Szerintem nem.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
Ez elég gyors lefolyású beszélgetés volt
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 8., hétfő 14:00
Szerintem nem.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 13:46
Akit 4-szer kivágnak, az inkább maradjon a malmozásnál és hanyagolja a fórumokat. Bár felőlem visszajöhet, nekem különös bajom nem volt vele.fringsquad írta:szerintem meg megérdemelne még 1 esélyt, ez nem az-az oldal ahol annyi bűnt elkövetett, ha ezzel se tud élni akkor a sohaviszontlátásra.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 8., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 8., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 8., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 8., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 8., hétfő 12:30
sejtelmes'shutterisland írta:mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg (ha nem változott a stílus) lebukna, de az is lehet, hogy már köztünk jár.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 8., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 8., hétfő 12:07
Ő volt az, számtalan hasonló dolgot lehetne felsorolni, de mivel soha nem szerepelhet itt aktívként, inkább ne foglalkozzunk vele.Madridismo írta:Én nem nagyon emlékszek már a madridistás időszakra, de nem ez a Réjzen gyerek írta azt anno mikor a Rayo ellen játszottunk volna idegenben csak nem volt világítás, hogy miért nem költöztetik át gyorsan az egész pereputtyot a Bernabeuba?
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 11:36
Nem haragszom.Victor írta:ja okés, köszönöm, ne haragudjNem. Én madridistán csupán read-only voltam.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 11:30
ja okés, köszönöm, ne haragudjNem. Én madridistán csupán read-only voltam.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 11:26
Nem. Én madridistán csupán read-only voltam.Victor írta:te az a madridizmo vagy, aki a madridistán is fent volt és volt egy gportalos oldala is?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2013. július 8., hétfő 11:17
Multimédia: Videók/Meccsekgkovi írta:Focis videó topik már nincs?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. július 8., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. július 8., hétfő 10:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 8., hétfő 10:53
Mondjuk.Marci77 írta:Én hülye vagyok.(Mármint nem százas,a valóságban (értsd,akik ismernek..)) De talán itt még normális vagyok.
Ha nem akkor mondjátok.
Most nem tudom, nevessek-e vagy sírjak.GT37 írta:Én nem érezlek provokátorak. Inkább sajnállak. Barca,Spurs.... ()
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 8., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 8., hétfő 9:53
Ez ott kezdődik, hogy saját magát mindenki normálisnak érzi (kivéve, ha esetleg tudatosan provokál), ez derült ki a válaszokban is. Ilyen az emberi egyén, azt teszi, amit helyesnek érez, mert azt érzi helyesnek, és ezt nem befolyásolja az (vagy esetleg minimális mértékben), ha más nem ért egyet vele, sőt ezt többnyire csak utólag lesz világos számára, előzetesen úgy hiszi, hogy más szerint is az a helyes, amit ő annak érez.Kisfiu írta:...a kasztok...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 7., vasárnap 22:02
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem