El Unico írta:Normális ez? Milyen védelemről beszél? A BL-ben még gólt sem kaptunk,a bajnokságban is csak 4-et,ők 12-ot,a Szuperkupát csúnyán elbukták a Bilbao ellen,ott is megszórták őket.

HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2015. november 7., szombat 5:18
El Unico írta:Normális ez? Milyen védelemről beszél? A BL-ben még gólt sem kaptunk,a bajnokságban is csak 4-et,ők 12-ot,a Szuperkupát csúnyán elbukták a Bilbao ellen,ott is megszórták őket.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. november 7., szombat 1:55
Normális ez? Milyen védelemről beszél? A BL-ben még gólt sem kaptunk,a bajnokságban is csak 4-et,ők 12-ot,a Szuperkupát csúnyán elbukták a Bilbao ellen,ott is megszórták őket. Elveszítették Messit,és lehet,hogy Rakitic se lesz ott. Mi visszakapjuk addigra Benzemát,Jamest és Bale-t is,utóbbi nem biztos hogy erősítésIniesta az El Clásico-ról: “A Real elleni meccs jó időpontban fog jönni, erősebbek vagyunk a védelemben. A Real a közvetlen riválisunk a bajnoki címért folytatott versenyben, azonban minden csapattal meg kell küzdenünk, nem csak velük. Mielőtt a Realra kezdünk fókuszálni, a Villarrealra kell koncentrálnunk” – zárta gondolatait Iniesta.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 5., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 5., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 5., csütörtök 9:36
Karim százas lesz, csak sitten lesznmate írta:James, Benzema, Marcelo legyen 100-as, aztán tőlem jöhet Messi is. Bár kétségtelenül nehezebb lenne, de elfogadjuk a kihívást.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 5., csütörtök 9:18
Ott lesz az,abban majdnem 100% biztos vagyok.nmate írta:James, Benzema, Marcelo legyen 100-as, aztán tőlem jöhet Messi is. Bár kétségtelenül nehezebb lenne, de elfogadjuk a kihívást.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 5., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 5., csütörtök 8:29
Csak a válogatott meccseket hagyja kinmate írta:Szóval, Rakitic lehet nem játszik ellenünk.
COPE | Rakitic will be out for at least a month, and will miss El Clasico.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 5., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 21:54
Nem látom minden meccsét, de amit csak tudok megnézem. Ha más nem akkor összefoglalót. Sokkal előrébb jár, mint a spanyol, sokkal több is van benne, teljesen egyértelmű. Attól mert volt 1-2 gyengébb meccse még a potenciál benne van. Ezt szerintem látod, tudod Te is, csak jó volt odaszúrni, hogy látom-e minden meccsét?morientes írta:Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 3., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:49
Neki is szólt, azt tudom, hogy a többség se így gondolja azért.rashidm írta:Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.
Hát jól van, elfogadom..Ronaldo da Lima írta:Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 21:47
A Barcánál is így van, ahogy a többi nagy csapatnál is. Csak most Kovacicról beszéltünk.TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így.![]()
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:46
Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)palesz77 írta:Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 3., kedd 21:45
Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.palesz77 írta:Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 3., kedd 21:44
Nem is mondta szerinem senki hogy szar,csak közel se top3,és top10 se egyelőre,de az lehet.TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így.![]()
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:41
Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 3., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 21:25
Egyszerű a válasz. Leigazolta a Madrid, ilyenkor mindig megtízszereződik egy játékos értéke, legyen szó akárkiről.palesz77 írta: Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb..Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:22
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem