Toni Kroos
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Toni Kroos - 8
----->El Maestro írta:
Lehet, csak a játékosok neveinek magyarosítása mocskosul irritáló. Meg ez a beszólogatás, aminek rossz vége is lehet.
ziro4vr írta:Jó, a döglégy megtévesztett,
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó, a Douglas Costa megtévesztett, de a copán úgy tolta, mint amikor a fehérvári buszállomáson rohannak a nem napon barnultak a lopott tárcákkal.
Nyilván ebben Beniteznek is megvan a szerepe, ahogy alakítgatja a védekezést, de Casemiro egyéni paraméterei is figyelemreméltóak. A szerkezet pedig működik vele, szóval win-win.
Nem hinném, hogy Kroos távozna. Nem Madridból fog nyilván visszavonulni, de a következő évek egyik pillére.
Nyilván ebben Beniteznek is megvan a szerepe, ahogy alakítgatja a védekezést, de Casemiro egyéni paraméterei is figyelemreméltóak. A szerkezet pedig működik vele, szóval win-win.
Nem hinném, hogy Kroos távozna. Nem Madridból fog nyilván visszavonulni, de a következő évek egyik pillére.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na azért D.Costával meg én mondtam be a tutit,szóval ez x-es..ziro4vr írta:Na látod, aki nem csukott szemmel ítél, az csak látja a tutit. :Đ
Mondjuk az lesz az érdekes, ha ez a kp hármas összeáll, hova teszed Jamest? A jobboson nem az igazi. És akkor Gareth meg Isco még szintén csak a sorban áll és nézelődik.
Amúgy igen,a másik szempont amiért érdekes,hogy a védekezésünk azért lett csak jobb,mert Casemiro be van dobva,vagy azért is mert Jesé és a kis kölyök van a két szélen,akik visszajönnek a saját térfelünkre is,és ha nem más zárják a passzsávokat,azaz nem áll elől három játékos.
Én attól tartok Casemiro játéka,maga a plusz amit hoz,az csak akkor lesz meg ha igen is beáll még legalább két játékos a sorba,és visszajön védekezni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
Hat Casemiro labdainak szemei vannak. Rengeteg hosszu pontos labdat ad vagy kiugratast. Asszem ebben van "objektivitas"...es nem csak vedekezik. Szerintem max 2 ev es menni fog Kroos ilyen olyan okbol.ziro4vr írta:Mondjuk mit értünk stabilitáson? Egyrészt érthetjük a labdabiztosságot, a labdakihozatal gördülékenységét, a csapat passzjátékának felfejlődését, ezt Kroos adja, na meg Modric. Casemiro meg ütközik, biztosít, ezt is lehet ezalatt érteni, ez így igaz. És még a meglátásai is rendre jók, ugyanakkor nyomás alatt, labdakihozatalnál a brazil sokszor nem jól dönt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
Na látod, aki nem csukott szemmel ítél, az csak látja a tutit. :Đ
Mondjuk az lesz az érdekes, ha ez a kp hármas összeáll, hova teszed Jamest? A jobboson nem az igazi. És akkor Gareth meg Isco még szintén csak a sorban áll és nézelődik.
Nem illik.
- miro
ziro4vr írta:Ja ez így oké. Írtam már én is, ez a mostani hármas kezdene nálam a klasszikuson is pl, Casemiro nagy meglepetés egyelőre.
Itt kint sok a Dortmundos,és általában meccs után nézzük a meccseiket.
A hülye törököd tényleg jó....
Leírtam,pedig nem kellett volna,csak most meg ne sérüljön.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Ja ez így oké. Írtam már én is, ez a mostani hármas kezdene nálam a klasszikuson is pl, Casemiro nagy meglepetés egyelőre.
Nem illik.
- miro
Én csak is a védekezésről írtam. Az idény elején 4231be átrohantak a kpn.ziro4vr írta:Mondjuk mit értünk stabilitáson? Egyrészt érthetjük a labdabiztosságot, a labdakihozatal gördülékenységét, a csapat passzjátékának felfejlődését, ezt Kroos adja, na meg Modric. Casemiro meg ütközik, biztosít, ezt is lehet ezalatt érteni, ez így igaz. És még a meglátásai is rendre jók, ugyanakkor nyomás alatt, labdakihozatalnál a brazil sokszor nem jól dönt.
Mindenhol van melós,egyszerűen kell.Talán kivétel a Barcelona,de ott sokáig nagyon jól ment a csapatletámadás.
Aztán lassan lassan Masch is följebb került.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Mondjuk mit értünk stabilitáson? Egyrészt érthetjük a labdabiztosságot, a labdakihozatal gördülékenységét, a csapat passzjátékának felfejlődését, ezt Kroos adja, na meg Modric. Casemiro meg ütközik, biztosít, ezt is lehet ezalatt érteni, ez így igaz. És még a meglátásai is rendre jók, ugyanakkor nyomás alatt, labdakihozatalnál a brazil sokszor nem jól dönt.
Nem illik.
- miro
Ezt adom.Stabilitast jelenleg Casemiro adja a kp-nek, ha vki hasznossagrol beszel akkor inkabb ot emlitenem, mint Kroost.
Az otthoni Schalke meccsen lehetett látni már hogy mi a baj a középpályánkal..
Én rengetegszer leírtam hogy kell egy olyan játékos a Modric-Kroos mögé aki kissé tehermentesíti őket,aki tud ütközni,tud védekezni,nem aki akar,hanem aki tud is,mert Isco vagy James akar,de pl a Juve ellen,ha nem is emlékszem pontosan,Kroos,James 0/0 szerelési kísérlettel fejezte be a meccset.
Sokan jöttek azzal hogy de ide nem kell igazi vkp,mert azoknak a kora lejárt,meg olyan játékos kell csak aki labdabiztos és akkor nem kell védekezni stb,hát tessék,meg lehet nézni hogy mennyire hasznos Casemiro..Már nincs lyuk a védelem és a középpálya között védekezés közben.
Ne értsetek félre,nem jövök a "megmondtam" dumával,de nekem nagyon feltűnő volt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem is értem egyébként, hogy min megy a vita.... Mert Kroos a maga posztján ésa maga stílusán a világ legjobbja,,, Voltak Xabi Alonsok, voltak Pirlok, voltak Schweinsteigerek, de ma már Kroos az abszolút top.... Na szóval, itt van nekünk a világ legjobbja a posztján, meg itt van nekünk egy Modricunk, aki a box-to-box mintapéldája, egy kib*szott Isten... és akkor elkezdjük ekézni a Toni-t, mert volt 1-2 gyengébb meccse.....
pffff... Bárcsak CR is ennyire lenne gyenge, mint Kroos....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- numberone1
Ezt senki nem irta.Kerlon írta: csak egy kutyaütő német.
Ezt mindenki elismeri.Kerlon írta: Kroos játék intelligenciájával garantálom, hogy csak Modricé ér fel a csapatban.
Nem gyozom hajtogatni, h ez sajat velemenyem....ez meg normal, h vki ki all a sajat velemenye mellett. Lehet, h nincs igazam, de te is igy vagy(voltal) Ozillel.Kerlon írta: Azért vicces, hogy mennyire képtelen vagy elfogadni mások véleményét és mennyire kész tényként kezeled a sajátod.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mindig az a jó, aki nincs itt. Érdekel, ha VerRatti itt lenne, akkor ki kellene...
Már csökken a hozzászólásaid objektivitása a témában.[/quote]numberone1 írta: Nekem van egy felelmem a nemet jatekosokkal es az altalaban beigazolodni szokott.
Mondod te az objektivitast, akinek a kedvence.
Azért vicces, hogy mennyire képtelen vagy elfogadni mások véleményét és mennyire kész tényként kezeled a sajátod. Na mindegy, Casemiro megváltó 5 meccs alatt, Kroosnak meg gondolom véletlenül van VB címe, mert csak egy kutyaütő német.
Továbbra is az az érzésem, hogy mindenki olyan játékosokat akar csak a pályán látni, akik a fütykösükön pörgetik a labdát vagy csak szimplán szimpatikusak nekik. Kroos játék intelligenciájával garantálom, hogy csak Modricé ér fel a csapatban. Ritkán látni olyan játékost, aki alig gondolkozik, hogy mit kell tennie a pályán, mint Kroos. Garantálom, ha az első 3-as jobban teljesíteni, akkor jönne tőle is a több kulcspassz, mondjuk R24 linkelte a hétvégét, amikor ott is élen állt talán Marceloval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Lehet, csak a játékosok neveinek magyarosítása mocskosul irritáló. Meg ez a beszólogatás, aminek rossz vége is lehet.numberone1 írta:a kis brazillal(remelem ezt le lehet irni).
Nyilván megkapom majd a magamét, de én például több embert tudnék írni Cé pótlására, mint amennyi Kroos esetében menne.Ha CR-nel ki lehet jelenteni, h senki sem potolhatatlan, akkor ez Kroosnal mar nem igaz
- numberone1
Mondod te az objektivitast, akinek a kedvence.ziro4vr írta:Már csökken a hozzászólásaid objektivitása a témában.numberone1 írta: Nekem van egy felelmem a nemet jatekosokkal es az altalaban beigazolodni szokott.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
Már csökken a hozzászólásaid objektivitása a témában.numberone1 írta: Nekem van egy felelmem a nemet jatekosokkal es az altalaban beigazolodni szokott.
Nem illik.
- numberone1
Ursus írta: stabilitást ami ad jelenleg senki nem tudja pótolni, ahogy Modric szerepét sem.
Ezt ket dolgot emelem ki, amit altalaban felhoznak mellette.Toni Kroos egy tipikus szürke eminenciás.
Stabilitast jelenleg Casemiro adja a kp-nek, ha vki hasznossagrol beszel akkor inkabb ot emlitenem, mint Kroost.
Iden sokkal stabilabb lett a kp a kis brazillal(remelem ezt le lehet irni).
Casemiro a leghatso emberunk a kp-n, megis tobbet tor elore es ugyanugy fegyelmezetten teszi a dolgat.
Ez a szurke eminencias dolog is, ha Bajoroknal ilyen szurke eminencias lett volna akkor soha nem hozzuk el.
Nekem van egy felelmem a nemet jatekosokkal es az altalaban beigazolodni szokott.
Ha CR-nel ki lehet jelenteni, h senki sem potolhatatlan, akkor ez Kroosnal mar nem igaz
En tobbet varok tole, nekem ez keves amit mutat. Raadasul fejben is le lassult, rendre megzavarjak es hibara kesztetik. A hetvegen ebbol is lehetett latni parat, pedig a liga egyik leggyengebb csapataval jatszottunk.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou