Ahányszor ezzel kapcsolatban írtok a fórumra mindég meghal egy kiscica, jegyezzétek meg jól!!

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 8., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 8., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 8., hétfő 9:20
azért mert nem akarják a legjobbjukat eladni nekünk?? ki az a marha, aki nem szeretné Balet megtartani??Victor írta:na, a Spursnek aztán van bőr a képén.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 8., hétfő 9:15
tubatibi írta:"A legfrisebb hírek szerint megvárjuk ameddig Kaká lelép és Illarramendi a 8-as számot fogja megkapni. " - MARCA
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 8., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 8., hétfő 9:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 8:55
csibi írta:kb ingyen fogjuk oda adni, hogy kicsi bale 100m euroért jöjjön hozzánk.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. július 8., hétfő 7:55
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. július 8., hétfő 6:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 8., hétfő 1:17
bocs a duplaert:Remy írta: a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 8., hétfő 1:16
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
egyetertek Los Blancossal, nem kell DM meg igy is tul sok a tkp itt. Ha pedig Perez es Ancelotti(Zidane) megigerte, h jatszatja Moratat es Jeset + Isco is annak fejeben valasztott minket, h kapni fogja a perceket(+Ozil)... tok felesleges itt tartani DM-t ugy, h CR baloldalon kirobbanthatatlan.Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 8., hétfő 0:42
Jesé nagy tehetség, de a legnagyobb baj vele az, hogy ezzel ő is tisztában van. Sőt, talán azt is érzi, hogy a klubnak nagyon kellene már egy igazi saját nevelésű klasszis, aminek eléréséhez hosszú ideje ő áll a legközelebb. A pályán tanúsított viselkedése, egy-egy nyilatkozata, illetve maga a fizimiskája is arra enged következtetni, hogy nem egy szerény gyerek, mint mondjuk Varane. Ez nem feltétlenül baj, ha képes egy bizonyos határon belül tartani az egóját.Remy írta:a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 8., hétfő 0:35
a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 0:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 8., hétfő 0:24
ez nekem is feltűnt az utóbbi időben vele kapcsolatbanKicsit ARC lett
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 0:10
HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 8., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 0:04
Amúgy Madridban szó sincs Khedira eladásárólSierra írta:Khedira 20 millió Chelsea
KP-ra meggyőződésem, hogy ennyi volt az igazolás idénre. Zidane majd megcsinálja Casimiroból a mi Andersonunkat azt annyi, ott a fekádLos Blancos írta:Pénteken áll munkába az olasz addig behúzzuk szerintem Illarra-t és már csak egy feka kell.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem