Nekem is,de sajnos (pheco írta:Nekem hiányzik RéjEgyébként én még csak figyelmeztetést sem kaptam, vegyetek rólam példát

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 7., vasárnap 22:01
Nekem is,de sajnos (pheco írta:Nekem hiányzik RéjEgyébként én még csak figyelmeztetést sem kaptam, vegyetek rólam példát
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 7., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 7., vasárnap 21:56
GT37 írta:Tévesen.mocsok írta:ja, én még nem is mondtam.
én a normálisakhoz sorolom magam.![]()
(Peace.)
Én nem érezlek provokátorak. Inkább sajnállak. Barca,Spurs.... (GT37 írta:Én a barçásokhoz sorolom magam, az egy külön csoport, nem?
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 7., vasárnap 21:32
Szerintem isboomer írta:Oké, akkor így jogos, és a mostani megjegyzésem a felesleges.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 7., vasárnap 21:00
nmate írta:Most elkezdtem olvasni a régi szamárpad topicot, anyám mik voltak ottMinden második bejegyzés R.M.C.F meg hehe. Meg réj.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 7., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 7., vasárnap 20:38
amúgy sajnos ja.GT37 írta: Tévesen.
(Peace.)
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 20:19
Igen, de direkt figyeltem rá, hogy csak olyan mértékben (vagy még annyira sem), mint előtte Csabi, de az persze senki szemét nem böki.Galacticos írta:lehet mert kicsit személyeskedtél benne nem?boomer írta:Az milyen, hogy indok nélkül törlik a kommentem, mert nem tetszett a tartalma?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 7., vasárnap 20:15
lehet mert kicsit személyeskedtél benne nem?boomer írta:Az milyen, hogy indok nélkül törlik a kommentem, mert nem tetszett a tartalma?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 7., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 20:08
Őket hívjuk provokátoroknakGT37 írta:Tévesen.mocsok írta:ja, én még nem is mondtam.
én a normálisakhoz sorolom magam.![]()
(Peace.)
Én a barçásokhoz sorolom magam, az egy külön csoport, nem?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 7., vasárnap 20:05
Tévesen.mocsok írta:ja, én még nem is mondtam.
én a normálisakhoz sorolom magam.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 7., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 7., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 7., vasárnap 15:03
Sör.Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 7., vasárnap 14:58
Szerintem a halászlé és a gulyásleves(babgulyás) verhetetlen bográcsban. Mellé sör/fröccs, ízlés szerintKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 14:56
pilóta kekszKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 7., vasárnap 14:55
a gép előtt miért nem jó ülni ?Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 7., vasárnap 14:52
Most néztem meg a kórházi videót, elképesztő!Toti írta:más oldalakon lehet találni képeket is. bazdmeg kajak levágták a lábait a kezeit meg fejét. úristen, hol élünk geci.Horror egy brazil bajnokin
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem