Hagyjuk már, nem a felállás fogja meghatározni azt, hogy bizonyos csapatok milyen jók. Sőt...M1Ö írta:Igaz, hogy csak a magam nevében írhatom, de szerintem mindenki tudja, hogy a mai fociban a 4-3-3 a minden, a legjobb felállás.ziro4vr írta:Azért vannak itt tévképzetek a 433-rólCsak ahhoz minőség, játékosok, meg csapat is kéne. Nekünk úgy Isten igazából egyik sincs, úgyhogy jól írtad, hogy jó néhány játékosunk képességeit meghaladná az a követelmény, ami hozzá kell. Ezért kell egy támadó féle 4-5-1.

Mennyei futball
Re: Mennyei futball
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igaz, hogy csak a magam nevében írhatom, de szerintem mindenki tudja, hogy a mai fociban a 4-3-3 a minden, a legjobb felállás.ziro4vr írta:Azért vannak itt tévképzetek a 433-ról

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért vannak itt tévképzetek a 433-ról, de lehet abban igazatok van, hogy néhány játékosunk tudását meghaladná a rendszer követelményei.

Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Valahogy így. Ha nem próbálunk meg "magyaros támadófodbalt" (értsd: elképzelés nélküli önszopatás, de legalább nem védekezünk!) játszani, még akár reális esélyünk is lehet a továbbjutásra. Védekezni néha tudunk.... és simán kivernének, mint a kóbor kutyát. Nekem nem tetszik a válogatott iránya, a nyilatkozatokból azt szűrtem le, hogy Drámai Pali sincs igazán kibékülve az utódjával és ennek leginkább az elképzeléseik közötti mérhetetlen ellentmondás az oka. Ahogy én látom, Storck egy nyitottabb futball irányába akarja elmozdítani a csapatot, de erre nem megfelelő a keret és akár súlyos vereség is lehet a vége a próbálkozásnak.
A joga bonitot hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
wxyz írta:németh, szalai, lovrencsics - gera, nagy, elek/tőzsér
támadásban nálam ez lenne. böde nem szint. neki az nb1 és a kifáradt feröeriek valóak. norvég védők könnyedén leszedik a pályáról. még a legegyszerűbb passzok is nehezen mennek neki
kalmár és dzsudzsák jöhetnének csereként
Azért Böde fizikuma még jol jöhet elől a kontráknál..én nem hiszem h egy Nikolics vagy Németh fogja megtartani a labdákat...már pedig ugynézki h nem mi fogjuk a támadó szamba focit nyomni...Dzsudzsi csere hát...kicsit erős...azért rá figyelni kell a szélsőkne hisz van neve európába...tény h nincs top formában

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
... és simán kivernének, mint a kóbor kutyát. Nekem nem tetszik a válogatott iránya, a nyilatkozatokból azt szűrtem le, hogy Drámai Pali sincs igazán kibékülve az utódjával és ennek leginkább az elképzeléseik közötti mérhetetlen ellentmondás az oka. Ahogy én látom, Storck egy nyitottabb futball irányába akarja elmozdítani a csapatot, de erre nem megfelelő a keret és akár súlyos vereség is lehet a vége a próbálkozásnak.ziro4vr írta:Simán felcuppantanék egy 433-at...
németh, szalai, lovrencsics - gera, nagy, elek/tőzsér
támadásban nálam ez lenne. böde nem szint. neki az nb1 és a kifáradt feröeriek valóak. norvég védők könnyedén leszedik a pályáról. még a legegyszerűbb passzok is nehezen mennek neki
- lestat
Nagy szerintem egy elég jó tehetség én sokat várok tőle az elkövetkezendő években...nézz meg egy fradi meccset vagy egy Magyart és figyeld...20 évesen Futsalból bedobva..nem semmi...fizikailag még rá fér pár kiló az igaz. Németh nem gyenge fejben amennyi sérülése volt stb...oda kell erős akarat plusz fejben koncentrálni hogy visszahozza magát...nem volt sosem szerencséje most top formában van mind a 3 csatárunk...Böde Nikolics Németh...egy erős kp kéne ami elbirja h 3 ember támad...a Kalmár gyerek tényleg jó megoldás lehet...van benne fantázia...Gera is jó még..és plusz tőzsér az ő tapasztalata és bal lába sokat érhet még szerintem...a pontrugásoknál pédául..én bizakodó vagyok nagyon mindenesetre.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Mert mentálisan rohadt erős.
Nikolic mögött van nagyon jó csapat szerintem.
Némó meg lehet fineszesebb játékos meg minden, de szerintem pont, hogy mentálisan gyengébb, ezért nem tudott megragadni hollandiában sem, ahova a tudása jó lehetett volna.
Nikolic mögött van nagyon jó csapat szerintem.
Némó meg lehet fineszesebb játékos meg minden, de szerintem pont, hogy mentálisan gyengébb, ezért nem tudott megragadni hollandiában sem, ahova a tudása jó lehetett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Szerintem nem. Jó a srác. Játékban pl több van benne, mint az összes többi támadónkban együtt véve. Meg Ő legalább vissza is jár, a többiek tipikus 9esek. Bödétől meg 1x már jött a csoda. Hiába gyenge a mennyei, meg van mögötte egy jó csapat, még így sem értem, h-h a 'csába szerez ennyi gólt.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Igen, csak pont egy Modric féle játékos hiánya miatt lenne sok a 4-3-3. Ezzel senki nem fog egyet érteni, de nekem Kalmár játéka is tetszett mikor láttam az u20-21-es (?) VB-n. Egy 4-4-1-1 féle 4-5-1-et dobnék fel, kelleni fog a stabil kp.ziro4vr írta:Simán felcuppantanék egy 433-at, elöl Böde (bár mostanában annyi gólja van mint Szalainak ) Nikolic meg Németh, mögöttük Gera, Nagy meg fogalmam sincs ki. Dzsudzsák ugyanakkora alibi mint Tőzsért, de pt nyilván nem meri már kihagyni a hátranyalt hajú. Igazából a kp-ra kéne egy Modric, aki össze tudja kötni a csapatrészeket, de nekünk csak Elek van a csangcsuaj csüngből.
Szerintem meg csak egy jó sajtója van, aztán szevasz. Európában már elég sok helyen megbukott, az MLS meg nem tudom, hogy mennyire lehet mérvadó. Böde Danitól kell a csodát várni.M1Ö írta:Jogos, de ennyire jó még nem volt. Igaz, hogy csak MLS, de talán végre kihozza magából azt ami miatt elvitte a Pool annó. Nagyon jó a srác, én tőle várom a gólt. Aztán felébredek és Szalai kezd...ziro4vr írta:Végülis eddig csak kb 20 ilyen válogatott meccse volt...
K
K
- ziro4vr
Simán felcuppantanék egy 433-at, elöl Böde (bár mostanában annyi gólja van mint Szalainak
) Nikolic meg Németh, mögöttük Gera, Nagy meg fogalmam sincs ki. Dzsudzsák ugyanakkora alibi mint Tőzsért, de pt nyilván nem meri már kihagyni a hátranyalt hajú. Igazából a kp-ra kéne egy Modric, aki össze tudja kötni a csapatrészeket, de nekünk csak Elek van a csangcsuaj csüngből.

Nem illik.
- M1Ö
Jogos, de ennyire jó még nem volt. Igaz, hogy csak MLS, de talán végre kihozza magából azt ami miatt elvitte a Pool annó. Nagyon jó a srác, én tőle várom a gólt. Aztán felébredek és Szalai kezd...ziro4vr írta:Végülis eddig csak kb 20 ilyen válogatott meccse volt...

- ziro4vr
Végülis eddig csak kb 20 ilyen válogatott meccse volt...M1Ö írta:Olyan nem lehet, hogy Némó kománk 1 gólt se lőjön.kelemen.istvan írta:Kb az odavágó első negyed órájában kapunk egy végtelenül bugyuta gólt, és az is marad az összesített.

Nem illik.
- M1Ö
Olyan nem lehet, hogy Némó kománk 1 gólt se lőjön.kelemen.istvan írta:Kb az odavágó első negyed órájában kapunk egy végtelenül bugyuta gólt, és az is marad az összesített.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kiesünk. Kb az odavágó első negyed órájában kapunk egy végtelenül bugyuta gólt, és az is marad az összesített.
De ne legyen igazam! Jussunk ki!
De ne legyen igazam! Jussunk ki!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
Igenre nyomtam, bár igazából fogalmam sincs, hogyan fog ez megvalósulni. Legjobb esetben egy kint 1-1, itthon 0-0 amire számítok, de legyünk pozitívak.
Nem illik.
- lestat
Igent nyomtam..1.mert azt szeretném 2.mert ag ellenfel is fogható. 3.mert most erzem h nagyon egyseges a csapat es a kozonseg is ami haza palyan (ha kint nem rontjuk el egybol) sokat erhet.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- M1Ö
Nekem egyelőre nagyon az az érzésem, hogy igen. Nem tudom miért (több mint valószínű azért mert nagyon szeretném
) de minden porcikám azt súgja, hogy most sikerülni fog.