OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Majd Boky beírja az aláírásába

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Át is siklottam fölötteAndrás93 írta:Nézd meg, mit emeltem ki.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
Az első részét akkor tőlem is megtudtam.fehérlap írta:Orvos: 4-5 óránként mérje a lázát, ha 38-nál magasabb, akkor vegyen be algopyrint.. ha elérné a 40-et, akkor mennyek be a kórházba azt majd ellátnak. kösz bmeg. én úgy gyűlölöm az orvosokat.
Tea, azért jó szerintem mert izzadok, meg sokat járok wc-re és hátha kimegy belőlem valami vagy valami ilyesmi xD

Ui: a vizelet teljesen steril így azzal nem fog semmi kijönni.
40 fokos lázzal? De igen,azonnal.András93 írta: Azért oda talán nem kell.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért oda talán nem kell.fehérlap írta:Orvos: 4-5 óránként mérje a lázát, ha 38-nál magasabb, akkor vegyen be algopyrint.. ha elérné a 40-et, akkor mennyek be a kórházba azt majd ellátnak. kösz bmeg. én úgy gyűlölöm az orvosokat.

- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Orvos: 4-5 óránként mérje a lázát, ha 38-nál magasabb, akkor vegyen be algopyrint.. ha elérné a 40-et, akkor mennyek be a kórházba azt majd ellátnak. kösz bmeg. én úgy gyűlölöm az orvosokat.
Tea, azért jó szerintem mert izzadok, meg sokat járok wc-re és hátha kimegy belőlem valami vagy valami ilyesmi xD
- MesQueUnClub
Igen, ez a legjobb amit tehetsz, a tea lazra kb semmit nem er, sokan meg azt ahibat is elkövetik hogy a forró teaba rakják a mézet, az kb pont olyan mint ha nem is rakna bele, 60 vagy 70 fok felett ugyanis kinyírja az összes pozitív tulajdonsagat és kb csak az íze marad.fehérlap írta:nem szoktam beteg lenni, náthás is utoljára 3 éve lehettem, azért nem vágom a témát ^^
de lehet, hogy a 39,6-os lázzal, akkor ellátogatok az orvoshoz és nem itthon teázgatok

- fehérlap
nem szoktam beteg lenni, náthás is utoljára 3 éve lehettem, azért nem vágom a témát ^^
de lehet, hogy a 39,6-os lázzal, akkor ellátogatok az orvoshoz és nem itthon teázgatok

- MesQueUnClub
Ha a mag hőmérséklet +/- 2 fokot változik az már életveszélyes, 40 fok fölött szintén kritikus és egyből injekciót adnak, szóval 39 és fél fok felett mindenképpen. De már 39 fokos láz esetében sem szabad késlekedni, és azonnal felkeresni a háziorvost.fehérlap írta:valaki megtudja nekem mondani, hogy mi számít olyan magas láznak, hogy jobb lenne kórházba menni vele?
- fehérlap
valaki megtudja nekem mondani, hogy mi számít olyan magas láznak, hogy jobb lenne kórházba menni vele?
A kérdőívet már leokézták neki, csak az elemzéshez kell még pár katt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hosszú sztori, nem idevaló
és én is találtam kifogásolni valót benne, de nem akartam lelombozni szakdoga írás közben ilyenekkel, szóval csak töltsetek meg töltsétek
és én is találtam kifogásolni valót benne, de nem akartam lelombozni szakdoga írás közben ilyenekkel, szóval csak töltsetek meg töltsétek

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kitöltve a téma szeretete miatt, viszont ziro üzeni, hogy a kérdőív felépítése kissé hibás, és felejtsük már el a guglis kérdőívet. 
És az ismerős szót miért tetted idézőjelbe? Ágyas, szerető, ágytálcserélő a hölgy?

És az ismerős szót miért tetted idézőjelbe? Ágyas, szerető, ágytálcserélő a hölgy?

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Megtörtént! És köszi, hogy a közeljövőben helyettem viszed el a balhét.Kerlon írta:Szevasztok pupákok!
Kellene egy kis help egy kedves "ismerősöm" számára a szakdolgozatához, ami nagyjából ivási szokásokhoz szorosan kapcsolódik és, mivel itt elég sűrűn téma, ezért szánjatok rá 2 percet, aztán cserében átvállalok néhány warnt.
https://docs.google.com/forms/d/1JYPnfj ... Q/viewform
Köszönöm a nevében is!

Szevasztok pupákok!
Kellene egy kis help egy kedves "ismerősöm" számára a szakdolgozatához, ami nagyjából ivási szokásokhoz szorosan kapcsolódik és, mivel itt elég sűrűn téma, ezért szánjatok rá 2 percet, aztán cserében átvállalok néhány warnt.
Köszönöm a nevében is!
Köszönöm a nevében is!
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Bár én a felújítás kezdete óta kerülöm a Moszkvát, de mindig is megállt ott, csak a be/kijáratot szabták át ideiglenesen.Victor írta:Pupákok! Rég nem jártam arra, most már rendesen jár a kettes metró? Megáll a Széll Kálmán téren?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hátha érdekel valaki, az idei slam ob is emlékezetesre sikeredett:
http://www.ustream.tv/recorded/76247955
44:20-tól a tegnapig még bajnokot, illetve 1:24:00-tól itt és 13:40-től innen: http://www.ustream.tv/recorded/76253523 Simon Marcit érdemes megnézni.
http://www.ustream.tv/recorded/76247955
44:20-tól a tegnapig még bajnokot, illetve 1:24:00-tól itt és 13:40-től innen: http://www.ustream.tv/recorded/76253523 Simon Marcit érdemes megnézni.