Így viszont, a Ferrari sosem lesz konstruktőri világbajnok, hiszen Massa alig hozza a pontokat, hiszen így- úgy de kiesik. És kérdezem, hogy miért nem tűrne meg mást Alonso maga mellett? Ezt lenyilatkozta?morientes írta:Massaról párszor leírtam már a véleményemet,leírtam hogy a legjobb alternativa még mindig Alonso mellé,de mondjuk Kakával azèrt érdekes ez az összevetés,hogy míg Ricardoba nincs semmi motiváció,addig Felipebe azért van.Most,németországban,micsoda rajtja vokt...az más kérdés hogy vezetői hiba miatt pördült meg.Silverstoneba meg egy defekt után feljött az 5. helyre...Őt mentálisan kellene rendberakni,mert vele az a baj,hogy túl görcsösen akarja megmutatni,hogy igen is odavaló,ebben meg benne van a hiba...hozzáteszem,nem vagyok Massa szurkoló,nem is voltam soha,ferrari szurkoló vagyok,és Alonso mellé hiszem,hogy még mindig ő a legjobb opcio...és a spanyol se tűrne el nagyon maga mellett mást...
Nekem semmi bajom nincs Massával, én ugyancsak kizárólag Ferrari drukker vagyok és azt szeretném, ha ütőképes gárda lenne. A Rubens & Michael az elmúlt évtized legjobb párosa volt, hisz a brazil igazi másodhegedűs volt. Még az Irvine - Sch sem volt olyan ütős. 2006-ban megérkezett Massa és igen szép teljesítményt nyújtott. A kimi &Massa duó szintén elég erős volt egy ideig, amíg a kocsi is rendben volt és amíg a hungaroringi baleset be nem következett.
Szumma Szummarum lehet, hogy a legjobb opció Massa Alonso mellé, de kezd unalmas lenni ahogyan próbál bizonyítani, de az kudarcba fullad és szerencsétlenségé válik. Nem, nem tudom, hogy ki lenne Massa helyére a legjobb. Tulajdonképpen a megoldást sem tudom. Ugyanis ki is tenném Felipét meg nem is. A teljesítménye alapján simán, viszont a megfelelő utód kiléte miatt, nem.
Természetesen vannak nevek, de Kobayashit én biztos, hogy nem ültetném be ebbe a kocsiba. Köszi, de akkor maradjon Massa.