Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 3., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 21:25
Egyszerű a válasz. Leigazolta a Madrid, ilyenkor mindig megtízszereződik egy játékos értéke, legyen szó akárkiről.palesz77 írta: Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb..Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 3., kedd 21:17
Azért mert valaki megsérül még nem lesz sérülékeny. Reus,Robben,Wilshere,Diaby... Na ők sérülékenyek.Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 3., kedd 21:12
Csak, mert most megsérült az már azt jelenti, hogy sérülékeny?Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:02
Kova igaz...Én sem teljesen úgy értettem,hanem potenciál szempontjából én többet látok benne..Szóval jobban örülök,ő van nálunk..Hungarokatalán írta:Na, jó azért Kova top10 környékén sincs. Tehetséges gyerek, de egyelőre még nem bizonyított. Modric jelenleg pedig egyértelmű No 1. legalábbis nálam.Ronaldo da Lima írta: Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 20:55
Na, jó azért Kova top10 környékén sincs. Tehetséges gyerek, de egyelőre még nem bizonyított. Modric jelenleg pedig egyértelmű No 1. legalábbis nálam.Ronaldo da Lima írta: Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. november 3., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 3., kedd 20:47
Hát nálam Kovacic a top3 közelében sincs de még a top5-be se igen fér még be.Ahhoz még bizonyítania kell meg sokat fejlődni.Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 20:40
Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..palesz77 írta:Én nézem minden meccsét, és jelentem bőven Koke fölött van. Pirosat nem tudom mikor kapott, szerintem az öngóllal kevered, de azon a meccsen adott 2 gólpasszt is. Azon a poszton nem tudom mi számít nálad extrának, a folyamatos megjátszhatósága és pontos passzai mellett szinte minden meccsen van 2-3-4 nagyobb kiugratása - ellenetek pont nem volt, ma remélem villant azért valamit -, múltkor csereként beállva 25 perc alatt is részt vett egy gólban. Nem tudom mi többet tudna tenni a PSG játékához ezen kívül - elvárható kategórián belül, mert meccsenként 1 gólpassz pl nem reális, de gondolom nem is azt "kérnél" tőle.morientes írta:Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 3., kedd 19:25
Igen ongolt akartam irni valoban.Én nézem minden meccsét, és jelentem bőven Koke fölött van. Pirosat nem tudom mikor kapott, szerintem az öngóllal kevered, de azon a meccsen adott 2 gólpasszt is. Azon a poszton nem tudom mi számít nálad extrának,
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 19:00
Én nézem minden meccsét, és jelentem bőven Koke fölött van. Pirosat nem tudom mikor kapott, szerintem az öngóllal kevered, de azon a meccsen adott 2 gólpasszt is. Azon a poszton nem tudom mi számít nálad extrának, a folyamatos megjátszhatósága és pontos passzai mellett szinte minden meccsen van 2-3-4 nagyobb kiugratása - ellenetek pont nem volt, ma remélem villant azért valamit -, múltkor csereként beállva 25 perc alatt is részt vett egy gólban. Nem tudom mi többet tudna tenni a PSG játékához ezen kívül - elvárható kategórián belül, mert meccsenként 1 gólpassz pl nem reális, de gondolom nem is azt "kérnél" tőle.morientes írta:Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 3., kedd 18:40
Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül...
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 17:12
Semmi kis olasz, menjen csak a kis spanyol...palesz77 írta:A mundo szerint lemondtunk Pogbáról, és a Verratti, Gündogan, Koke trióból akarunk valakit elhozni. Első kettőből jöhet bárki, bár inkább a kis olaszt..
Csak azt nem értem, hogy miért... Mert szerintem Rakitic is jobb nála. A Modric-Kroos-Verratti-Gündögan 4eshez még köze sincs.ziro4vr írta:Mondjuk Koke eléggé kilóg innen, bár tudom, van itt a fórumon pár komoly pártfogója.
Pontosan ennyi. Ennyit ér Koke és nem többet. Akkor meg minek?palesz77 írta:Rakiticnél nem mennénk vele többre, azért a szintért meg 60 milliókat kiadni totális pénzkidobás.
Nem visszafele fejlődik, csak volt egy kiugró éve. És abban a kiugró évében sem azzal villogott ami kellne egy Madridba vagy egy Barcaba.palesz77 írta:Koke a 13/14-es szezon óta inkább visszafele fejlődik "open play"-ben. Szóval remélem nem ő jön.
Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül...morientes írta:Másfelol viszont mostanában Verratti sem rak sokkal tobbet hozzá párizsban...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 3., kedd 12:18
Hat tudod hogy van,ha sikerul tip-top átvenni,csinálni egy kèt cselt,az az embereknèl megmarad.De aztán beállt a sorba o is,mint mindenki más az atmában.Másfelol viszont mostanában Verratti sem rak sokkal tobbet hozzá párizsban...ziro4vr írta:Mondjuk Koke eléggé kilóg innen, bár tudom, van itt a fórumon pár komoly pártfogója.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 12:11
Én nagyon kedvelem pl, de ha őt vesszük ebből a 3-asból, akkor nem kicsit leszek csalódott. Rakiticnél nem mennénk vele többre, azért a szintért meg 60 milliókat kiadni totális pénzkidobás. Na meg az sem elhanyagolható tényező, hogy míg a másik kettő folyamatosan javul, Koke a 13/14-es szezon óta inkább visszafele fejlődik "open play"-ben. Szóval remélem nem ő jön.ziro4vr írta:Mondjuk Koke eléggé kilóg innen, bár tudom, van itt a fórumon pár komoly pártfogója.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 11:39
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem