Isco - 22

Archívum
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 22:11

Sima taktikai volt, tudta, hogy Danilo annyira nímand, hogy úgy sem védekezi le Neymit, aztán inkább felkúrta. 2 meccs lesz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 21., szombat 22:09

nekem nem tetszett, nem kell visszahozni ezt a favágó stílust.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. november 21., szombat 22:08

Azért arra kíváncsi vagyok,hány meccsre tiltják el. Tartok tőle,hogy kap 3-at... :hmmm:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 21., szombat 22:04

Én azon csodálkoztam,hogy nem lett nagyobb rugdosódás.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. november 21., szombat 22:01

Az a baj, h a mi gyökereink ott elöl sokkal jobban megérdemelték volna...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 21., szombat 22:01

Kerlon írta:Istenem, hogy mennyire szeretlek, hogy odabasztál annak a gyökérnek. :lol:
Én nemszeretem de nekem is tetszett :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 21:59

Istenem, hogy mennyire szeretlek, hogy odabasztál annak a gyökérnek. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 5., csütörtök 18:53

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56F8A874
Kilenc öltést/kapcsot kapott a fejébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 31., szombat 0:19

istimester írta:
Matt009 írta:Benzemának még van 5-6 jó éve minimum
Inkább olyan három.
Mondjuk nem tudom.
Egyáltalán nem a fizikai képességeire épít. Az ilyen játékosok meg még bőven elficánkolnak 32-33 évesen. Max már nem Real szint, de bőven több mint 3 jó éve van szerintem is.
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 31., szombat 0:03

Matt009 írta:Benzemának még van 5-6 jó éve minimum
Inkább olyan három.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 30., péntek 16:18

Javíts ki, ha tévedek, de én nem tudom melyik csapat volt az, amelyikben Messi, Robben, CR, Ibra meg nem tudom még ki játszott együtt, hoszen ezek szerint kell 11 átütő erővel rendelkező játékos egy csapatba, hogy sikeres legyen.
Ezt egy szóval sem állítottam, hogy 11 ilyen ember kell ide. Amire én gondoltam az a következő:

Benzemának még van 5-6 jó éve minimum, Jamesbe 7-8 jó év is simán van, Iscoban is. Kroos, Kova, Casemiro detto. Kb. a következő 5 év Realja megvan. De ahogy leírtam, egyikükben sincs meg az átütőerő, és ezek közül 1 vagy 2 ember helyére kell majd olyan ember, akiben ez meglesz. Ha hoznak új nevet, akkor valószínű, hogy ismét Isco szorul a padra, és abban nem hiszek, hogy ő sokáig 12 ember akar lenni itt. Ha valakit fel kell áldozni egy vezérért, szerintem ő lesz az, mert James gazdaságilag értékesebb nála.

Pálesznek meg köszönöm a hozzászólását, jól megválaszolta a nekem feltett kérdéséket, én is ezekre gondoltam.
mattnek szólt, hogy köze nincs dm-nek a mata, lucas szinthez.
Erre viszont reagálnék, mert ezzel nem értek teljesen egyet. Illetve igen, kicsit jobb náluk, de az igazat megvallva ennyi erővel minden játékos külön kategóriát képvisel. Az lehet, hogy egyik játékos tehetségesebb, több van benne, mint a másikban, de jelenleg a játékerejük szerintem hasonló szinten mozog. Nem klasszisok, de szerintem ők a második vonal még sok másik labdarúgóval egyetemben. Az meg személyes preferencia, hogy kit tartunk kicsit jobbnak, kit kicsit gyengébbnek.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 13:46

palesz77 írta:Igazából szerintem - aztán javítsatok, ha tévedek - tavaly sem egész szezonban hozta a jó formáját, hanem hektikus volt akkor is. Volt olyan időszaka, amikor kegyetlenül jó volt, meg volt olyan, amikor semmi extrát nem adott a csapatnak - és ez inkább tavasszal volt jellemző. Mint sokan mások se persze, de ez az ő helyzetén nem segít, hogy más se jó, neki folyamatosan annak kéne lennie, hogy a kezdőbe verekedje magát.
Igen, így volt volt. Nem azt mondanám, hogy hullámzó, mert nem volt folyamatos ingadozás, de volt jó pár gyenge meccse. Nem nagyon gyenge, mondjuk Bale mellett nehéz volt még feleflébb kilógni a csapatból. :mrgreen:
palesz77 írta:szétszedte a Celtát kb
Imádom ezt az embert. :salute: :mrgreen:
palesz77 írta:mentalitásban nem elég jó egy Real kezdőjéhez
Szerintem nincs gond a mentalitásával. Legalábbis nem ennek tudom be a gyengébb időszakait. Fiatal még, állandósulni fog szerintem a játéka, formája. Meg döntéshozatalban is fejlődni fog, ha majd rutinosabb lesz. Egyelőre még elég szeleburdi, de én pl oda vagyok a pimaszságáért. :)
palesz77 írta:Ennek ellenére a csapat legfontosabb játékosai között volt hosszú éveken keresztül, szóval az én szememben ez se olyan szempont, ami kötelező lenne a kezdőhöz Iscotól.
Csoki sem úgy értette szerintem, hogy követelmény lenne. Pont előtte írta, hogy nem lehet mindenki vezér, nem lehet mindenkiben benne az átütő erő. Egyet is értek vele, Isco nem erre született. Ő így jó, ahogy van.
CS0ki írta:Szerintem elég jól beletanult a középpályás játékba, az ütemváltásai abszolút kijönnek középen a kapőutól kcisit hátrébb játszva.
Örülök, hogy ezek szerint többen így gondolják. :agree: Ott kéne nyomatni megint.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 30., péntek 13:24

M1Ö írta:Ilyenekre gondoltam igen. 1-1ezések, ütempasszok, gólpasszok. Tavaly hozta ezeket.
Igazából szerintem - aztán javítsatok, ha tévedek - tavaly sem egész szezonban hozta a jó formáját, hanem hektikus volt akkor is. Volt olyan időszaka, amikor kegyetlenül jó volt, meg volt olyan, amikor semmi extrát nem adott a csapatnak - és ez inkább tavasszal volt jellemző. Mint sokan mások se persze, de ez az ő helyzetén nem segít, hogy más se jó, neki folyamatosan annak kéne lennie, hogy a kezdőbe verekedje magát.

Idei példánál maradva, hetekig gyengén játszott, lerakta Rafa a padra, csereként beállva meg szétszedte a Celtát kb, szinte mindig jó döntést hozott. Így kéne játszania a szezon 4/5-ében, és idővel kezdő lenne. Csak eddig nem ez a tendencia nála sajna, hanem ennél sokkal hullámzóbb. Ezért írta Matt amit szerintem, nem tehetségben vannak nála bajok, hanem lehet, hogy fejben, mentalitásban nem elég jó egy Real kezdőjéhez - mint nálunk Cesc. Aztán lehet félreértettem, de nekem ez jött le.
M1Ö írta:Az utolsó döntéseken kell javítani és akkor nem lesz vele semmi gond.
Ezzel meg egyetértek, ha azon javít, és állandósítja a formáját, akkor nincs az az árcédula, ami kiszoríthatja..
CS0ki írta: Iniesta ellenben nem "nőtte" ki ezt, ő szinte veszélytelen maradt a kapura, még akkor is, amikor feljebb játszott.
Ennek ellenére a csapat legfontosabb játékosai között volt hosszú éveken keresztül, szóval az én szememben ez se olyan szempont, ami kötelező lenne a kezdőhöz Iscotól. Aki amúgy egyre rosszabb a kapu előtt, Malágában termelte a gólokat, eleinte nálatok is sokkal veszélyesebb volt kapura, aztán szép lassan mintha elfelejtette volna, hogy kell gólt lőni. Nem is értem mi történhetett vele.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. október 30., péntek 13:10

Isco más kategória. Pontosan én sem látom, melyik poszton jönne ki belőle a legtöbb. Talán bal oldalt, talán középen. De őszintén szólva hiába játszott sok meccsen jól, én hiányolom belőle az átütőerőt. Ugyanazt érzem benne, mint Di Mariaban, Lucasban, Mataban és még sok más nem top kategóriás játékosban, hogy jó futballista, megvan a tudás, a technika, de hiába játszik jól egy meccsen, nem tud vezéregyéniséggé nőni, nem tudja a legmagasabb szinten megteremteni a különbséget. Jó amit csinál, de nem elég hatásos. És itt most nem a védőkbe cselezett, agyontutujgatott labdákra gondolok, hanem arra, hogy elég könnyű semlegesíteni a játékát. CR-t fénykorában nem volt védelem, amelyik tudta semlegesíteni, de ugyanez igaz Messire, Robbenre, R10-re, Henryra, Riberyre, Kakára, Iniestára, Ibrara...
Javíts ki, ha tévedek, de én nem tudom melyik csapat volt az, amelyikben Messi, Robben, CR, Ibra meg nem tudom még ki játszott együtt, hoszen ezek szerint kell 11 átütő erővel rendelkező játékos egy csapatba, hogy sikeres legyen. :hmmm:
Szerintem nincs szükség arra, hogy mindenki alázzon egy csapatban, réthető módon nem is lehet összehozni ilyen csapatokat. Elég ha van 1-2 ilyen emebr a csapatban, és a továbbiak jól kiegészítik őket. Isco erre abszolút alkalmas képességeit tekintve. Szerintem elég jól beletanult a középpályás játékba, az ütemváltásai abszolút kijönnek középen a kapőutól kcisit hátrébb játszva. Elég fegyelmezett a véádekezéshez is, csak a képességei miatt vannak ennek korlátai, így egy 4-2-3-1-ben nyilván kevés lenne a középső kettősbe, ahogy 4-3-3-ban is csak két komolyabban védekező játékos mellett ideális, de legjobb időszakát 4-4-2-ben hozta.
Persze változhat a dolog, de gyszerűen nincs meg benne a gól, néha ver párat, de nem meggyőző. Ellentétben mondjuk James-szel, aki egyszerűen vonza a gólt, hiába van neki bőven hiányossága. Persze ez megváltozhat, James sem volt akor gólvágó, de igazából Ibra, vagy Robben is elég későn kezdte igazán termelni a gólokat. Iniesta ellenben nem "nőtte" ki ezt, ő szinte veszélytelen maradt a kapura, még akkor is, amikor feljebb játszott.

Amúgy ez az elégedetlenség nekem eléggé kamu, korábban is voltak ilyen hírek, aztán a sérülések miatt az egyik legtöbbet játszatott játékosunk volt eddig is és most is.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 13:04

palesz77 írta: Inis példáknál maradva, nálam ami annak számít, az pl ilyen, ilyen, ilyen, ilyen és ilyen betörés. Isconál meg egyelőre úgy érzem, hogy ezeket nem csinálja olyan jól, a fent említett okok miatt. Szóval szerintem jelenleg nem érzitek annyira az előnyeit a képességeinek, mint amennyire a tehetsége alapján éreznetek kéne.
Ilyenekre gondoltam igen. 1-1ezések, ütempasszok, gólpasszok. Tavaly hozta ezeket. Idén is meg megvillan, mert minden meccsen van több olyan megmozdulása amik kellenek, ülnek a passzai is. Az ütempasszokba pl idén is nagyon jó, gólpassza is lehetne több, mert Ő oda tette többször is, csak kimaradt ziccerbe.
Az utolsó döntéseken kell javítani és akkor nem lesz vele semmi gond.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 30., péntek 12:43

dannen írta:persze, di maria ezek közé a nevek közé illik...nem. di maria jobb futballista jelenleg, mint isco. az meg kit érdekel mennyi van iscoban, ha nem tudja kihozni.
Nem azt mondta Matt, hogy Di Maria nem jobb.. Csak azt, hogy olyan focistának érzi, mint Iscot. Magyarul a tehetsége megvan ahhoz, hogy szűk elit legyen, de nincs meg egyikükben sem az az "átütőerő" - hogy az ő szavaival éljek -, amivel ezt meg is tehetnék huzamosabb ideig, így 1-2 szinttel lejjebb "megrekednek". Így is a jobbak közt lesznek a felhozatalból, csak sosem érik el Ini, Messi, CR és Henry, Robben, stb. szintjét.
M1Ö írta:Nincs rajta kívül a csapatba olyan aki védelmeket tud bontani, bármikor megver bárkit 1-1-be.
Isco amúgy szerintem olyan sűrűn védelmeket nem bont meg.. Vannak jó cselei, de a stílusra hozzá hasonló Ini szerintem sokkal "okosabban" cselezett, és ezáltal hatékonyabb is volt - ennyi idősen nem vagyok benne biztos mondjuk, túl rég volt már, de fénykorában 100%. Persze még fejlődhet Isco, és lehet idővel elkezdi érezni, hogy mikor adja a lasztit, de szerintem jelenleg annyira nem érzitek annak az előnyét, hogy ő 1v1-ben top, mert sokszor vagy túlvállalja magát, vagy egyszerűen nem érzi, hogy melyik a legjobb ütem, amikor le kéne adni a lasztit, és ezért túl sokáig tartja a labdát, ezáltal elszalasztva a legjobb lehetőséget.

Bár itt az is kérdés, hogy mi számít védelem megbontásnak ugye.. :) Inis példáknál maradva, nálam ami annak számít, az pl ilyen, ilyen, ilyen, ilyen és ilyen betörés. Isconál meg egyelőre úgy érzem, hogy ezeket nem csinálja olyan jól, a fent említett okok miatt. Szóval szerintem jelenleg nem érzitek annyira az előnyeit a képességeinek, mint amennyire a tehetsége alapján éreznetek kéne.
M1Ö írta:Pedig ott a baloson Modric meg Kroos mellett volt a tökéletes posztja. Mélyebbről tudott indulni, meg az ütempasszai is jobban ültek. Igaz többet kellett védekezzen Marcelo helyén, de egy az, hogy vele érezték egymást, a másik meg, hogy szerintem nem volt gond a védekezésével, mert kapart minden meccsen rendesen.
Ezzel egyetértek, szerintem is ott lehetne a legjobb, de olyan verzióban, ahol nem kéne annyit védekeznie Marcelo helyett.
dannen írta:mattnek szólt, hogy köze nincs dm-nek a mata, lucas szinthez.
Pedig tehetség alapján mindegyikben több van, mint ahol tartanak - mondjuk én Matát nem kedvelem annyira megmondom őszintén. Di Maria is Aranylabdás kaliber lehetne a tehetsége alapján - régi rendszerben, nem a mostani "csak a gól" szavazás alapján -, csak nem kiegyensúlyozott, meg fejben sem a legerősebb - Özilre is igaz ez. És Isco is egyelőre ez a kategória. Mondom ezt úgy, hogy én bírom rohadtul a srácot, és nálunk is elnézegetném, de még bőven kell fejlődnie. Szerencséjére elég fiatal, úgyhogy erre még meg is van a lehetősége..

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 12:25

dannen írta:az meg kit érdekel mennyi van iscoban, ha nem tudja kihozni.
Ez szerintem nekem, de ezen nem veszünk össze.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 12:19

dannen írta: di maria jobb futballista jelenleg, mint isco. az meg kit érdekel mennyi van iscoban, ha nem tudja kihozni.
Én is azt írtam, hogy még jobb di María, de Isco jobb lehet, mert több van benne. Mi ebben a felháborító?
Kihozhatja magából még a maxot, nem? Fiatal, tehetséges, fejlődőképes játékos. Nem értem mi a problémád... :ike:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 11:59

Matt009 írta:Különbség annyi, hogy Karimnak olyan emberrel kellett megküzdenie a kezdőbe kerüléséért, aki nem volt érinthetetlen, és Karimnak posztja létező poszt volt a csapatban, és nem olyan poszton erőltették, ahová a vak is látja, hogy nem passzol.
Jogos, de ettől még az az érzésem, hogy Ő is 6-7-8 évig fog maradni és nem csak pár évig mint Özil és DM. Aztán max pofára esek a nyáron. :lol:
Matt009 írta:Ugyanazt érzem benne, mint Di Mariaban, Lucasban, Mataban és még sok más nem top kategóriás játékosban, hogy jó futballista, megvan a tudás, a technika
Szerintem azért Ő több az említett játékosoknál. di Maríanál nem jobb per/pill, de több van benne mint az argentínba.
Matt009 írta: de hiába játszik jól egy meccsen, nem tud vezéregyéniséggé nőni
De ez miért elvárás tőle? Nem az a típus, stílus. Arra ott van CR, Bale meg James. Karim sem vezéregyéniség, de ugyanolyan fontos, mint egy vezéregyéniség. Isco ugyanez. Nincs rajta kívül a csapatba olyan aki védelmeket tud bontani, bármikor megver bárkit 1-1-be. Még Marcelo hál Istennek, meg Modric talán, de neki más a szerepköre.
Matt009 írta: nem tudja a legmagasabb szinten megteremteni a különbséget.
Szerintem meg ha formában van, akkor meg tudja. Elég a BL döntőre gondolni. Ott is Ő meg Marcelo lett a különbség, mert előtte csak ívelgettünk össze-vissza.
Matt009 írta:Ők csúcsformájukban megállíthatatlanok voltak. 2-3 védőn átmentek minden gond nélkül, és helyzetek sokaságát dolgozták ki.
Isco is átmegy 2-3 emberen meglepően könnyedén. Helyzeteket is alakít ki. Csak eddig ez nem az Ő éve, elkapkodja a befejezéseket.

A lényeg az, hogy egy csúcsformában lévő Isco az én csapatomból kihagyhatatlan lenne. Így, hogy nincs formában abszolút nem az. De nem tudom elképzelni, hogy ez ne változzon már idén.
4-3-3-ban sem találtuk meg a posztját.
Pedig ott a baloson Modric meg Kroos mellett volt a tökéletes posztja. Mélyebbről tudott indulni, meg az ütempasszai is jobban ültek. Igaz többet kellett védekezzen Marcelo helyén, de egy az, hogy vele érezték egymást, a másik meg, hogy szerintem nem volt gond a védekezésével, mert kapart minden meccsen rendesen.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 30., péntek 11:45

Szerintem nem. Nem értem mi ez a nagy temetés... Már most bevált, ennél jobb is lesz. Szerintem még jó pár évig nem megy sehova. Legalábbis nem tudom róla elképzelni, hogy olyan karriert fusson be nálunk mint Özil meg Di María. Sokkal inkább Benzema féle szitu lesz ez.
Különbség annyi, hogy Karimnak olyan emberrel kellett megküzdenie a kezdőbe kerüléséért, aki nem volt érinthetetlen, és Karimnak posztja létező poszt volt a csapatban, és nem olyan poszton erőltették, ahová a vak is látja, hogy nem passzol.

Isco más kategória. Pontosan én sem látom, melyik poszton jönne ki belőle a legtöbb. Talán bal oldalt, talán középen. De őszintén szólva hiába játszott sok meccsen jól, én hiányolom belőle az átütőerőt. Ugyanazt érzem benne, mint Di Mariaban, Lucasban, Mataban és még sok más nem top kategóriás játékosban, hogy jó futballista, megvan a tudás, a technika, de hiába játszik jól egy meccsen, nem tud vezéregyéniséggé nőni, nem tudja a legmagasabb szinten megteremteni a különbséget. Jó amit csinál, de nem elég hatásos. És itt most nem a védőkbe cselezett, agyontutujgatott labdákra gondolok, hanem arra, hogy elég könnyű semlegesíteni a játékát. CR-t fénykorában nem volt védelem, amelyik tudta semlegesíteni, de ugyanez igaz Messire, Robbenre, R10-re, Henryra, Riberyre, Kakára, Iniestára, Ibrara... Ők csúcsformájukban megállíthatatlanok voltak. 2-3 védőn átmentek minden gond nélkül, és helyzetek sokaságát dolgozták ki. Ilyen játékost én elengedhetetlennek tartok egy top 3-4-es csapatban. Iscoban a hozzájuk hasonló tehetséget látom, ezt az átütőerőt nem. Lehet, hogy csak azért nem, mert számára idegen poszton játszott, de azért furcsa, hogy 4-2-3-1-ben, 4-4-2-ben és 4-3-3-ban sem találtuk meg a posztját. Ezért kérdéses számomra, hogy mekkora karriert futhat be itt.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a fent említett hiányosságot érzem Benzemában és Jamesben is, és én ezért nem tartanék életképesnek egy 4-3-3-as felállást James-Benzema-Isco támadósorral, akármennyire is bivaly a csapat többi része. Maximum abban az esetben, ha a kp-ra találnánk egy Lampardra/Gerrardra hajazó mentalitású technikailag megfelelően képzett box-to-box kp-st, aki egyedül nyeri meg a kp-t, és győzelembe hajszolja a csapatát, és képes szezononként 15-20 gólra. Kroos és Modric nagyon jó játékosok, de a fenti páros tüze, minden gátat átszakító mentalitása hiányzik belőlük.

Vissza: