Szeretném előre leszögezni hogy
a) Nem tudom, ki vhova jár innen, ki mit tanul, kinek mik a jövőbeli tervei,
b) Nem szeretnék megbántani senkit,
c) Nem tartom magam többre senkinél, csak azért mert valaki buta, én sem vagyok okos, sőt.
De amit két hónap alatt a Magyarország elitegyetemének csúfolt Corvinuson tapasztaltam... hát nem erre számítottam az "ország krémjétől."
Annyi buta, gondolkodni képtelen ember van, és nem is veszik észre magukat hogy az valami borzasztó.
És most nem a tanárokra célzok, mert azok közül az igazi professzorok tényleg kiemelkedőek és zseniálisak, és hogyha akarsz, lehet tőlük tanulni rengeteget. A tanulók közül viszont jó néhányan levernék a képzeletbeli lécet.
És hiába a 499 pont az érettségikkel, lószart nem ér, selejtes embereket szül, droidokat.

Nem tudnak érvelni meg gondolkodni, csak nyomják az egydimenziós elképzeléseiket teljes hangerőből, és egy értelmes ellenérvre nem tudnak reagálni, csak ismétlik magukat, de nem látják be, hogyha épp tévedtek, hiszen tévedhetetlenek, hiszen a Corvinusra járnak, hiszen ők a legjobbak.
Borzasztó ami itt folyik.
Szorri a kifakadásért, érdekelne néhány vélemény. Más sulikban is vannak ilyen buta hangadók, vagy csak az ide járó elitisták egója okozza ezt?
Vagy tényleg ebbe az irányba haladunk?

Gondolkodni nem kell, csak hangosan beordibálni valamit, "oszmajdakkó'jólessz"?