Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha nem tudnám, hogy ez régóta az avatarod, rá is bökném, hogy ez a börtönfotó

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim százas lesz, csak sitten lesznmate írta:James, Benzema, Marcelo legyen 100-as, aztán tőlem jöhet Messi is. Bár kétségtelenül nehezebb lenne, de elfogadjuk a kihívást.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ott lesz az,abban majdnem 100% biztos vagyok.nmate írta:James, Benzema, Marcelo legyen 100-as, aztán tőlem jöhet Messi is. Bár kétségtelenül nehezebb lenne, de elfogadjuk a kihívást.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
James, Benzema, Marcelo legyen 100-as, aztán tőlem jöhet Messi is. Bár kétségtelenül nehezebb lenne, de elfogadjuk a kihívást.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a válogatott meccseket hagyja kinmate írta:Szóval, Rakitic lehet nem játszik ellenünk.
COPE | Rakitic will be out for at least a month, and will miss El Clasico.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Szóval, Rakitic lehet nem játszik ellenünk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem látom minden meccsét, de amit csak tudok megnézem. Ha más nem akkor összefoglalót. Sokkal előrébb jár, mint a spanyol, sokkal több is van benne, teljesen egyértelmű. Attól mert volt 1-2 gyengébb meccse még a potenciál benne van. Ezt szerintem látod, tudod Te is, csak jó volt odaszúrni, hogy látom-e minden meccsét?morientes írta:Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Sergit természetesen nem gondoltam komolyan.
Kovarol valóban nem az egész fórumot kell kérdezni. Jómagam le is irtam, hogy a végletek vannak itt feszegetve, a srác simán lehet egy új Modric, de akár egy új Gago is, majd kiderul.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Neki is szólt, azt tudom, hogy a többség se így gondolja azért.rashidm írta:Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.
Hát jól van, elfogadom..Ronaldo da Lima írta:Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
A Barcánál is így van, ahogy a többi nagy csapatnál is. Csak most Kovacicról beszéltünk.TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így.![]()
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
SR ha nem is jobb játékos a horvátnál, de semmiképp sincs nagy különbség köztük.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
-
Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)palesz77 írta:Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
Azt meg,hogy sérülékeny,nyílván poénból írtam,mert pont akkor sérült meg,de egyik sem veszi ez a legnagyobb vicc...

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.palesz77 írta:Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem is mondta szerinem senki hogy szar,csak közel se top3,és top10 se egyelőre,de az lehet.TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így.![]()
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
Sergi Robertoról meg én még sok jót nem hallottam Barcástól

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.
Mert ez a barca igazolásoknál nincs így.

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Egyszerű a válasz. Leigazolta a Madrid, ilyenkor mindig megtízszereződik egy játékos értéke, legyen szó akárkiről.palesz77 írta: Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb..Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
Most értem haza, mennyire volt súlyos a sérülése?
Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb..
Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.
Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb..

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Azért mert valaki megsérül még nem lesz sérülékeny. Reus,Robben,Wilshere,Diaby... Na ők sérülékenyek.Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...
Kovacic meg nem olyan tehetség szerintem mint Verratti. De szerintem Gündoganban is 3-4 éve nagyobb potenciált láttam. Ettől függetlenül benne van a top szint remélem ki is hozza magából.
Az olasszal és a töröknémettel jól járna a Barca. Kokét nem érteném, Arda és Rakitic is ott van már stílus kellene,Koke meg nem annyival másabb szerintem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak, mert most megsérült az már azt jelenti, hogy sérülékeny?Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...
-
Tessék,sérülékeny is...