Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. július 7., vasárnap 19:54
Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 7., vasárnap 19:51
Jogos. De arra gondoltam, hogy ha Lewandowski esetlegesen tavozik, akkor is erosek maradnak.Sierra írta:Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal Lewandowski még a Dortmund játékosa.h3x0r írta: A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek
Tenyleg, az MU-rol meg is feledkeztemmorientes írta:Én azért még a másik manchesteri csapatot se írnám le.Magasan a legjobbak voltak azért a PL-be.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 19:44
Én azért még a másik manchesteri csapatot se írnám le.Magasan a legjobbak voltak azért a PL-be.Szoval nalam a sorrend: Bayern, Dortmund, Barca, Real, Chelsea, Arsenal, Juve, PSG, City
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 7., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. július 7., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 7., vasárnap 19:36
Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal Lewandowski még a Dortmund játékosa.h3x0r írta: A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 7., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 7., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 7., vasárnap 18:50
Utólag már könnyű okosnak lenniKerlon írta:A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen.
Llorente kevés ez igaz, de Tevezt annak mondani eléggé nevetségesKerlon írta:Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 7., vasárnap 18:31
ezt megint blodseg elore kijelenteni, mert akar nekik is kijohet a lepes.Kerlon írta: A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 18:25
Lehet,de az is lehet hogy most jobban muzsikálnak majd.De persze hogy Higut elKerlon írta:A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.morientes írta:Na azért a bayern meg a barca mellett lesz egy erős city Pellével,a chelsea Mouval,a dortmund semmit nem gyengült,aztán egy Juve Vidalal meg Pogbaval,a MU,meg persze azért ott vagyunk mi is...tehát merész ez a bayern barca kiemelés ennyire...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 7., vasárnap 18:10
A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.morientes írta:Na azért a bayern meg a barca mellett lesz egy erős city Pellével,a chelsea Mouval,a dortmund semmit nem gyengült,aztán egy Juve Vidalal meg Pogbaval,a MU,meg persze azért ott vagyunk mi is...tehát merész ez a bayern barca kiemelés ennyire...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 7., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 17:47
Na ők lehetnek a fekete lovak.A realitás azt mondatja,hogy naggyából ott lehetnek a BL-be mint tavaly,de lehet hogy ha összeérik az Veratti,Matuidi,Lucas,Lavezzi,Ibra szekció,okozhatnak meglepetést,ezt adom.Amúgy még a PSGvel is komolyan számolni kell
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 7., vasárnap 17:40
Ugyanezt akartam írni, megelőztélmorientes írta:Na azért a bayern meg a barca mellett lesz egy erős city Pellével,a chelsea Mouval,a dortmund semmit nem gyengült,aztán egy Juve Vidalal meg Pogbaval,a MU,meg persze azért ott vagyunk mi is...tehát merész ez a bayern barca kiemelés ennyire...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 7., vasárnap 16:48
Igen? Akkor 30 milliotol hallgatjuk az ajanlatokat.... Nem azert mert szeretnem, hogy maradjon de nem is surgos ot eladni. A monaconak meg van penze, fizessenek, a psg megabio Coentrao kész elhagyni a Real Madridot a nyáron. A portugál válogatott balhátvéd aláírásáért a Benfica mellett a két újgazdag francia klub verseng, névszerint a Monaco valamint a Paris Saint-Germain gárdája.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 7., vasárnap 15:33
Cobra11 írta:Ha jól tudom akkor már Aubameyang-ot is megvették már, és most ő.....cart írta:Nem tudom, hogyan függ össze a két dolog... Mhitarjant gondolom Götze utódjának szánják.
Személy szerint nagyon örülnék ha így már jönne Gündogan
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 7., vasárnap 15:20
Ha jól tudom akkor már Aubameyang-ot is megvették már, és most ő.....cart írta:Nem tudom, hogyan függ össze a két dolog... Mhitarjant gondolom Götze utódjának szánják.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 7., vasárnap 14:59
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem