Nézd vissza HD-ben, ne ilyen 240p-s szerű felvételeken. Nekiment sisakkal, utána volt a mozdulat, benne volt, hogy mindketten esnek. Amúgy ha jól tudom azért büntették meg, mert indokolatlanul lassított, nem is a "rúgó mozdulat" miatt.Zsombor írta:Eddig olvastam.wZoLee7 írta:Na menny már...
Nem vontam én kétségbe Rossi tudását, sőt, elismerem, hogy ő a sportág "királya", de én úgy érzem, hogy az ott akkor egy rugó mozdulat volt és ezért joggal megbüntették. Persze, nyilván izgalmasabb lett volna a futam, ha mondjuk 1. illetve 2. helyről indulnak.morientes írta: Règota kovetem a pályáját,nekem o olyan mint Schumacher.9X VB gyoztes,mindent egybe vetve.Lorenzo jo motoros,de ezt nem igy,nem ebben a formában kellett volna eldonteni.
Ha face to face lemeccselhettèk volna,talán akkor is Lorenzo nyer,de igy joggal mondhatják hogy megkapta.
Amúgy teljesen mindegy, ma is láttuk mennyire korrekt Marq, 0 kisérlet 30 kör alatt. Rossit meg oda-vissza előzte az előző 2 futamon... na m1 nem is idegesítem magam ezen. Ez van.