http://www.imdb.com/title/tt4270492/?ref_=nm_flmg_act_6
ez se lesz majd rossz btw
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 28., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 28., szerda 21:19
Nem kell a duma, tudjuk hogy mindig összeültök Zsomborral és némi epres jégkrém társaságában megnézitek az aktuális részt.nmate írta:Arrowról meséljétek majd, mi történik. Várom a beszámolókat. Nézni nem fogom, de imádom olvasni az olyan szintű dolgokat, hogy Felicity igazából egy marsi transzvesztita pokemon.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 28., szerda 20:51
Szerk: nem túl eros.nmate írta:Ilyet találok a Rákóczin is.![]()
HoC 3. évadot próbáltam folytatni, mert nem bírtam aludni...10 perc után szundítottam.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 28., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 28., szerda 20:29
Ja én is lávolomRemy írta:Flashben az új rendőr csaj.Néhány hülyeséget leszámítva elég jó a második évad.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 28., szerda 20:07
Őrület!Remy írta:Flashben az új rendőr csaj.Néhány hülyeséget leszámítva elég jó a második évad.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 28., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 27., kedd 16:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra gondoltam, hogy az nem volt meglepetés, hogy a bérgyilkos telefonjában levő egyetlen szám az övé volt. De a repülő is gyanús.Realista24 írta:Jajj, hát ziro imádni fogja ha végre ideértorjack írta:A Homeland nem szarral gurigázik, az 5x04 is rendesen oda lett rakva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Allison a végén mondjuk nem volt túl nagy meglepi
Kár, hogy nem a Netflixen van, darálnám már végig az egészet.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem lepődött meg, mert benne van a keze a kis ribinek szerintem.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2015. október 27., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 27., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 27., kedd 7:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 27., kedd 1:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 27., kedd 0:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész elején is Glennek nézte a fiatal srácot, aki elfutott és pár pillanat múlva megették. Keep calm, Glenn make it alive.Zsombor írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IMDB-n benne van az összes következő részben a neve, még a stáblistában. Úgyhogy elég nagy rá az esély. Nicholas-é meg nincs, szóval nem véletlen hagyták ott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ebből azért messzemenő következtetéseket nem kell levonni, nem túl valószínű, hogy az imdb-nek folyamatosan nyomnák az infokat, hogy ki mikor szerepel. Pl az alexandriai néger forma aki nemrég tért vissza a portyázásból csak 1-2 részre volt kiírva, mikor megnéztem. Aztán azt most már túllépi.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 26., hétfő 23:35
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ebből azért messzemenő következtetéseket nem kell levonni, nem túl valószínű, hogy az imdb-nek folyamatosan nyomnák az infokat, hogy ki mikor szerepel. Pl az alexandriai néger forma aki nemrég tért vissza a portyázásból csak 1-2 részre volt kiírva, mikor megnéztem. Aztán azt most már túllépi.Anyaka írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IMDB-n benne van az összes következő részben a neve, még a stáblistában. Úgyhogy elég nagy rá az esély. Nicholas-é meg nincs, szóval nem véletlen hagyták ott.istimester írta:The WD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sem Glennt csócsálják.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 26., hétfő 23:26
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IMDB-n benne van az összes következő részben a neve, még a stáblistában. Úgyhogy elég nagy rá az esély. Nicholas-é meg nincs, szóval nem véletlen hagyták ott.istimester írta:The WD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sem Glennt csócsálják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 23:11
Jajj, hát ziro imádni fogja ha végre ideértorjack írta:A Homeland nem szarral gurigázik, az 5x04 is rendesen oda lett rakva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Allison a végén mondjuk nem volt túl nagy meglepi
Kár, hogy nem a Netflixen van, darálnám már végig az egészet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 23:09
Realista24 írta:Ezek után nem tudom, hogy válaszoljak-e, és ha igen, akkor igazat mondjak-e?![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút nulla és igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 23:06
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem