Kommentáld a híreket
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Kommentáld a híreket
Mi a különbség egy szerda szombat és egy vasárnap szerda között ? Mert a vasárnap- szerda elég sokszor volt már ez előtt is.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na a megmondóember Tebas csak rájött, mekkora köcsögség volt ez a PSG-CV kombó. Az Eibar ellenit mégis csak át tudták tenni vasárnapra?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szólhatott volna a Real is hamarabb ez igaz, bár teljesen biztos vagyok benne, hogy elutasították volna. A TV társaságok diktálják a menetrendet, az ilyen Tebas félék csak asszisztálnak hozzá. Lehet, hogy a Barca és a Valencia is sorra kerül, de attól még ugyanúgy játékosok egészségét kockáztatják a semmi miatt..
Mivel ezen a héten nincs se BL se kupa igazán nem értem mi akadályozta volna meg őket, hogy vasárnap legyen a meccs...
Mivel ezen a héten nincs se BL se kupa igazán nem értem mi akadályozta volna meg őket, hogy vasárnap legyen a meccs...
Ezt én is elég nehezen tudom elhinni, bár ha jól láttam ez 2014-re vonatkoziik és akkor gondolom beleszámoltak egy rakás bónuszt a BL meg a világkupa megnyerése miatt. 2015-ben biztos vagyok benne, hogy a Barca fizet a legtöbbet. De érdekes, mert én is úgy tudtam, hogy nem mi adjuk a legmagasabb fizukat

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehet.De azèrt nem vagyok arrol meggyozodve,hogy-ugye folyamatos terhelès alatt,heti kèt meccs általában-annyira sokat számitana.Játèkosoktol nem is nagyon hallottam hogy sokat panaszkodnának emiatt.Persze lehet hogy kimaradt.Minden esetre + - 1 nap ide vagy oda,simán hoztuk a meccset.Nyilván számit valamennyit nem mondom hogy nem,csak nagy divat lett,pláne Mourinho ota siránkozni ezen a mièrt ekkor játszunk mièrt nem akkor dolgon.Persze ez mèg istenes,de amikor a barca mondjuk kèt orával kèsobb kezd ugyan az nap,na mikor ilyenkor hozzák fel ezt,az már vicc kategoriaEzen nem is értem mit kell magyarázni.Nem véletlenül emlegetik ezt, ha semmit nem számítana, akkor nem is beszélne erről senki

A másik kedvencem a mit mondott LE,Pique,Buszkecc stb a meccs után mantra

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha negyven nappal előre tudnám, hogy mikor van a meccs, akkor egyszerűbb lenne a meccsjegyek szervezése te farok...A liga elnökét azonban nem hatották meg a panaszok: “A kezdési időpontok már 40 nappal ezelőtt ismertek voltak, és a madridiak nyilatkozatát csupán a mérkőzés előtt 24 órával hallottam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezen nem is értem mit kell magyarázni.Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez igaz. Csak engem meglepett. Azt hittem, hogy így is valahol a 3. 4. 5. hely körül lehetünk. Oda kéne azért figyelni, mert ha tényleg elindul majd egy hullám (ami talán már el is indult, nem véletlen lettünk elsők) akkor annak lehet nem lesz jó vége.Dupla D írta:Csak míg a Barcánál mondjuk a játékosok reklámbevételeiből a klub nem részesül, addig nálunk igen. Ha azt levonnánk a fizetésből, akkor szerintem a top6-ban se lennénk benne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Csak míg a Barcánál mondjuk a játékosok reklámbevételeiből a klub nem részesül, addig nálunk igen. Ha azt levonnánk a fizetésből, akkor szerintem a top6-ban se lennénk benne.M1Ö írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 20-2446315
Az komoly... Mondjuk nekem hihetetlen. A Barca mindig is jó kis pénzeket fizetett a játékosoknak. A MU meg beteg összegeket fizet ki. Mondjuk ha igaz, akkor jogosn lehet elővenni 1 pár játékost, hogy miért is kap annyit amennyit. Aztán ne csodálkozzunk, hogy ha tényleg igaz lenne az Isco sztori és szépen sorban jönnének elő mindenkinél ezek a problémák.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 20-2446315
Az komoly... Mondjuk nekem hihetetlen. A Barca mindig is jó kis pénzeket fizetett a játékosoknak. A MU meg beteg összegeket fizet ki. Mondjuk ha igaz, akkor jogosn lehet elővenni 1 pár játékost, hogy miért is kap annyit amennyit. Aztán ne csodálkozzunk, hogy ha tényleg igaz lenne az Isco sztori és szépen sorban jönnének elő mindenkinél ezek a problémák.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Nem engem kértél, de közhely vagy nem, sokat számít ám ez. Főleg ha ilyen szerencsétlenül jön ki, hogy 2 idegenbeli meccs. Több utazás, kevesebb pihenés, kevesebb idő a felkészülésre, begyakarolni az adott taktikát.morientes írta:Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.
Szerdán meccs. Azt nem tudom mikor repülnek haza meccs után, vagy csak másnap, de a csütörtöki edzés már így is-úgy is problémásabb. Marad a péntek. 1 nap felkészülés meg nem valami sok.
Tehát ha nem is számít nagyon sokat, de egy kis csúszással is lehet pontokat bukni.

- morientes
Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.Elég, ha csak egy nagyon kicsit számít, azon már bőven lehet bukni pontokat.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Elég, ha csak egy nagyon kicsit számít, azon már bőven lehet bukni pontokat. Semmi értelme nem volt ennek, hogy most szombaton kelljen játszanunk, pláne úgy, hogy most nem is lesz hétközben meccs. Én nem szoktam ezen problémázni alapból, de ennek így most semmi értelme nem volt.Egyszer talán mintha Giggs nyilatkozott volna a tèma kapcsán egy olyat hogy + - 1 nap nem sokat számit folyamatos terhelès alatt.
- morientes
Elkènyeztetett kislányok.csabi87 írta:De ez nem a Bundesliga és nem tud érdekelni a német bajnokság.Itt sosem volt ez divat.
Ennyi.
Majd térjünk vissza erre,ha a többi csapatot is leszivatják így.
Kössz.
Persze nekem nagy a gyanum hogy ez is csak olyan dolog amire lehet fogni.Mèg ha folyamatosan 2,5 naponta kellene pályára lèpni megèrtenèm (vagy nem),de igy hogy egyszer egyszer elofordul,tul nagy feneket keritunk neki azt hiszem.
Egyszer talán mintha Giggs nyilatkozott volna a tèma kapcsán egy olyat hogy + - 1 nap nem sokat számit folyamatos terhelès alatt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondjuk a bundásban van egy kialakult rendszer, meg aztán vasárnap csak 2 meccs van. Nálunk 1 meccs pénteken és hétfőn, szombaton és vasárnap 4-4. Aztán ahogy esik, úgy puffan. Jövő héten BL sincs, simán játszhattunk volna mi ma, a Barca meg tegnap. De valamiért nagyon erőltetve van nekünk ez a szombat 4 óra. Gondolom a szokkicikínai miatt...Már leírtam korábban, hogy a bundesligában aki szerdán játszott a blben, az ugyan úgy szombaton játszik, mint aki kedden, mert az csütörtöki európa ligások játszanak vasárnap. Ott mégsem problémázik senki ezen.
- M1Ö
Nekik nem gond, de a másik 3 csapatnak az. Mondjuk ettől függetlenül ez a szerda-szombat most elég rosszul jött ki, hogy 2 erős csapat volt az ellen, ráadásul idegenben is.MesQueUnClub írta:Pláne, hogy a Bayernnek azért nem egy RM/Barca/Atma tridentével kell felvenni a versenyt a bajnokságban.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Pláne, hogy a Bayernnek azért nem egy RM/Barca/Atma tridentével kell felvenni a versenyt a bajnokságban.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
De ez nem a Bundesliga és nem tud érdekelni a német bajnokság.Itt sosem volt ez divat.
Ennyi.
Kössz.
Ennyi.
Kössz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Már leírtam korábban, hogy a bundesligában aki szerdán játszott a blben, az ugyan úgy szombaton játszik, mint aki kedden, mert az csütörtöki európa ligások játszanak vasárnap. Ott mégsem problémázik senki ezen.csabi87 írta:Erre kíváncsi leszek én is.Meg arra is,hogy mikor fog a csapat a bajnokságban kétszer otthol játszani egymásután.“Két és fél nap telt el a legutóbbi meccsünk óta. Meglepett, hogy szombaton kell játszanunk a szerda után. Biztos vagyok benne, hogy másik játékhéten más csapatoknak sem fog több idő jutni a regenerálódásra. Megmutattuk a csapat karakterét és minőségét, elégedett vagyok.”
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Erre kíváncsi leszek én is.Meg arra is,hogy mikor fog a csapat a bajnokságban kétszer otthol játszani egymásután.“Két és fél nap telt el a legutóbbi meccsünk óta. Meglepett, hogy szombaton kell játszanunk a szerda után. Biztos vagyok benne, hogy másik játékhéten más csapatoknak sem fog több idő jutni a regenerálódásra. Megmutattuk a csapat karakterét és minőségét, elégedett vagyok.”
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- morientes
Fentebb irod,hogy nyáron el lett kuldve az utolso igaz madridista,aztán most meg ez.Rosszabb fizetès,stb.Kifelejtetted hogy esetleges alapcsaptabol tortèno mellozès esetèn is.Na mindegy.Nálam a madridista ott kezdődik, hogy csapat a mindene, és esetleg rosszabb fizetés, rosszabb trófeanyerési esélyek mellett is hű marad a csapathoz. Nem csak egy játékos, hanem tisztában van azzal, mit jelent a madridizmus, és azért szolgálja a klubot, mert szívből szereti, nem azért mert megfizetik.
O mondjuk èppen speciális eset,volt szo rola hogy leigazolja a Real,de mivel o maga is a klub tulajdonosainak,vagy mondjuk rèszvènyeseinek egyike,igy anyagilag rengeteget esett volna anyagilag a Roma azsioja,ha elmegy.Ezèrt maradt.Abban az idoben olyan adossaghalmazt gongyolitett maga elott a klub,hogy Totti volt a garancia arra,hogy ne csodoljon be.vagy a Romának Totti.
LEGIO PATRIA NOSTRA