Én nem Pestről beszélek, ott durvábbak az árak sejtésem szerint. Megyeszékely, Szfvár.ericco írta:7 millió egy kétszobás lakásra? De jó nektek. Nálunk egy kisebb, 25ezres városban garzonlakást kapsz ezért, a leglepukkadtabb környéken. (jómagam 44 000 vettem 56 m2-es kétszobást a főutcán)
Ennek kb a kétharmadáért lakáshoz jutnák Pest környékén? Az szép...
Pozsony? Na ott ezek a garzonlakások 60 000 €-nál kezdődnek. Kétszobás már 100 000 körül van. De simán vannak lakások fél millióért is. Lakás, nem villa egy felkapott környéken.
Szóval ne panaszkodjatok![]()
(Mondjuk nálunk eleve nem engedték be a devizahiteleket, ennek köszönhetően simán kapsz 2% alatt hitelt, mondjuk 10%-os önrésszel)

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Realista24 írta:Nagyjából 150ezer forintot. Ne abból indulj ki, hogy mindenki nettó 100ezerért dolgozik és tele van adósságokkal.hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel
jó persze van ilyen is, viszont SAJNOS ezt nagyon kevesen tudják megtenni a biztonság megtartása mellett

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
7 millió egy kétszobás lakásra? De jó nektek. Nálunk egy kisebb, 25ezres városban garzonlakást kapsz ezért, a leglepukkadtabb környéken. (jómagam 44 000 vettem 56 m2-es kétszobást a főutcán)
Pozsony? Na ott ezek a garzonlakások 60 000 €-nál kezdődnek. Kétszobás már 100 000 körül van. De simán vannak lakások fél millióért is. Lakás, nem villa egy felkapott környéken.
Szóval ne panaszkodjatok
(Mondjuk nálunk eleve nem engedték be a devizahiteleket, ennek köszönhetően simán kapsz 2% alatt hitelt, mondjuk 10%-os önrésszel)
Szóval ne panaszkodjatok

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából 150ezer forintot. Ne abból indulj ki, hogy mindenki nettó 100ezerért dolgozik és tele van adósságokkal.hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
Realista24 írta:Miért ne lehetne 48 hónap alatt összegyűjteni egy 7-10 milliós lakásra?jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel

sok dologtól függ:És megosztod velünk is azt a 4+ jobb opciót?
Engem érdekelne.
mire kell?
mennyi idő van?
mennyit tudsz félretenni?
"tűrőképesség"? => eszközalapok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne lehetne 48 hónap alatt összegyűjteni egy 7-10 milliós lakásra?jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
12% évente? azt kérlek magyarázd el, ha arra gondolsz, hogy a 30% állami támogatás futamidő végén, akkor kérlek bele se kezdj. sose tudhatod mi lesz és ha nem tudod végignyomni akkor -30% és kb, akkor évente hozott 1,5%-t. aztán meg ok, hogy házra kell, de mindent számlákkal igazolni, amikor lehet a festést haverokkal megoldjátok stb. vannak 6-11%-os programok, amik nincsenek lekötve, hogy csak pont erre költheted.
Ha hitellel csinálod akkor talán megéri, igaz én sosem nyúlnék hitelhez, nem is foglalkozok vele ha ezzel keresnek meg emberek, nem is válnak ügyfélé.
jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
4+ jobb megoldást tudok mint LTP. (sajnálom, hogy a pénzed LTP-be tetted, de a Te pénzed, te döntésed) én szeretem a pénzem jobb helyen tudni.
legutóbb egy ilyen ember mondott nekem ekkora butaságot
Ha hitellel csinálod akkor talán megéri, igaz én sosem nyúlnék hitelhez, nem is foglalkozok vele ha ezzel keresnek meg emberek, nem is válnak ügyfélé.
jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
4+ jobb megoldást tudok mint LTP. (sajnálom, hogy a pénzed LTP-be tetted, de a Te pénzed, te döntésed) én szeretem a pénzem jobb helyen tudni.
Ezen nagyon jót nevettem. Remélem nem ltp értékesítő vagyAz LTP az egyik legjobb termék, ami jelenleg elérhető.

??? Az LTP az egyik legjobb termék, ami jelenleg elérhető. Ha lakásra kell?? Egy lakástakarék pénztár mire kéne hogy jó legyen? Hitelbe beletolni meg a legnagyobb biznisz, honnan szedsz 12% körül éves megtérülésű fix befektetést?semmi értelme a fundamentának. legnagyobb átverés a világon kb. igaz ha lakásra kell és hitellel kell kezdeni, mert gyorsan kell a pénz, akkor talán. viszont, ha "csak" gyűjtenél előre gondolkozol akkor felejtsd el gyorsan.
Ami a lényeg amúgy, hogy legjobban a legrövidebb idejű éri meg a legjobban, a 4 éves. Amúgy nem kell fundamentának lenni feltétlenül, OTP vagy erste is kínál LTP-t, elég gyakran vannak akciók az olcsó számlanyitásra.
Amúgy nekem van Fundamentám.
- fehérlap
semmi értelme a fundamentának. legnagyobb átverés a világon kb. igaz ha lakásra kell és hitellel kell kezdeni, mert gyorsan kell a pénz, akkor talán. viszont, ha "csak" gyűjtenél előre gondolkozol akkor felejtsd el gyorsan.kelemen.istvan írta:Van itt olyan, aki jártasabb a lakástakarék pénztárakkal kapcsolatban?
Fundamentája van valakinek?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Van itt olyan, aki jártasabb a lakástakarék pénztárakkal kapcsolatban?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Elmeroggyantak mindenhol vannak, így a a világ legdrágább kutyaólja címre nem pályázhat, de az országban szerintem ez lehet az. 6.5 millió ftért még Pesttől emberi távolságra is lehet kapni 40-50 m2-es lakást. 7m2-be mi férhet el? Az ágy a "galérián"hát ez gecijó, zuhanyzás közben sütheted a palacsintát

Sőt kábelfektetés közben is zuhanyozhatsz és palacsintát is süthetsz.hát ez gecijó, zuhanyzás közben sütheted a palacsintát
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát ez gecijó, zuhanyzás közben sütheted a palacsintátVanillaSky írta:A pofátlanság határtalan.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
jo de hol az erkély?VanillaSky írta:A pofátlanság határtalan.
-
- fehérlap
őő ^^ igen lázas vagyok ez a kifogásom + hogy neten szoktam olvasni ilyen "vicces" hirdetéseket, amik hasonlókkal vannak teli, de azért jobb a menjek

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
kitöltve.Kellene egy kis help egy kedves "ismerősöm" számára a szakdolgozatához, ami nagyjából ivási szokásokhoz szorosan kapcsolódik és, mivel itt elég sűrűn téma, ezért szánjatok rá 2 percet, aztán cserében átvállalok néhány warnt.
https://docs.google.com/forms/d/1JYPnfj ... Q/viewform