Hát szerintem annyit le lehetett szűrni, hogy van egy stabil csapatunk, meg tudjuk fojtani az ellenfél játékát... viszont a támadójátékunk még mindig nincs. Tény, nagy sztárok vannak a csapatban, és tény, hogy ennyi sztárból csak villan valamelyik... de ha ennyi sérült van, akkor gyakorlatilag támadójáték nélkül toljuk...
Lucas Vasquez meglepően jól szállt be, csinált szép dolgokat a fáradtabb védők között. Erre a feladatra szerintem tökéletes a srác, be kell küldeni az utolsó 20-25 percre, aztán hajrá. Legalább hajt. Jesére nem nagyon emlékszek, bár tény, csak fél szemmel néztem a meccset, nem jegyzeteltem
CR viszont... áh én úgy imádom amikor visszalép labdáért. Benyom egy cselt, és utána általában jól játssza meg a labdát. Volt egy nagy labdája is egyszerre ki előre a jobb szélre Lucasnak, szépen kiemelte. Kár, hogy ezt a Ronaldot nem látjuk többet. Nagy hasznára tudna lenni a csapatnak így is... nem kell mindig elől álldogálni...
Egyébként durva volt Isco-t nézni olyan szempontból, hogy mennyi vért vesztett, és még mennyit lenyomott utána. Durván edzésben lehetnek a srácok.