Amugy csak nekem.jut eszembe errol a Nolitorol Diego Costa?

Amugy ez az eurosport valami botranyos...megy egy csomo jo német foci erre csak a bayernt adjak az eurosport2.n az 1 en meg snooker...komolyan..ki nezi ezt?

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 7., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 1., vasárnap 18:25
Nem akarok vitatkozni a kreativ szo jelentèsèn,azt meghagynám a kimuvelt foknek,de simán jobban teszi veszi mint a brazil.Ahogy látom.Persze nyilván Danilo fegyelmezettebb meg taktikusabb meg az isten tudja mit tud mèg jobban a mai "tudományoslabdarugásrol",de nálam csak egy birodalmi lèpegeto ami minden csak nem kreativ.Elolre játèkrol meg nála nem igen beszèlhetunk.Nem kreatívabb, de sokkal bátrabb és merészebb az előre játékban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 18:06
Nem kreatívabb, de sokkal bátrabb és merészebb az előre játékban.morientes írta:Azt mondta megkuzd a helyèrt.Csak nem csinál s**et a szájábol.Nekem kreativabb mint Danilo,jobban tetszik.ziro4vr írta: Értem én, de vigyázni kell ezekkel a fiatal spanyolokkal, ha megérzik hogy a külföldi rivális van eröltetve nem feltétlenül jogosan, könnyen bedurcizhatnak és másfele nézelődhetnek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 1., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 1., vasárnap 17:22
Azt mondta megkuzd a helyèrt.Csak nem csinál s**et a szájábol.Nekem kreativabb mint Danilo,jobban tetszik.ziro4vr írta:Értem én, de vigyázni kell ezekkel a fiatal spanyolokkal, ha megérzik hogy a külföldi rivális van eröltetve nem feltétlenül jogosan, könnyen bedurcizhatnak és másfele nézelődhetnek.Kerlon írta: Én nem érzem, hogy ne lehetne köztük elosztani a játékidőt rendesen, illetve jobbnak se érzem a brazilt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 14:34
Értem én, de vigyázni kell ezekkel a fiatal spanyolokkal, ha megérzik hogy a külföldi rivális van eröltetve nem feltétlenül jogosan, könnyen bedurcizhatnak és másfele nézelődhetnek.Kerlon írta: Én nem érzem, hogy ne lehetne köztük elosztani a játékidőt rendesen, illetve jobbnak se érzem a brazilt.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. november 1., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 14:06
Én nem érzem, hogy ne lehetne köztük elosztani a játékidőt rendesen, illetve jobbnak se érzem a brazilt.ziro4vr írta:Viszi úgyis a BM, hehe boldog lehet majd.Realista24 írta: Carvajal sem tudott még a csapattal edzeni.![]()
Viccet félretéve benne lehet, hogy arrafelé kacsingatna majd, ha a brazil kiszorítja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 13:34
Viszi úgyis a BM, hehe boldog lehet majd.Realista24 írta: Carvajal sem tudott még a csapattal edzeni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 13:17
Carvajal sem tudott még a csapattal edzeni.Kerlon írta:Ha jól emlékszem Bale-n kívül mindenki a pályán dolgozik, szóval a hetekben már visszatér a nagyja. Bale mondjuk pont nem is hiányzik. James meg Benzema legyen rendbe és Modric ne sérüljön le megint, akkor nem lehet baj. Kovacicot meg nyomatni kell, hogy minél jobban beleszokjon, mert ő sem játszott talán 3-4 meccs óta. Szerencsére Casemiro pozitív meglepetés és tudjuk, hogy lehet rá számítani.kecsu10 írta:Sérültek hogy állnak? Most megnéztem a menetrendet, s kutyakemény időszak jön, nagyon kellenének vissza az emberek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 12:33
Ha jól emlékszem Bale-n kívül mindenki a pályán dolgozik, szóval a hetekben már visszatér a nagyja. Bale mondjuk pont nem is hiányzik. James meg Benzema legyen rendbe és Modric ne sérüljön le megint, akkor nem lehet baj. Kovacicot meg nyomatni kell, hogy minél jobban beleszokjon, mert ő sem játszott talán 3-4 meccs óta. Szerencsére Casemiro pozitív meglepetés és tudjuk, hogy lehet rá számítani.kecsu10 írta:Sérültek hogy állnak? Most megnéztem a menetrendet, s kutyakemény időszak jön, nagyon kellenének vissza az emberek.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. november 1., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 1., vasárnap 11:05
Ilyent nem írtam.Nagyon elkönyvelted, hogy mi tavaszra szétesünk.
Benne van, az utóbbi 7 szezonban is benne volt, kár hogy csak egyszer húztuk ki a jó lapot.Gondolom az nincs benne nála a pakliban, hogy mi is tele vagyunk hiányzóval meg, hogy a végén még formába is lendül pár ember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 10:51
Semmi meglepő rhunitól, csak a szokásos. Gondolom az nincs benne nála a pakliban, hogy mi is tele vagyunk hiányzóval meg, hogy a végén még formába is lendül pár ember.wZoLee7 írta:Nagyon elkönyvelted, hogy mi tavaszra szétesünk...Meg jelzem, mi még nem kaptunk ki, a Barca meg...Szeretem hogy vannak akik akkor is találnak okot a pesszimizmusra mikor vezetünk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 1., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 1., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 20., kedd 7:08
Meg az olaszmármint brazil kapufa
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 19., hétfő 21:12
mármint brazil kapufamorientes írta:Na ja,ha azt Baggio elteszi,akkor csak 4 lenne az az 5nem sokra emlékszem a meccsből, volt ott vmi kapufa,
Nem volt egy nagy meccs,de baromira izgalmas.
Jelenlévő fórumozók: 63 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem