Megy a meccs!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Megy a meccs!
Benitez sose rakta össze a védelmet. Eddig mondhatni minden meccsen az ellenfél komoly helyzeteket alakitott ki és csak az isteneknek és navasnak köszönhető hogy nem volt eddig több pontvesztés. Ez a meccs majdnem ugyan olyan mint az eddigiek, csak most a szerencse nem a reallal van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2015. november 8., vasárnap 22:11-kor.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jesé te meg fussál 60 métert egyenesen
Ki nem engedi ezeknek hogy legyen agyuk?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hiányzik a kezdőkapus, a kezdő védelemből 3 ember, hiába állt be Varane ont Ramos helyett kellett, tehát nem javult a dolog. Bale most tért vissza, James is, nincs Karim, CR azért idegen feladatkört kell h ellásson, igaz amugyis gyenge, de azért Karimmal jobb lenne.Steve írta:érett NULLA, SEMMI AZ IDE TELJESÍTMÉNY.
EDDIG TUDTUK BEMÁKOLNI A MECCSEKET. Csinálni is kell valamit az eredményért, de azt idén még nem láttuk.
De meg lesz magyarázva ez is..a hiányzók..azért a mai keret nem volt olyan gyenge.
nem csak a mai meccsen szívunk a sérültekkel, hanem az egész szezonban. Hát hogyan építse fel így a csapatot az edző? Akárki legyen is az.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Egész eddig valami Isten szerencsével hoztuk a meccseinket, de komolyan. Aki ezt nem látta, az nem lát az eredményeken túl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olyan, mint amikor az oviban a kis pufi gyerek teleeszi magát tejbegrízzel, és úgy, felpuffadva próbál focni a többi kis fürge giliszta haverjával. Valami nem oké vele, úgy alapból.LiamGallagher írta:Ez a Danilo kurva joatyavilag, ez siralmas. Semmi elkepzeles, semmi.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Függetlenül a meccs végeredményétől, idén én semmi átütőt nem látok ebben a csapatban.
Egy jó CR igenis hiányzik, nem hiszem, hogy ennyi volt benne, szerintem a színfalak mögött mehet valami. Nem hiszem, hogy teljesen alaptalanok azok a hírek, hogy nem valami jó a viszonya Benitezzel vagy Baleel. Nekem is elegem van belőle de nem kezdem el ekézni, mert már letett annyit az asztalra, hogy időt adjak neki. Ettől függetlenül sz*r és hisztis és botránykavaró (mi a fenének súgott Blanc fülébe?), de nem érdekel, nem fogom hetente itt őt ekézni, mert a többieknek sem sokkal több közük van mostanság a focihoz. Kroos idén nagyon gyenge, habár nekem tavaly sem lett tele tőle a bugyim, de ugye ő az a játékos, akivel minden megoldódik. Isconak nagyobb a füstje mint a lángja. Benzema bár sérült és idén jól teljesített, de botrányt botrányra halmoz, ami egy gyerekes apukára nézve gáz és biztos vagyok benne, hogy az öltözőnek is árt. A sérültek száma érthetetlenül sok. Benitez meg szimplán gyenge.
Egy jó CR igenis hiányzik, nem hiszem, hogy ennyi volt benne, szerintem a színfalak mögött mehet valami. Nem hiszem, hogy teljesen alaptalanok azok a hírek, hogy nem valami jó a viszonya Benitezzel vagy Baleel. Nekem is elegem van belőle de nem kezdem el ekézni, mert már letett annyit az asztalra, hogy időt adjak neki. Ettől függetlenül sz*r és hisztis és botránykavaró (mi a fenének súgott Blanc fülébe?), de nem érdekel, nem fogom hetente itt őt ekézni, mert a többieknek sem sokkal több közük van mostanság a focihoz. Kroos idén nagyon gyenge, habár nekem tavaly sem lett tele tőle a bugyim, de ugye ő az a játékos, akivel minden megoldódik. Isconak nagyobb a füstje mint a lángja. Benzema bár sérült és idén jól teljesített, de botrányt botrányra halmoz, ami egy gyerekes apukára nézve gáz és biztos vagyok benne, hogy az öltözőnek is árt. A sérültek száma érthetetlenül sok. Benitez meg szimplán gyenge.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2015. november 8., vasárnap 22:08-kor.
But he is a good boy...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Gyönyörű lesz a sablon szart olvasni Beníteztől meccs után.
Itt meg a szánalmas hiányzókkal való mentegetőzést.
Ma közel sem volt gyenge a keret a játékosok fele viszont mint EGÉSZ IDÉN totál gyenge.
Aki ezt élvezi annak gratulálok. Ez nagyon messze a Real Madridtól.
Itt meg a szánalmas hiányzókkal való mentegetőzést.
Ma közel sem volt gyenge a keret a játékosok fele viszont mint EGÉSZ IDÉN totál gyenge.
Aki ezt élvezi annak gratulálok. Ez nagyon messze a Real Madridtól.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ez a Danilo kurva jo
atyavilag, ez siralmas. Semmi elkepzeles, semmi.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Komolytalan az egész így hogy állandóan sérült mindenki akinek játszania kéne aztán meg megy ez a foshalmaz szélreteszem beadom jelleggel. Sír a lábunk alatt a labda de komolyan.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nagyobb gond, hogy lett volna már több ilyen meccsünk is, ha nem Navas van a kapuban...sok a sérült...meg a kolonc is. Rafának sem lesz ez nyugdíjas állás.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként én azt gondolom, hogy nem a védekezésünk javult idén, eddig egyszerűen csak volt egy klasszis Navasunk, ha ő nincs, már jó pár meccsen megszórhattak volna minket. Mindemellett támadásban, labdatartásban, kreativitásban jóval elmaradunk a tavalyitól.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
gondolom még nem írta le senki de sevillaban ki lehet kapni
a nagy büdös lófaszt
Benitez összerakta a védekezést
látom
a nagy büdös lófaszt
Benitez összerakta a védekezést
látom

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szaladgáló bagázs lettünk, nincs elképzelés, felfogás... csak, mint a grundon kergesd a labdát oszt jó vagy.Kerlon írta:Danilonak fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van. 30+ millió![]()
![]()
![]()
(Előző kommentemmel nem szerettem volna megbántani Csabit, mert közel nem olyan szinten védi CR-t, mint a jegelt emberek, de azért funny volt)
Amúgy megmondtam, hogy nagyon szopni fogunk. Persze a 3-1 nem vészes, de közünk sincs a meccshez. Benítez munkája meg tényleg beérett, egyre szürkébbek és ötlettelenebbek lettünk támadásba az elmúlt 2 hónapban. Persze sok a sérült meg forma ingadozások, de nem is változtat. Isco például nem kompatibilis a jobb oldallal és csak ritkán látni, hogy szabadabban mozoghat elől.
Nincs átütő erő a csapatban, Rafa out.
- mocsok
Elmehet a faszba a sanitas, hogy az alapkezdo navas,carvajal,ramos,varane,marcelo otosbol harman hianyoznak. Aztan csodalkozunk hogy osszevissza rohangalnak a vedoink.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mondjuk passzolhatnánk is a kapu előtt. Fizetünk az egóértSeraf írta:ez a kapusgyerek is élete meccsét játsza...

Zseniális.
Miért nem kezdette amúgy Jamest?
Játszatja a teljesen fáradt Kroost meg Casemirot.Lépni nem bírnak.Bár a brazil még így is jó.
Ott van Kovacic is őt sem játszatja.

Miért nem kezdette amúgy Jamest?
Játszatja a teljesen fáradt Kroost meg Casemirot.Lépni nem bírnak.Bár a brazil még így is jó.
Ott van Kovacic is őt sem játszatja.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Hát ez elment.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
pont most kell, hogy jojjon az el clasiko

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
az a legidegesítőbb, hogy a támadásaink annyiból állnak, hogy leadják a szélre és jön a beadás..
Danilonak fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van. 30+ millió
(Előző kommentemmel nem szerettem volna megbántani Csabit, mert közel nem olyan szinten védi CR-t, mint a jegelt emberek, de azért funny volt)
Amúgy megmondtam, hogy nagyon szopni fogunk. Persze a 3-1 nem vészes, de közünk sincs a meccshez. Benítez munkája meg tényleg beérett, egyre szürkébbek és ötlettelenebbek lettünk támadásba az elmúlt 2 hónapban. Persze sok a sérült meg forma ingadozások, de nem is változtat. Isco például nem kompatibilis a jobb oldallal és csak ritkán látni, hogy szabadabban mozoghat elől.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K