Steve írta:palesz77
Ramos véleményem szerint elfogultság nélkül bárkinek az álom kezdöjébe bekerülhetne.
Azon túl, hogy jelenleg a védök közül az egyik legjobb rengeteget ad a támadásokhoz. Olyan szinten amit kevesen tesznek az ö posztján ezt is érdemes figyelembe venni.
Persze, a képességei egyértelműen megvannak hozzá, az enyémbe is bekerülhetett volna, keretbe bent is lenne. Én csak azt mondom, hogy más is bekerülhet ugyanúgy helyette, és akkor se lehet megszólni azt a kezdőt, mert nem olyan egyértelmű a "kezdőtagsága" szerintem, mint azt itt sokan mondják. Ti nyilván jobban elnézitek a bakijait és elborulásait, amik lássuk be azért nem évente 1-2-szer fordulnak elő. Nálam ezek nem férnek bele, akkor sem, ha ezt mással kompenzálja. Inkább választanék az alapján védőt, hogy egy rangadó előtt ne azon kelljen izgulnom, hogy épp az idegbeteg énjét küldi-e fel a pályára, minthogy mennyi gólt fejel - ti is szoktátok ezt írni, szóval nem csak légből kapott szöveg ez részemről. Van aki meg inkább kockáztatna, és felküldené őt a kezdőbe, amibe benne lenne az is, hogy felmegy és 60 perc után leküldik pirossal, meg az is, hogy a 90. percben visszahozza a meccset. Kinek mi a fontosabb, ki hogy látja.. De azt se lehet mondani szerintem, hogy Thiago Silva rossz választás lenne bárki kezdőjébe, még 31 évesen is oktat rendesen - és amúgy támadásban ő sem elveszett, vannak fontos góljai, meg nagy passzai neki is, nyilván kevesebb, mint Ramosnak, de nem egy Skrtel szint előre játékban.
Ugyanez igaz a középpályára is, van akinél Kroos kerülne be a több pontos hosszú labdája miatt, nálam Verratti, mert ebben ugyan gyengébb a németnél, de másban meg jobb. Ennyi lett volna a mondandóm lényege csak, hogy az a kijelentés, hogy Varane és Ramos BIZTOS top2 szerintem fals. Én megértem, ha valakinél igen, de nekem például nem, és szerintem nem is hülyeségekkel indokoltam meg, hogy miért.