azért nem kell annyira lesajnálni a mai focit se
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 8., vasárnap 18:35
Tom, de most erre a Neymar őrületre reagáltamnmate írta:Vótmá.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 18:35
Nálam mind2 extra. Tényleg, amit más is írt, h régebben ez nem volt extra, de a mai fociban mindenképpen annak számítanak ezek a megmozdulások.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 8., vasárnap 18:32
Vótmá.schranzer írta:Hát nemazért, de pár órával előtte Inaki Williams szintén egy esernyős+megfordulós+kapáslövéses gólt durrantott az Espanyolnak, ami szerintem sokkal nagyobb gól, mint Neymaré. Ennyit az extráról a mai napra
link
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 8., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 8., vasárnap 18:26
Mondjuk règebben nem volt ez annyira extra,de a mai szegènyes felhozatalbol kitunik a megoldás nem kicsit.Ezèrt sztm rá lehet aggatni az extra jelzot.Mert sajnos nem mindennapos.Realista24 írta:Folytatom mocsok kedvéért.
Senki nem írta, hogy nem szép és remek megoldású gól volt, de nem az az extra, amire eldurran a pöcse az embernek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 8., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 8., vasárnap 18:09
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 18:06
Igazad van, ha csukott szemmel, egy lábon csinálta volna, na az már extra...Mike írta:szép volt de azért nem olyan extra
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 8., vasárnap 18:02
A mai fociban kb mint a fehèr hollo.szép volt de azért nem olyan extra
Szimpatikus volt hogy nem tolták be a buszt.Egy gijon kicsontozta volna a muvèsz embereket...DinhoL írta:A bagós volt az 1. félidő Neymarja..Hungarokatalán írta:https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 14721?s=09
Itt van a gól.![]()
![]()
Amúgy 1. félidőben nagyon gyengén játszott, a 2.-ban kapott 1 sárgát, aztán felpörgött.Amúgy tökre meglepett, hogy a Villa' ilyen keveset mutatott, azt hittem az év eleji parádéjuk tovább tart.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 18:01
Oké....Mike írta:szép volt de azért nem olyan extra
Azért elég jól játszottak kb. 60 percig, utána valóban elfogytak. Az is közrejátszhatott, h csütörtökön még Minskben játszottak.DinhoL írta: A bagós volt az 1. félidő Neymarja..Amúgy tökre meglepett, hogy a Villa' ilyen keveset mutatott, azt hittem az év eleji parádéjuk tovább tart.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 8., vasárnap 18:00
De ez extra..Mike írta:szép volt de azért nem olyan extra
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. november 8., vasárnap 17:57
A bagós volt az 1. félidő Neymarja..Hungarokatalán írta:https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 14721?s=09
Itt van a gól.![]()
![]()
Amúgy 1. félidőben nagyon gyengén játszott, a 2.-ban kapott 1 sárgát, aztán felpörgött.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 8., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 8., vasárnap 17:46
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem