Zsombor írta:
És megéri ezen idegeskedni? Engem is zavart a Hannibal kaszálása például. De hogy ilyenen idegeskedjek...
Jó, hát azért ne arra gondolj, h egész nap ezen agyalok.
Zsombor írta:
Arról nem is beszélve, hogy nem az itteni fórumozók torrentezése miatt küzdenek nézőszámokkal némely sorozatok.
Persze, ezzel tisztában vagyok, csak úgy gondolom, h USA-ban is ugyanezen gondolkodásmód mentén (agyradír stb,) válsztanak sorozatokat, ami elég szomorú. Tehát igazából én nem az itteni fórumozok miatt "akadtam" ki, hanem magától a gondolatmenettől.
Zsombor írta:Csak valakit azért degradálni, mert bejönnek neki pl a szuperhősös filmek(igen, pl én egész jól szórakoztam egy Amerika Kapitány 2-n, ugyanakkor helyén is kezeltem), ugyancsak nem vall 12 évnél idősebb ember nézeteire.
Én nem degradáltam le senkit, csak annyit merészeltem írni, h nem értem, hogy miért élvezik ezeket a filmeket az emberek.
P. Krisz írta:]
Az Arrow-t átlagban 2,5-3 millió ember nézi . Másokat már 5-6-7 milliónál kaszálnak .
Ha egy minőségi nem éri el ezt a számot akkor ott a sorozatban lehet a hiba , persze vannak kivételek .
2,5-3 milliós szám a CW miatt, van hidd el, ha nagyobb országos csatornákon menne, esetleg kábelen, durvább adatokat produkálna ugyanezzel a színvonallal.