Nem adunk nekik senkit abba biztosak lehetnek
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 8., hétfő 9:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 8:55
csibi írta:kb ingyen fogjuk oda adni, hogy kicsi bale 100m euroért jöjjön hozzánk.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. július 8., hétfő 7:55
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. július 8., hétfő 6:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 8., hétfő 1:17
bocs a duplaert:Remy írta: a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 8., hétfő 1:16
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
egyetertek Los Blancossal, nem kell DM meg igy is tul sok a tkp itt. Ha pedig Perez es Ancelotti(Zidane) megigerte, h jatszatja Moratat es Jeset + Isco is annak fejeben valasztott minket, h kapni fogja a perceket(+Ozil)... tok felesleges itt tartani DM-t ugy, h CR baloldalon kirobbanthatatlan.Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 8., hétfő 0:42
Jesé nagy tehetség, de a legnagyobb baj vele az, hogy ezzel ő is tisztában van. Sőt, talán azt is érzi, hogy a klubnak nagyon kellene már egy igazi saját nevelésű klasszis, aminek eléréséhez hosszú ideje ő áll a legközelebb. A pályán tanúsított viselkedése, egy-egy nyilatkozata, illetve maga a fizimiskája is arra enged következtetni, hogy nem egy szerény gyerek, mint mondjuk Varane. Ez nem feltétlenül baj, ha képes egy bizonyos határon belül tartani az egóját.Remy írta:a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 8., hétfő 0:35
a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 0:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 8., hétfő 0:24
ez nekem is feltűnt az utóbbi időben vele kapcsolatbanKicsit ARC lett
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 8., hétfő 0:10
HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 8., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 0:04
Amúgy Madridban szó sincs Khedira eladásárólSierra írta:Khedira 20 millió Chelsea
KP-ra meggyőződésem, hogy ennyi volt az igazolás idénre. Zidane majd megcsinálja Casimiroból a mi Andersonunkat azt annyi, ott a fekádLos Blancos írta:Pénteken áll munkába az olasz addig behúzzuk szerintem Illarra-t és már csak egy feka kell.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 7., vasárnap 23:55
1et értünk.Hogya viharba ne kéneHa Ancelotti nem hülye akkor nem egy taktika lesz és Di María elég fontos taktikai elem lehet , vagy bármilyen szélső .
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 7., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 23:50
hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 7., vasárnap 23:48
Hogya viharba ne kéneLos Blancos írta:nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 7., vasárnap 23:47
nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 7., vasárnap 23:46
Azért kéne ,mert az idei év egyik legnagyobb hibája volt , hogy a Cr-Özil-María triónak nem volt cseréje. Volt Callejon , aki teljesen más stílus volt , mint a kezdő tagjai , sőt szerintem ő inkább csatárnak lenne jó. ÉS volt még Kaká ... Meg ugye Modric de jó esetben hátrébb kezdett. Szóval őt nem venném ide. Ha megint neki vágunk a szezonnak 4-2-3-1ben és mondjuk egyszerre lesz kezdő Xabi-Modric-Isco-Özil-Cr-Benzema. Akkor kit dobsz be , ha baj van. Ott van Jesé , Morata meg Illaramendi ... Na ez az amit nem szertnék én jövőre látni . Maradjon csak szépen Khedira meg Di María cserének .Los Blancos írta:minek DM helyére akárki is? Isco/Özil, Jesédi maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
kaká meg csak azért marad itt, mert nem kell senkinek ennyi pénzért
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 23:44
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem