Te is feljossz a forumra mègsem tehetunk nagyon semmitde kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 2., hétfő 6:57
Te is feljossz a forumra mègsem tehetunk nagyon semmitde kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 1., vasárnap 23:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 1., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 22:15
+1, képes remekül játszani, de nagyon nem konstans. Meg amúgy is? Kit érdekel Varane után a következő 4-es.ziro4vr írta:Annyian írjátok ezt a Koszielnyit, na én meg őt nem értem. Egy simán jó védő nálam, semmi extra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 22:13
Akkor most tedd takarékra ezeket a jelzőket, mert megint én leszek a köcsög.alexoxladjackoxi írta:Ezt mire érted? Koscielnynél alázatosabb, szorgalmasabb, csendes melóst nem találsz. Vicc, hogy Ramoshoz hasonlítod, akit én elismerek, mint játékost , de kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.KAG írta:Ha Ramosnál fel lett hozva, hogy gyakran elszáll és kretén. Akkor Koscielinynél ez hatványozottan igaz
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. november 1., vasárnap 22:12
Ezt mire érted? Koscielnynél alázatosabb, szorgalmasabb, csendes melóst nem találsz. Vicc, hogy Ramoshoz hasonlítod, akit én elismerek, mint játékost , de kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.KAG írta:Ha Ramosnál fel lett hozva, hogy gyakran elszáll és kretén. Akkor Koscielinynél ez hatványozottan igaz
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 1., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 1., vasárnap 20:44
Igen, az valóban így van, de alap esetben biztosabb pont mind2, mint mondjuk Ramos vagy Boateng.ziro4vr írta: Túl ügyetlenek a tophoz. Ha letámadod őket vagy nyomás alá helyezed, úgy megzavarodnak, mint Mascherano ha meglát egy könyvelőt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 1., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 20:14
Túl ügyetlenek a tophoz. Ha letámadod őket vagy nyomás alá helyezed, úgy megzavarodnak, mint Mascherano ha meglát egy könyvelőt.Hungarokatalán írta:Érdekes, h a Juve belső védő párosa senkinél se merül fel, mint top5 kh...
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 1., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. november 1., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 1., vasárnap 18:30
Nekem rola mindig az jut eszembe mikor Messi osszekocolta a lábait,oszt ledolt mint a kertibudiNo offense. De Boateng miért?![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 1., vasárnap 18:12
ziro4vr írta:Sorrend nélkül nálam Ramos, Varane, Hummels, Silva, Boateng a top5, bár ez volt már itt téma pár hónapja amúgy.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 1., vasárnap 18:02
Lehet benne valami, de pl. az előző szezonban nem volt mellette egy ekkora vezér, és így is kiválóan játszott.ziro4vr írta:Pique akkor jó, mikor egy vezér típusú kh társ mellett van, lásd Puyol vagy Ramos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 1., vasárnap 11:40
adomDe Piquere is igaz ugyanez a tézis. Amikor a Barca jól van összerakva, ő is megbízható, de amikor kevésbé volt összerakva a csapat (2013-2014), akkor Pique egy bohózat volt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 1., vasárnap 11:14
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem