Cristiano Ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"Mondjuk szvsz a legjobb esetben is kinullázza magát, de hasznot Ő már nekünk nem hoz.
Annyira már nem kapkodják a Ronaldos cumókat, mint amikor ideigazolt"
És ezt mire alapozod? Alá tudod támasztani ezt bármivel?
Ebbe nem látunk bele,de ha megnézzük,micsoda felhajtás veszi őt körül,hány követője van a közösségi oldalakon,akkor nem nagyon hiszem el,hogy nem éri meg nekünk. A szponzorainknak fontos,hogy egy ilyen név futballozik nálunk,gyanítom tehát,hogy inkább előnyünkre válik ebből a szempontból,mint hátrányunkra.
Az egy másik dolog,hogy mostanában nem mutat olyan teljesítményt,mint korábban,de reméljük ez változik. Szerintem sokan rászálltak itt,kicsit jogosan is,de azért jó lenne türelmesebbnek lenni,szerintem tett le itt annyit az asztalra. Néhányan úgy írnak itt róla,mintha Faubertről írnának... Szükség van CR-re,főleg tavasszal. Én optimista vagyok,sőt,valahol a csapat erősségét mutatja az,hogy még így is hozzuk a meccseket,hogy a fél csapat hiányzik,a legjobb játékosunk pedig még el sem érte a topformáját.
Annyira már nem kapkodják a Ronaldos cumókat, mint amikor ideigazolt"
És ezt mire alapozod? Alá tudod támasztani ezt bármivel?
Ebbe nem látunk bele,de ha megnézzük,micsoda felhajtás veszi őt körül,hány követője van a közösségi oldalakon,akkor nem nagyon hiszem el,hogy nem éri meg nekünk. A szponzorainknak fontos,hogy egy ilyen név futballozik nálunk,gyanítom tehát,hogy inkább előnyünkre válik ebből a szempontból,mint hátrányunkra.
Az egy másik dolog,hogy mostanában nem mutat olyan teljesítményt,mint korábban,de reméljük ez változik. Szerintem sokan rászálltak itt,kicsit jogosan is,de azért jó lenne türelmesebbnek lenni,szerintem tett le itt annyit az asztalra. Néhányan úgy írnak itt róla,mintha Faubertről írnának... Szükség van CR-re,főleg tavasszal. Én optimista vagyok,sőt,valahol a csapat erősségét mutatja az,hogy még így is hozzuk a meccseket,hogy a fél csapat hiányzik,a legjobb játékosunk pedig még el sem érte a topformáját.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt akár a marketing megszállott elnökünk is mondhatná...ideje lenne a szakmai dolgokat előtérbe helyezniikarus93 írta:Nem azért mondom, de CR egy akkora Brand, hogy bőven megéri a klubnak foglalkoztatni még 20 millió/éves fizuval is.
Nem beszélve arról, hogy a reklámbevételinek 50%-át oda kell adnia a klubnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem lógott ki? Harom métert Bem futott. A vegen kicsit kergette a labdat, de egész meccsen Kroos melozott helyette.
Dannen sajnos nem lehet itt hogy lehúzza a németet es megvédje Cet.
Ja es Lucasban is tobb veszély volt mint a portugálban. Jese meg egy kula volt, de nem sétálgatott legalabb.
Egyebkent Ibra is akkora alibi mar hogy rossz nezni, megis tobb volt benne.
Dannen sajnos nem lehet itt hogy lehúzza a németet es megvédje Cet.
Ja es Lucasban is tobb veszély volt mint a portugálban. Jese meg egy kula volt, de nem sétálgatott legalabb.
Egyebkent Ibra is akkora alibi mar hogy rossz nezni, megis tobb volt benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Bírom ezeket az érveket. Van valahol legalább egy cikk, neadjisten egy hivatalos közlemény, ami ezt alá is támasztja?ikarus93 írta:Nem azért mondom, de CR egy akkora Brand, hogy bőven megéri a klubnak foglalkoztatni még 20 millió/éves fizuval is.
Én speciell úgy veszem észre, hogy már kevesebbet szerepel más márkák kampányaiban, helyette inkább a saját brandjére koncentrál.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ikarus93 írta:Nem azért mondom, de CR egy akkora Brand, hogy bőven megéri a klubnak foglalkoztatni még 20 millió/éves fizuval is.
Mondjuk szvsz a legjobb esetben is kinullázza magát, de hasznot Ő már nekünk nem hoz.
Annyira már nem kapkodják a Ronaldos cumókat, mint amikor ideigazolt.
ZIDANE
- ikarus93
Nem azért mondom, de CR egy akkora Brand, hogy bőven megéri a klubnak foglalkoztatni még 20 millió/éves fizuval is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ericco
- Kapcsolat:
Nem hát, de nem is Ronaldo szemszogéből nézem a dolgokat, hanem a klub szemszögéből.
Merci Zizou!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Te sem mész oda a főnöködhöz, hogy "hello, azt hiszem nem érek annyit a cégnek, amennyi fizetést utaltok nekem havonta."ericco írta:Hát abban a pillanatban lehet megérdemelte, de jelenleg nem kis teher a fizetése a büdzsére nézve.
Ha te is nagyon hasznos vagy a munkahelyeden, adnak fizetésemelést, majd ezután drasztikusan lecsökken a teljesítményed, nálad sem a fizetésemelés előtti időszakot veszik majd figyelembe, amikor felmondanak neked.
Vagy ha így játszik, vállalja át valaki más ezt a terhet, amíg még van jelentkező."Ha ennyit keres, játszon jobban"
(Lehet, hogy nem értettelek meg.)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ericco
- Kapcsolat:
Hát abban a pillanatban lehet megérdemelte, de jelenleg nem kis teher a fizetése a büdzsére nézve.
Ha te is nagyon hasznos vagy a munkahelyeden, adnak fizetésemelést, majd ezután drasztikusan lecsökken a teljesítményed, nálad sem a fizetésemelés előtti időszakot veszik majd figyelembe, amikor felmondanak neked.
Vagy ha így játszik, vállalja át valaki más ezt a terhet, amíg még van jelentkező."Ha ennyit keres, játszon jobban"
Merci Zizou!
- ikelemen5
Ronaldo nem az idei évben harcolta ki a 20 miliós fizetését. Gondolom ő is annyival kezdte a futballt, mint mások, csak "valahogy" jobb alkupozícióba került. " Ha ennyit keres, játszon jobban" felvetésnek semmi értelme. Nem egyoldalú volt a tárgyalás, hogy mennyi legyen a fizetése.ericco írta:Jesénél is csak nehezen menne el ez a kifogás, aki kb tizedannyit keres.
- ericco
- Kapcsolat:
Jesénél is csak nehezen menne el ez a kifogás, aki kb tizedannyit keres.kelemen.istvan írta:Negatívan nem lógott ki a támadó szekcióból.
Ott a tavasz. Már akkor is azt hittem, hogy annál lejebb nem tudja adni. Rám cáfolt.kelemen.istvan írta:Én akkor fogom leírni ha már 5 meccsen egyszerre volt pályán a Benzema-James duóval, és még mindig ezt az arcát mutatja.
Merci Zizou!
- ikelemen5
Negatívan nem lógott ki a támadó szekcióból. Persze nem ez az elvárás vele szemben. Én akkor fogom leírni ha már 5 meccsen egyszerre volt pályán a Benzema-James duóval, és még mindig ezt az arcát mutatja.Realista24 írta:Nincs ra panasz? Ot szidta mindenki a szektorban. Amit csinált, (csinalt?) az felháborító. Alibi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs ra panasz? Ot szidta mindenki a szektorban. Amit csinált, (csinalt?miro írta:Ezt megadom,neki ez a max ebből a psgből.ziro4vr írta:De ez szerintem Blanc hibája. Egy jobb edzővel ez a keret többre, másra lenne képes. Rossz a rendszerük, rosszul vannak használva a játékosok, de ez off.
Amúgy CR-re nálam ma nincs panasz,egyszerűen messze volt a kaputól,és nem is kapott semmi támogatást.
Ma bárki van ott elől,ilyen "hát széllel" semmire nem ment volna.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezt megadom,neki ez a max ebből a psgből.ziro4vr írta:De ez szerintem Blanc hibája. Egy jobb edzővel ez a keret többre, másra lenne képes. Rossz a rendszerük, rosszul vannak használva a játékosok, de ez off.
Amúgy CR-re nálam ma nincs panasz,egyszerűen messze volt a kaputól,és nem is kapott semmi támogatást.
Ma bárki van ott elől,ilyen "hát széllel" semmire nem ment volna.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De ez szerintem Blanc hibája. Egy jobb edzővel ez a keret többre, másra lenne képes. Rossz a rendszerük, rosszul vannak használva a játékosok, de ez off.
Nem illik.
- miro
Szerintem a másodikba amúgy teljesen ki is fújt a PSG.ziro4vr írta:Is-is. Cé is észbe kapott és Benitez is. Aki bealudt a meccsen az Blanc, de az nem baj nekünk. Bőven meg tudta volna zavarni Benitez taktikáját de nem csinált semmit.miro írta: Mondjuk az egész csapat nem 20 méteren seggelt,hanem följebb lettek tolva,így volt értelme annak a szaladgálásnak elől...
Egyszerűen elfogyott a kraft is bennük..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Is-is. Cé is észbe kapott és Benitez is. Aki bealudt a meccsen az Blanc, de az nem baj nekünk. Bőven meg tudta volna zavarni Benitez taktikáját de nem csinált semmit.miro írta: Mondjuk az egész csapat nem 20 méteren seggelt,hanem följebb lettek tolva,így volt értelme annak a szaladgálásnak elől...
Nem illik.
- miro
Mondjuk az egész csapat nem 20 méteren seggelt,hanem följebb lettek tolva,így volt értelme annak a szaladgálásnak elől...___Samy___ írta:Ennyi lett volna a történet az elejétől kezdve.Amint a második félidőben nagyjából elvégezte a taktikai feladatát Kroos mellett, rögtön meghalt a PSG játéka.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Majd nézd vissza, hogy futkározott egy miatta elszabott támadás után a franciák labdakihozatalánál, az elsõ félidõben is többször visszazárt, és szerzett is egy nagyon fontos labdát, amit visszahozott a tizenhatosig kb...a csapkodás és hiszti tényleg sok volt, de mindig a gólszerzés és a gyõzelem érdekli. Tavaly mennyi végsõ passzt elrontott az idegenbeli 4-0 alkalmával a Bayern ellen, ha szokásos mentalitással tolja, akkor egymaga nyom ennyit, megérdemli a kritikát, igaz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- ___Samy___
Ennyi lett volna a történet az elejétől kezdve.Amint a második félidőben nagyjából elvégezte a taktikai feladatát Kroos mellett, rögtön meghalt a PSG játéka.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"