57
Azért voltak meccsei mikor eltűnt,nekem személy szerint Artheta jobban tetszett,de valóban Cazorla sem volt rossz.De ha megint Giroudal mennek neki a bajnokságnak,akkor lehet probléma.Podolski viszont nekem kellemes színfolt volt,képes volt meccseket eldönteni.Németországban meg már szinte leírták.Idén pont, hogy Cazolra volt a legjobb, szeretnének mások annyira ingadozó teljesítményt nyújtani... :shifty:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 10:57
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 8., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 8., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 8., hétfő 8:47
Azért erre ne tegyél pénzt........esélyük sincsen a bajnoki címre.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 8., hétfő 7:15
Na ez aztán egy jó nagy hülyeség. Tudom nagy mánia ezt mindig beírni egy PLes témához, de ez nem így működikSierra írta:Egy jó Liverpool már nagyon kéne az angol focinak. Nincs bajom a Spursszel, de a Poolnak kéne ott lennie a helyükön.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem