+1,eskü nem értem azokat akik a mai meccs után ezt föltudják pozitívan fogni.KAG írta:
De szerinted azért nem tudtak nekünk gólt rúgni mert olyan kúrva jó volt a védelmünk és a csapatvédekezés vagy azért mert nem volt szerencséjük?

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 23:58
+1,eskü nem értem azokat akik a mai meccs után ezt föltudják pozitívan fogni.KAG írta:
De szerinted azért nem tudtak nekünk gólt rúgni mert olyan kúrva jó volt a védelmünk és a csapatvédekezés vagy azért mert nem volt szerencséjük?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:56
El Unico írta:Gyenge meccs volt,de érdekes módon nem tudtak nekünk gólt rúgni 180 perc alatt. És ez azért nagy szó,mert ennél szerencsétlenebbek már nem is lehetnénk,felépül egy játékosunk,erre lesérül egy másik... Nagyon messze vagyunk a gálakezdőnktől,Kroos most nagyon elfáradt a végére,Modric is,CR formán kívül,Marci lesérült... Ezt a két őszi BL meccset ki kell bekkelni,a bajnokságban hozni a meccseket aztán tavasszal robbantani.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. november 3., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:29
Arbeloas haja volt, a csapattarsak csak vizes Máténak hívták és a mozgása leginkább egy párzási időszakos kakadura emlékeztetett.nmate írta: Melyik csapattársam volt az?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 23:28
Igen,tárgyilagosan nézve,de gondolom nem most értél haza és nem csak az eredményt láttad...Galacticos írta: egyelőre kétszer kiálltunk ellenük tartalékosan és gólt sem kaptunk. nagyobb problémánk sose legyen..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. november 3., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 3., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:17
Melyik csapattársam volt az?ziro4vr írta:Hozzátenném, ennél a Mottánál nagyobb alibijátékost akkor láttam utoljára, amikor kiküldtek Máté egyik mennyei meccsére figyelőnek.kiserik írta: A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:16
Ahogy láttam Ibra ilyen lett.miro írta: Szerk.
Viszont a csapatunk mellett nekem a legnagyobb csalódás,az Ibrahimovic.
Ezt az alibi szart amit Ő leművelt az hihetetlen.
Csak a tuti passzok,csak az alibi oldalra passz,semmi váratlan,semmi ösztönös.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:15
Hozzátenném, ennél a Mottánál nagyobb alibijátékost akkor láttam utoljára, amikor kiküldtek Máté egyik mennyei meccsére figyelőnek.kiserik írta: A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:14
Ez így van.kiserik írta:Nem akarok én védeni senkit, de azért hozzá tartozik a történethez, hogy a támadó sorból 3 alap kezdő játékos hiányzik már hetek óta. Három! Nem egy vagy kettő! HÁROM!
A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 3., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:12
Mondjuk jah, arról senki nem írt hogy ezzel gyak csoportelsők vagyunk.nmate írta:Rafa Benitez: "The most important thing is the 3 points and our qualification." #HalaMadrid
Ennyi mára, kár bármi mással foglalkozni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 3., kedd 23:08
Így volt a VB idején is már, Mérei Andrea volt akkor ott, és talán az elmúlt meccsen is még.MesQueUnClub írta:Nem tudom, hogy ezt hova írjam, de számomra ez hogy van női műsorvezető az M4en és ő beszél a meccs eseményeiről, valamiért elég furcsa.Bocs ha OFF volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Top » 2015. november 3., kedd 23:03
Igen ,de akkor nincs elől senki ,ha neki is védekezni kell.M1Ö írta:Mondjuk visszaléphetett volna többször is a 90 perc alatt, nem csak 2x. Mert amúgy csak sétálgatott Silvaék közt. Lehet csűrni-csavarni, hogy volt 2 labdája, de megint lefele lógott ki.Top írta:Mielött valaki kimondottan cr-t szidná azért labda nélkül nehéz bármit mutatni,viszont ő visszalépve indított 2-szer amiből helyzet lett.Megmutatta ,hogy milyen labdát kéne adni...
Nacho nagyon jól szállt be. Aranyat ér az emberünk. Marcelo-val meg remélem nincs semmi komoly. Csak féle tőle, hogy neki is valami izomsérülése lesz, amiből nehezen fog visszajönni...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 3., kedd 23:00
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem