Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 7., szombat 17:24

BBeno írta::lol: :lol: lehet 2 hónap alatt lejáratta magát egész európában. annyira nem hiszem hogy fontos a hollandoknak ez a szünet.
Hát azért nem túl pozitív, ha egy ilyen selejt Lingard kiszorítja és ebben a szűkös keretben nem tud alapember lenni. De tudom te hamar túllépsz az ilyen csalódásokon, hisz megannyi kedvenced van még szerte a ligában.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. november 7., szombat 17:22

nem akkora tehetség, mint aminek beállították és még a hozzállásával is gondok vannak. így azért nehéz lesz alapembernek lennie

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 7., szombat 17:20

:lol: :lol: lehet 2 hónap alatt lejáratta magát egész európában. annyira nem hiszem hogy fontos a hollandoknak ez a szünet.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 7., szombat 17:18

BBeno írta:memphis fiammal nem tudom mivan. lehet hogy lvg csak megneveli, nem tudom mi folyik ott manchesterben.
Holland keretből is kikerült a fiad, lehet nem akkora csillag még, mint ahogy azt az apja elkávézta már itt párszor.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 7., szombat 17:17

memphis fiammal nem tudom mivan. lehet hogy lvg csak megneveli, nem tudom mi folyik ott manchesterben.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 7., szombat 17:14

nem gúy volt, hogy ez a Depay fiam qrva nagy vétel volt a MU számára? vagy most ez az ifis Lingard túl nagy falat lett neki?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 6., péntek 7:26

Vosztok írta:A játékos dolga, hogy megszakadjon a pályán. Ne az edzőért, hanem a csapatért, a nézőkért játszon. Ha erre képtelen, menjen a fenébe, bármekkora klasszis is.
Az a generácio mar nem igy szocializálodott,egy minimalis kozegtol eltekintve.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. november 6., péntek 2:01

A játékos dolga, hogy megszakadjon a pályán. Ne az edzőért, hanem a csapatért, a nézőkért játszon. Ha erre képtelen, menjen a fenébe, bármekkora klasszis is.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 5., csütörtök 13:25

Mind a Chelsea mind a Real esetében a bajnoki címet követő szezon elején már balhé volt. Olyan edző lett kikezdve, akivel az előző szezonban sikeresek voltak. Ez mutatja, hogy Mou a játékosok agyára megy. De a játékosok unprofesszionális hozzáállását is mutatja. Ha az edző módszereivel sikeres a csapat, akkor a játékosok ne edzőt buktassanak, hanem csinálják tovább, amit az edző mond. Valószínűleg jó úton jártak az előző szezonban, tessék azt folytatni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 5., csütörtök 11:34

Vosztok írta:Te megbíznál olyan játékosokban, akik szándékosan meg akarnak buktatni egy edzőt? Akik más játékosok zsebéből is kihúznák a pénzt (lássuk be, komoly bónuszokért játszanak a futballisták), csak hogy elérjék a céljukat?
Úgy írtok róla, mintha újkeletű dolog lenne ez. Mindig is volt és lesz is ilyen. Szeretett csapatunk klasszisai is megszakadtak a pályán pl Queiroz-ért? Mourinho is próbálhatna egy kicsivel kevésbé konzervatív lenni és akkor nem lenne semmi gond. De amikor egy edző csak azért is köti az ebet a karóhoz, akkor szokott az edzőbuktatás jönni. Ami nem szép dolog, én nem csinálnám. de meg tudom érteni a játékosokat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vosztok

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. november 5., csütörtök 10:54

Te megbíznál olyan játékosokban, akik szándékosan meg akarnak buktatni egy edzőt? Akik más játékosok zsebéből is kihúznák a pénzt (lássuk be, komoly bónuszokért játszanak a futballisták), csak hogy elérjék a céljukat?

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. november 5., csütörtök 10:46

Vosztok írta: Tudom Abramovics nem az az ember, de nekem inkább kellene egy keretnyi olyan játékos, akik megdöglenek a csapatért, a közönségért, az se érdekelne, ha csak EL-ben játszana a csapat.
Nem Abramovics nem az az ember, hanem senki sem olyan hülye, hogy ennyi beleölt pénz után mindegy lenne neki, hogy hol játszik a csapata. Üzlet minden. "money talks"
Az pedig, hogy egy játékos "megdögöljön a csapatért" az a mai futballban ritkaság. Ezért erre a koncepcióra nem lehet csapatot építeni. Maximum nevelni, de arra pedig nincs idő, és nagy kockázattal jár.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vosztok

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. november 5., csütörtök 10:12

Viszont a drukkerek imádják Mourinhot, és van egy olyan érzésem, hogy előbb küldenék el a csapattól Fabregast, Hazard-t, mint Mout. Az edzőbuktató játékosokat a szurkolók lenézik. Van egy szerződésük, amihez tartaniuk kell magukat, hatalmas pénzeket keresnek, lehet sz.r ember az edző, de azért a fizetésért olyan minőségi teljesítményt is kell letenni az asztalra, bárki is irányítsa a csapatot. Nem kisgyerekek játszanak elvileg a csapatban, hanem felnőtt férfiak. Honnan tudhatná azt a Chelsea vezetősége, hogy a kis primadonnák gyülekezete nem akarja majd megbuktatni a következő edzőt is, mert nem tetszik nekik a stílusa? Tudom Abramovics nem az az ember, de nekem inkább kellene egy keretnyi olyan játékos, akik megdöglenek a csapatért, a közönségért, az se érdekelne, ha csak EL-ben játszana a csapat.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 4., szerda 21:39

morientes írta:Igen,ez a másik vèglet.Elhiszi magárol hogy hibátlan,s igy evidens hogy mindig a másik a hibás...
Pont ezt írtam basszus... :) Nem tudom elképzelni azt, hogy ezt nem beszélték meg egymás közt, akár együtt a médiával. Direkt írtam, hogy szerintetek az megoldás, hogy Fabregas meg mindenki kiáll a média elé és kimondja, hogy Mou eg f*sz? :hmmm: Szerinrem, jelentem SZERINTEM, ezt már egymás közt ledumálták 1000X.... és nem az volt, hogy Mou váltson, hanem az összes játékosa köcsög, mert beszólt nekik a főnökük és nem követik a szavát, hanem inkább sztrájkolnak ellene... :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 4., szerda 13:05

morientes írta:
mocsok írta:Azt hogy kurtolik ki a sajtonak meg nem jelenti azt hogy mourinhoval se beszeltek.
De nagyon makacs es egoista embernek tunik nekem a portugal. Nem hiszem hogy nala megoldas egy ilyen beszelgetes.
Igen,ez a másik vèglet.Elhiszi magárol hogy hibátlan,s igy evidens hogy mindig a másik a hibás...
Hát a nyilatkozatai alapján, eléggé ez az opció tűnik reálisnak jelenleg.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 4., szerda 13:04

mocsok írta:Azt hogy kurtolik ki a sajtonak meg nem jelenti azt hogy mourinhoval se beszeltek.
De nagyon makacs es egoista embernek tunik nekem a portugal. Nem hiszem hogy nala megoldas egy ilyen beszelgetes.
Igen,ez a másik vèglet.Elhiszi magárol hogy hibátlan,s igy evidens hogy mindig a másik a hibás...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 4., szerda 12:47

Azt hogy kurtolik ki a sajtonak meg nem jelenti azt hogy mourinhoval se beszeltek.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 4., szerda 11:02

Csak nyílván nem fog kiállni a fél csapat és lenyilatkozzák nyilvánosan, hogy utáljuk az edzőt, kérjük Abrat rúgja ki, vagy sztrájkolni fogunk ellene.
No ès mièrt nem?Mert ez a szokás?Inkább bujkálnak mint egy fèreg,ès hátulrol mellbe?Mondjuk nem csoda ha valakinek a mai világba ez a termèszetes...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 21:44

morientes írta:Csak ha fèrfi vagy,nem rejted a vèka alá a problèmát,ha meg ez nem tetszik a chefnek,akkor elkoszonsz ès keresel mást.
Csak nyílván nem fog kiállni a fél csapat és lenyilatkozzák nyilvánosan, hogy utáljuk az edzőt, kérjük Abrat rúgja ki, vagy sztrájkolni fogunk ellene.
nmate írta:De nem értem ez esetben miért megoldás az, hogy szétbarmolom a szezont.
Mert ezek szerint nincs más megoldás. Abszolút nem támogatom ezt, félre értés ne essék. De amikor már a t*köd tele van az egésszel, akkor ez szokott jönni, nem új dolog ez. Így -1 év nekik, aztán jövőre lehet újra élednek nélküle. Nálunk is kivolt már tőle mindenki, aztán rá egy évre gyütt a BL cím. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 18:49

M1Ö írta:De most komolyan... Szerinted ezek nem voltak meg? Csak úgy gondolt egyt Hazard meg Fabregas és egymás közt össze beszéltek egyik napról a másikra, hogy buktassuk meg a k*cs*g Mourinhot és harcoljunk az ELért? Nem érzem magam Mou fóbiásnak, de hogy erről az egészről Ő tehet, arra a fejemet tenném.
De nem értem ez esetben miért megoldás az, hogy szétbarmolom a szezont.

Vissza: