Igazából szerintem ezt elfogulatlanul nem lehet nézni, ti Istenítitek Ramost, nálam viszont inkább Thiago Silva kerülne be helyette a stabilabb, de hasonlóan színvonalas teljesítménye miatt - még ha adottságok alapján nálam is a legjobnak egyike a spanyol. Ramostól számtalan kisebb nagyobb bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy se - nyilván azért is, mert nem láttam annyit játszani. Csatárposzton senkit nem raknék be tőletek, max talán Benzemát, de inkább az MSN - lehet itt is van elfogultság, de szerintem jelenleg a legerősebb támadóhármas ez. Kerlon írta a jobbhátvédet, nálam oda pl Aurier kerülne be, pedig őt meg se szokták nagyon említeni ilyen csapatok összerakásánál.. Középpályára se biztos, hogy Kroost választanám - Modricot igen -, nálam pl Verratti inkább bekerülne, kinek mi kell jobban egy játékostól.. De ott van Gündi vagy Thiago is pl, de van még számtalan jó formában levő játékos, akiket nem is követünk nagyon hétről hétre szerintem - vagy akkor 0-24-ben focit néz itt mindenki..
Ezért se nagyon lehet ilyen "legjobb 11"-et összerakni normálisan szerintem, ha a szezon összes meccsét látnánk, akkor azt mondom, de így rengeteg olyan játékos van, akiről "lecsúszik" az ember, pedig lehet ő is bekerülne - pl Aurier is, de ez csak egy példa.