Majd szerdán a mozibanFaust írta:Elkepesztoen jo lett a Sicario, nezzetek meg.

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. november 2., hétfő 17:49
Majd szerdán a mozibanFaust írta:Elkepesztoen jo lett a Sicario, nezzetek meg.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. november 2., hétfő 14:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az üdítőjébe rakott valamit, hogy kidőljön, az biztos. Hogy utána mit csinált, az már nem derül ki egyértelműen. A babát szerintem nem bántotta (az legfeljebb csak rondasoadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én még moziban láttam, de nem az volt hogy valamit beöntött a csajnak? nekem ilyesmi rémlik. és mintha mondaná is hogy lehet beteg lesz a gyerek..és a végén mutatják a szemét és nekem elég fura volt, az jött le hogy szellemi fogyatékos lett. de lehet hülyeség.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 2., hétfő 14:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én még moziban láttam, de nem az volt hogy valamit beöntött a csajnak? nekem ilyesmi rémlik. és mintha mondaná is hogy lehet beteg lesz a gyerek..és a végén mutatják a szemét és nekem elég fura volt, az jött le hogy szellemi fogyatékos lett. de lehet hülyeség.danianevem írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gordo megcsinálta a felvételt, mintha megerőszakolta volna Robynt. Hogy meg is erőszakolta-e az igazából lényegtelen, magát a gondolatot ültette el Simon fejében, így utóbbinak fogalma sincs, hogy a saját gyerekét szülte-e meg a felesége. Na meg bosszújának másik fele annyi, hogy tönkre vágta Simonék házasságát.lestat írta:Valaki latta innen a Az Ajándék cimű filmet?...mert én tegnap néztem meg de a vége nekem valahogy homályos maradt..szoval arra lennek.kivancsi hogy aki.latta az mégis hogyan ertelmezte a film vègét?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. november 2., hétfő 13:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gordo megcsinálta a felvételt, mintha megerőszakolta volna Robynt. Hogy meg is erőszakolta-e az igazából lényegtelen, magát a gondolatot ültette el Simon fejében, így utóbbinak fogalma sincs, hogy a saját gyerekét szülte-e meg a felesége. Na meg bosszújának másik fele annyi, hogy tönkre vágta Simonék házasságát.lestat írta:Valaki latta innen a Az Ajándék cimű filmet?...mert én tegnap néztem meg de a vége nekem valahogy homályos maradt..szoval arra lennek.kivancsi hogy aki.latta az mégis hogyan ertelmezte a film vègét?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 2., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 1., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 31., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 30., péntek 12:37
Ez valami új model ? Mert még nem hallotam róla .:Đmeg aston martinivel csapatja
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 30., péntek 1:02
Hajdú Péter is jó kocsival és ribanccal tolja...lestat írta:Elegancia és stilus alatt mit értesz?
Craig is öltönyben és Porsche meg aston martinivel csapatja...jó nők veszik körül..nem támadásként..de tényleg érdekel! kevesebb akció? vagy hogyan?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 28., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 22:52
Szerintem ez ízlés kérdése, meg kell nézni a filmeket amik érdekelnek és eldönti az ember neki mi jön be (forrás: közhelygenerátor)lestat írta:Kicsit többet kell ezek szerint tanulnom/olvasnom erről a storyról hogy igazán megértsem miért is egyedi és miért nem illik a képbe Craig
Ziro a vesémbe lát.ziro4vr írta:Szerintem Máté a tekintélyt parancsoló hajat hiányolja Craigtől.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 28., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 22:34
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 22:12
Ez így van, csak számomra ez szomorú.cart írta:Bond idomult az új filmes igényekhez, azért lett gyilkológép belőle. Sima akciófilmek az újak, csak Bondnak hívják benne a főszereplőt, ennyi közük van hozzá.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem