Inkább lesz az egy Pogba, vagy Verratti.
Vagy Neymar
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 8., vasárnap 14:22
Szerintem meg szálljunk le a földre! Bale-Cr közel sem fórum kedvencek (én sem csípem egyiket sem, bár ez nem újkeletű) viszont azért elég meredek mikor pusztán darabszámra van valaki helyettesítve. Asensio meg Odegaard az égegyadta világon nem mutattak sehol, semmit! Nemhogy a Madridban de még 2-3 szinttel lejjebb sem. Akkor mire ez a bizalom? Egy Hazard vagy Sanchez mérföldekkel biztosabb megoldás, mint ők, Perezt ismerve meg értelmetlenség is beszélni erről, mert a walesi nem megy, ha meg mennek is akkor nevek fognak jönni, nem ilyen névtelen emberkék.Hazard sem kéne, Alexis se. Inkább építsük be Asensiót, rá egy évre mikor már Bale se lesz meg Odegaard-t. A két vezérbikáért kapott 200-250 misit meg el lehet tenni szűkösebb időkre, vagy befektetni a stadionba.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 8., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 8., vasárnap 13:06
Ezt honnan szedi Silva?Ronaldo nagyon jól beszéli a franciát, talán még jobban, mint én, és ha jövőre érkezik, nem lesz gondja beszélni a sajtóval
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 8., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 8., vasárnap 11:47
Na ja.Sajnos lesz helyette Eden Hazard,jobb hiján.Illetve ha lehetne, Neymar kéne.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 8., vasárnap 11:01
Ez is egy jó opció lenne. Nekem legalábbis tetszene. Csak az a baj, hogy Agüero nem jönne. Pedig egy James-Modric-Kroos-Isco-Benzema- Agüero sor nekem nagyon tetszene.Kerlon írta:A felsorolt nevek után, amúgy amondó vagyok, hogy nem szélső támadót, hanem csatárt kell igazolni, mert a széleken igazából megleszünk vagyunk CR nélkül is. (Isco, James, Bale, Jesé, Lucas)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 11:00
Ezzel viszont egyetértek, a Barcában sem tudott úgy csillogni, mint a 'Senalban, mert volt előtte a sorban minimum 3-4 játékos, ugyan ez a Realban is állna, nem hiszem, hogy tudná hozni ezt a formáját. Neki is kell, hogy a csapat rá épüljön, hogy a támadásokban, ő legyen a meghatározó alak.alexoxladjackoxi írta:Nem gondolnám, hogy Alexisnek feküdne a Real. Nálatok nem tudna akkora vezérbika lenni, mint nálunk. És neki ez kell, így tudja kihozni magából a maximumot. Szerintem mostanában még az is bassza a csőrét, hogy Özil elviszi előle a showt, és nem ő tud lenni házon belül a numberone. Eleve a PL jobban fekszik neki. Van területe, ki tudja használni az erejét, gyorsaságát, és tulajdonképpen minden pozitív tulajdonságát.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. november 8., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. november 8., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 8., vasárnap 10:43
Meg bele kerülne a mezünk színébe egy kis sárga.MesQueUnClub írta:Abból a 140 millából szerintem kijönne, a Reus/Auba/Gündi 3asnak az ára, onnantól Ziro 1 Dortmund meccset nem nézne gyanítom, bár még Hummels is beleférne szerintem. és akkor ki is lenne pontozva a Dortmund teljesen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 8., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 8., vasárnap 10:34
Na ja! Szerintem is Reus, Hazard(bár most szar, de szerintem csak Mourinho lejárató kampány egyik arca), Sanchez (bár szerintem ő esélytelen) Auba (bár ő még csak most kapja el a fonalat), illetve házon belül Isco megoldásokban lehet gondolkozni. Igazából Bale is átvehetné valamelyt a szerepét, ha megtanulna focizni.Pipita írta:Egyrészt nem CR utódot kell keresni, mert senik sem lesz hozzáfogható. Vagy ha olyan játékost akarunk CR helyére, aki uganazt adja a csapatnak, amit CR, abból hatalmas csalódás lesz.A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?
Valaki olyat kell hozni, aki képes lesz alkalmazkodni a csapat játékához, mert remélhetőleg akkorra már talán alakulóban lesz ilyesmi.![]()
Én Aubameyangot simán elhoznám, vagy ha végre újra feléled, akkor Reus-szal nekem egy álom válna valóra, annyira ide való az az ember hogy nagyon.
Más most hirtelen ne jut eszembe, akire reális esély is lehetne.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 8., vasárnap 9:25
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem