Cristiano Ronaldo
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem gondolnám, hogy Alexisnek feküdne a Real. Nálatok nem tudna akkora vezérbika lenni, mint nálunk. És neki ez kell, így tudja kihozni magából a maximumot. Szerintem mostanában még az is bassza a csőrét, hogy Özil elviszi előle a showt, és nem ő tud lenni házon belül a numberone. Eleve a PL jobban fekszik neki. Van területe, ki tudja használni az erejét, gyorsaságát, és tulajdonképpen minden pozitív tulajdonságát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha netán véletlenül CR-nek ez lenne az utolsó idénye,úgy ebben az esetben egyértelműen Reust hoznám a helyére. Bale pedig marad mint ügyeletes világklasszis,bár a teljesitménye messze van attól.

Meg bele kerülne a mezünk színébe egy kis sárga.MesQueUnClub írta:Abból a 140 millából szerintem kijönne, a Reus/Auba/Gündi 3asnak az ára, onnantól Ziro 1 Dortmund meccset nem nézne gyanítom, bár még Hummels is beleférne szerintem. és akkor ki is lenne pontozva a Dortmund teljesen.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Abból a 140 millából szerintem kijönne, a Reus/Auba/Gündi 3asnak az ára, onnantól Ziro 1 Dortmund meccset nem nézne gyanítom, bár még Hummels is beleférne szerintem. és akkor ki is lenne pontozva a Dortmund teljesen.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Na ja! Szerintem is Reus, Hazard(bár most szar, de szerintem csak Mourinho lejárató kampány egyik arca), Sanchez (bár szerintem ő esélytelen) Auba (bár ő még csak most kapja el a fonalat), illetve házon belül Isco megoldásokban lehet gondolkozni. Igazából Bale is átvehetné valamelyt a szerepét, ha megtanulna focizni.Pipita írta:Egyrészt nem CR utódot kell keresni, mert senik sem lesz hozzáfogható. Vagy ha olyan játékost akarunk CR helyére, aki uganazt adja a csapatnak, amit CR, abból hatalmas csalódás lesz.A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?
Valaki olyat kell hozni, aki képes lesz alkalmazkodni a csapat játékához, mert remélhetőleg akkorra már talán alakulóban lesz ilyesmi.![]()
Én Aubameyangot simán elhoznám, vagy ha végre újra feléled, akkor Reus-szal nekem egy álom válna valóra, annyira ide való az az ember hogy nagyon.
Más most hirtelen ne jut eszembe, akire reális esély is lehetne.

A felsorolt nevek után, amúgy amondó vagyok, hogy nem szélső támadót, hanem csatárt kell igazolni, mert a széleken igazából megleszünk vagyunk CR nélkül is. (Isco, James, Bale, Jesé, Lucas)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Olyan játékos kell majd a helyére aki tud védelmet megbontani,ugyanis a támadóink közül az semelyik nem tud 1-1-ezni.
Legyen ez Hazard,Reus,Sanchez,engem nem érdekel,csak tudja ezt megcsinálni.
Legyen ez Hazard,Reus,Sanchez,engem nem érdekel,csak tudja ezt megcsinálni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egyrészt nem CR utódot kell keresni, mert senik sem lesz hozzáfogható. Vagy ha olyan játékost akarunk CR helyére, aki uganazt adja a csapatnak, amit CR, abból hatalmas csalódás lesz.A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?
Valaki olyat kell hozni, aki képes lesz alkalmazkodni a csapat játékához, mert remélhetőleg akkorra már talán alakulóban lesz ilyesmi.

Én Aubameyangot simán elhoznám, vagy ha végre újra feléled, akkor Reus-szal nekem egy álom válna valóra, annyira ide való az az ember hogy nagyon.
Más most hirtelen ne jut eszembe, akire reális esély is lehetne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha olvasnál hireket es a topicot, tudnad mi ez a buzulas...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mi ez a Hazard buzulás? A PL topikban: Leigazolnád Hazardot? Nem! Erre most itt: kit igazolnál le Cristiano utódjának, Sanchezt vagy Hazardot? Ez csak nekem fura? Jövő héten mi lesz? Hányas mezben látnád szívesen Hazardot? Hazard egy felfújt lufi, ha ide jönne CR utódként olyat bukna, mint egy vak ló a szántáson. Mindenki azt várná tőle, hogy azt csinálja, mint CR, de ahhoz ő még elég kevés. Sanchez másabb tészta, erőszakos, gólratörőbb, de 28 éves lesz.
Véleményem szerint, ha elmegy CR, akkor nem szabad hozni helyette/helyettesítésére senkit, főleg nem olyat, aki ugyan az a poszt és hasonló a játéka. A mai fociban talán csak Neymar bírná el azt a nyomást, amit a CR utódság (jó magyarsággal
) jelentene. Máshogyan kell megoldani a pótlását, csapatot kell építeni, nem egyénekben gondolkodni. Persze ezt legyen ember, aki elmagyarázza Pereznek :Đ
Véleményem szerint, ha elmegy CR, akkor nem szabad hozni helyette/helyettesítésére senkit, főleg nem olyat, aki ugyan az a poszt és hasonló a játéka. A mai fociban talán csak Neymar bírná el azt a nyomást, amit a CR utódság (jó magyarsággal

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ha Ronaldo megy, Bale marad, nem hogy marad, de jobban fogják nyomni mint valaha. Így az első évben én sem biztos hogy vennék egy másik szélsőt Ronaldo helyére, bár fontos hogy lehessen változtatni a taktikán, és hát a sérülések gyakoriságát ismerve nem árt ha vannak a padon is magas szintű játékosok. Bale-é lesz a balos, remélem James-é a jobbszél, Benzema a csatár, így három hely marad, ezt pedig ellenféltől függően lehet pakolni Isco-val vagy nélküle, Modric-Kroos alap. Mondjuk ha Pogba-t vagy Verratti-t vennénk CR helyére első évben, nem lenne hülyeség, nem ártana sokszor egy kis plusz mezőnymunka. De egy csatár jöjjön Benzema mögé, kelleni fognak a gólok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csatár: Benzema, mögötte: Bale (mert úgy is maradni fog) Isco - James, vagy Isco-Kroos-James...
Teljesen feleslegesnek és ártalmasnak tartok egy 70-100 millás igazolást, magas fizetéssel. Bale elég nagy baj, egy olyan teher amit a csapat többi részének kell elbírnia. CR legalább gólokat lő, Bale még azt sem. Persze lehetséges, hogy pár meccs a bal oldalon és megugrik a teljesítménye, de jelenleg baj van ha játszik, nagy baj van ha CR-el együtt játszik.
Én sokkal inkább tolnám fel csatár mögé Kroost vagy Modricot, és venném meg Verrattit Casemiro mellé
Teljesen feleslegesnek és ártalmasnak tartok egy 70-100 millás igazolást, magas fizetéssel. Bale elég nagy baj, egy olyan teher amit a csapat többi részének kell elbírnia. CR legalább gólokat lő, Bale még azt sem. Persze lehetséges, hogy pár meccs a bal oldalon és megugrik a teljesítménye, de jelenleg baj van ha játszik, nagy baj van ha CR-el együtt játszik.
Én sokkal inkább tolnám fel csatár mögé Kroost vagy Modricot, és venném meg Verrattit Casemiro mellé

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
En Reus-t, Sanchezt nem szeretem meg Barcabol, nagyon temperamentumos Hazardot nem tudnam itt elkepzelni. Csapaton belul is meglehet oldani ha nincs ennyi serultKAG írta:Amúgy aki arra nyomna, hogy egyiksem az kit akarna?
Vagy csapaton belül oldaná meg a bulit?

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én azért Neymarra előbb tenném le a voksom, hogy Cé/Messit megközelíti.Matt009 írta: Amúgy Martialt érdemes figyelni, 1-2 éven belül ő lehet az, aki teljesítményben legjobban megközelítheti a CR-Messi párost.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sanchezt én már a múltkor is írtam, mint az egyik lehetséges opció, és ezt továbbra is tartom. Sanchez jobb futballista Hazardnál, mert benne megvan a gyilkos ösztön, veszélyesebb a kapura. A probléma vele az, hogy szerintem sokkal nehezebb megszerezni Hazardnál. Egyik csapatnak sem kell a pénz, de amilyen teljesítményt most Hazard produkál, nem hiszem, hogy foggal-körömmel ragaszkodnának hozzá a Chelseanél. Az Arsenal más tészta, ott minden áron meg akarják majd tartani Sanchezt, és ha nem lesz egyértelmű szándék a chilei részéről lelépni, akkor nem fog megtörténni.
Amúgy Martialt érdemes figyelni, 1-2 éven belül ő lehet az, aki teljesítményben legjobban megközelítheti a CR-Messi párost.
Amúgy Martialt érdemes figyelni, 1-2 éven belül ő lehet az, aki teljesítményben legjobban megközelítheti a CR-Messi párost.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Perezt ismerve ez az, ami nem fog megvalósulni...doncsontos írta:isco-t meg bale-t CR helyére, james ki a jobbosra, aztán megnézzük mit alkotnak egy évig, ha nem megoldás egyik sem, akkor meg ellehet gondolkozni, hogy ki a legjobb opció számunkra. bár az akkor meg úgysem egy átgondolt igazolás lesz, csak lényeg, hogy legyen drága és villoghasson perez.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
isco-t meg bale-t CR helyére, james ki a jobbosra, aztán megnézzük mit alkotnak egy évig, ha nem megoldás egyik sem, akkor meg ellehet gondolkozni, hogy ki a legjobb opció számunkra. bár az akkor meg úgysem egy átgondolt igazolás lesz, csak lényeg, hogy legyen drága és villoghasson perez.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://youtu.be/QdXgDoJ-moM?t=1m31sziro4vr írta:Én még Máté nevét is bedobnám, nézzétek milyen ügyesen bánik a zsugával.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=arV5bL4L8yI
És azóta a haja is tekintélyt parancsolóbb lett.
Amúgy meg Aubameyang. Vagy Máté.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én még Máté nevét is bedobnám, nézzétek milyen ügyesen bánik a zsugával.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ami mindkettőre igaz, hogy nem elég effektívek. Sanchez kevesebb játékintelligenciával bír, darabos, viszont erős, gyors, határozott, megvan benne az "odabaszok". Hazard jobb képességű, jobban olvassa a játékot, nagyon finoman ér a labdához, de tiknyó kisgyerek, megragadt egy szinten és ott is fog maradni szerény véleményem szerint.
Nem tom ki jöjjön. Nem tudok senkit, de őket 100 millákért elhozni...áááh. Csapatot kell összedobni.
Nem tom ki jöjjön. Nem tudok senkit, de őket 100 millákért elhozni...áááh. Csapatot kell összedobni.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?nmate írta:Egyik se.
Egyáltalán van egy ilyen tipusú játékosra szükség?
Szerk.: és pont kettővel előttem kérdezik meg ugyanezt.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc