Realista24 írta:
Elkaptad a Beno kórt. Eltűnsz mindig, amikor kéne, hogy legyél és itt vagy, amikor nem kéne. És írj nyugodtan, imádom olvasni a vergődésed.
Ez jogos,tényleg néha nem válaszolok,főleg ha más hangnembe jön a kérdés/válasz az írásomra.
Viszont most edzésem volt,így kb 20 perce vagyok itthon,még kaja közben néztem rá a telómra.
Sajnálom,nem veszekedni jövök ide,leírom a nézeteim,aztán van aki egyetért vele,van aki nem,ezért van érelme a fórumnak,ezért jó ezt olvasni,mert sok felé meglátás van.
Milyen unalmas lenne ha mindenki ugyanazt írná,nem is fórumozna senki..Azért nem értem hogy miért kell ennyi embert állandóan kitiltani akiknek más a véleményük.("Idiótaságok" ahogy te írtad.)
(Jó tanács,néha tartsd itt ezeket az embereket a fórumon,mert ettől pörög,ekkor érdekes,ekkor jönnek a hszek,nektek mint oldal,mint fórum része,ez pedig jó,)
Az első soromból következtetően, Neked "okoska","vergődés","veredanyálad" ezek után nem is válaszolok.
Tudom hogy nem érdekel,csak leírom hogy ne fektess abba energiát hogy válaszolj,kérdezz esetleg az én hszeimhez.