De amugy Kiraly-Fiola,Guzmics,Kádár,Leandro-Dzsudzsak,Nagy,Gera,Nemeth-Nikolic-Bode.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. november 6., péntek 17:32
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. november 6., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 10:54
Az akkori Brazilok persze. De képzeld el a mai fociban, a mai Magyar válogatottal...MesQueUnClub írta:Off: De azért arról a felállásról a Brazilok tudnának mesélni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 2., hétfő 14:33
Off: De azért arról a felállásról a Brazilok tudnának mesélni.M1Ö írta: ennyi erővel lehet 4-2-4 is elől az össze bevethető csatárral aki csak van. Csak annak meg nincs értelme.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 2., hétfő 12:49
A németeké a vbn igazából egy 3331 volt, írtam arról egy fél oldalas hszt, senkit nem érdekelt. Bezzeg mikor 2 sorban beszolok valakinek, jonnek az értesítők.nmate írta:A németek 4-2-3-1-gyel verték végig a világot, csak úgy csörgött.
A spanyolok meg cidáztak a 4-3-3-mal.
Az alapot megadhatja, de nem ezen múlik főként. Sokkal több tényezős ez.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 2., hétfő 12:47
Persze, "csak" egy felállás. De azért kell legyen egy alapnak. !-2-3-1 és 4-2-3-1 közt is van különbség, hiába ugyanaz a felállás. Játékos és stratégiafüggő. Azért is lett írva, hogy ennyi erővel lehet 4-2-4 is elől az össze bevethető csatárral aki csak van. Csak annak meg nincs értelme. Nem írok ezzel újat, hogy a k.pályán kell megfogni egy meccset. Pont ezért, ezzel a szerény kis keretünkkel oda kéne tenni a hangsúlyt. Mert az sem jó, ha pl felállunk 5 védővel, mert akkor előre fele nem lehet varjálni és az sem jó, ha a 3 csatárból 3 kezd 4-3-3-ban, mert akkor meg visszafele nem lehet. De ha 5 k.pályással állunk fel, és az 5ből egy támadó (Németh erre tökéletes) akkor ha jól állunk lhete még tovább stabilizálni hátrafele, de ha baj van, akkor meg jöhet még egy csatár előre.dannen írta:ez a három darab szám csak egy irányadó, sokkal fontosabbak az egyéni feladatok a pályán.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 2., hétfő 12:41
Az én Norvégok elleni 4-5-1-em, egy 4-4-1-1 féle támadóbb 4-5-1 lenne. Lenne 4 k.pályás, előttük Németh és egy center, Böde/Nikolics/Szalai. Tehát végülis 2 csatárral álnék fel, ezért támadóbb. Csak az egyik csatár (Németh) védekezésben vissza zárna, ezért lenne 4-5-1. Meg alapból támadásoknál is mélyebbről indulna, játékban lenne. Kb mint nálunk Karim. Ezzel lenne egy stabil k.pályánk. Nem úgy mint 4-3-3-ban, ahol az első 3masból csak Németh járna vissza. Kevesebben lennénk k.pályán. Mert ha felállunk egy olyan 4-3-3-mal mint amit ziro írt, hogy középen Gera, a 19 éves srác, még valaki, elől meg Böde, Nikolics, Neméth, akkor mindenek leszünk, csak stabilak nem. Erről szólt a téma és ez a különbség a 4-3-3 meg a támadó 4-5-1 közt, csak kicsit vissza kellett volna olvass....kelemen.istvan írta:Akkor azt meséld el nekem, hogy mi a különbség a 4-3-3 és a támadó 4-5-1 között?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 2., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. november 2., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. november 2., hétfő 9:18
Akkor azt meséld el nekem, hogy mi a különbség a 4-3-3 és a támadó 4-5-1 között?M1Ö írta:Nem a felállás? Akkor ennyi erővel fel lehetene állni 4-2-4-ben elöl Szalaival, Bödével, Nikoliccsal meg Némethel, középen egy Gerával meg Elekkel.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 31., szombat 19:40
Nem a felállás? Akkor ennyi erővel fel lehetene állni 4-2-4-ben elöl Szalaival, Bödével, Nikoliccsal meg Némethel, középen egy Gerával meg Elekkel.Kerlon írta:Hagyjuk már, nem a felállás fogja meghatározni azt, hogy bizonyos csapatok milyen jók. Sőt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 31., szombat 19:23
Hagyjuk már, nem a felállás fogja meghatározni azt, hogy bizonyos csapatok milyen jók. Sőt...M1Ö írta:Igaz, hogy csak a magam nevében írhatom, de szerintem mindenki tudja, hogy a mai fociban a 4-3-3 a minden, a legjobb felállás.ziro4vr írta:Azért vannak itt tévképzetek a 433-rólCsak ahhoz minőség, játékosok, meg csapat is kéne. Nekünk úgy Isten igazából egyik sincs, úgyhogy jól írtad, hogy jó néhány játékosunk képességeit meghaladná az a követelmény, ami hozzá kell. Ezért kell egy támadó féle 4-5-1.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 31., szombat 19:17
Igaz, hogy csak a magam nevében írhatom, de szerintem mindenki tudja, hogy a mai fociban a 4-3-3 a minden, a legjobb felállás.ziro4vr írta:Azért vannak itt tévképzetek a 433-ról
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 28., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 28., szerda 22:40
Valahogy így. Ha nem próbálunk meg "magyaros támadófodbalt" (értsd: elképzelés nélküli önszopatás, de legalább nem védekezünk!) játszani, még akár reális esélyünk is lehet a továbbjutásra. Védekezni néha tudunk.... és simán kivernének, mint a kóbor kutyát. Nekem nem tetszik a válogatott iránya, a nyilatkozatokból azt szűrtem le, hogy Drámai Pali sincs igazán kibékülve az utódjával és ennek leginkább az elképzeléseik közötti mérhetetlen ellentmondás az oka. Ahogy én látom, Storck egy nyitottabb futball irányába akarja elmozdítani a csapatot, de erre nem megfelelő a keret és akár súlyos vereség is lehet a vége a próbálkozásnak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 22:17
wxyz írta:németh, szalai, lovrencsics - gera, nagy, elek/tőzsér
támadásban nálam ez lenne. böde nem szint. neki az nb1 és a kifáradt feröeriek valóak. norvég védők könnyedén leszedik a pályáról. még a legegyszerűbb passzok is nehezen mennek neki
kalmár és dzsudzsák jöhetnének csereként
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 28., szerda 22:16
... és simán kivernének, mint a kóbor kutyát. Nekem nem tetszik a válogatott iránya, a nyilatkozatokból azt szűrtem le, hogy Drámai Pali sincs igazán kibékülve az utódjával és ennek leginkább az elképzeléseik közötti mérhetetlen ellentmondás az oka. Ahogy én látom, Storck egy nyitottabb futball irányába akarja elmozdítani a csapatot, de erre nem megfelelő a keret és akár súlyos vereség is lehet a vége a próbálkozásnak.ziro4vr írta:Simán felcuppantanék egy 433-at...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 28., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 28., szerda 21:36
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem