Bond evolúció...hamár témánál vagyok..nálatok ki a legjobb,leghitelesebb James Bond?
Mert nálam egyértelműen Daniel Craig...de bárhol olvasom őt mindenki utálja és nem értem h miért
Most én vagyok hülye vagy a többi ember?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 28., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 28., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 28., szerda 15:07
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. október 27., kedd 22:50
Jaj, köszönöm Máté.nmate írta:Remek oldal, szép képekkel és videókkal.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. október 27., kedd 22:21

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. október 27., kedd 1:00

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 26., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 26., hétfő 19:34
Nem csak Joker, hanem Batman is. Itt konkrét képregényes dolgokat fogunk viszontlátni.Kerlon írta:A teljesen új irány is bukás lehet. De hozzáteszem már most látszik rajta, hogy mennyire pszihopata és igazából a tetkókat leszámítva a rajzfilmekben is ilyen volt. Sokkal közelebb fog ez a Joker állni az eredeti Jokerhez szerintem, mint Ledgeré...Remy írta:Az a legjobb az egészben, hogy már annyira giccses és színes, hogy ott van a karakterben az új irány. Láttunk már 2 fajta Jokert, de ez megint egy másik lesz. És ez a jó húzás, mert, ha lemásolták volna Nicholsont vagy Ledgert, akkor akár bukás is lehetett volna. Bár még csak képek és előzetes volt, de annyira beteg, hogy az valami hihetetlen. Imádom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 19:33
A teljesen új irány is bukás lehet. De hozzáteszem már most látszik rajta, hogy mennyire pszihopata és igazából a tetkókat leszámítva a rajzfilmekben is ilyen volt. Sokkal közelebb fog ez a Joker állni az eredeti Jokerhez szerintem, mint Ledgeré...Remy írta:Az a legjobb az egészben, hogy már annyira giccses és színes, hogy ott van a karakterben az új irány. Láttunk már 2 fajta Jokert, de ez megint egy másik lesz. És ez a jó húzás, mert, ha lemásolták volna Nicholsont vagy Ledgert, akkor akár bukás is lehetett volna. Bár még csak képek és előzetes volt, de annyira beteg, hogy az valami hihetetlen. Imádom.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 26., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 26., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 26., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 19:16
Az egész BvS meg SQ nagyon faszán felhúzták, remélem jók is lesznek. Nekem a DD-vel sem volt sok gondom, pedig iszonyatosan szar film, Bale szerintem hatalmas Batman volt, de nagyon várom Affleck alakítását is. Sokkal csábítóbb, mint az SW.ziro4vr írta:http://static.filmbuzi.hu/wp-content/up ... TS8YH9.jpg
Érdekes, de nekem bejön, meglepő gondolom. Mármint a concept.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 26., hétfő 19:12
Egy nagyon rossz.ziro4vr írta:http://static.filmbuzi.hu/wp-content/up ... TS8YH9.jpg
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 26., hétfő 14:30
Eléggé rápörögtem Batfleck-re .Az avatarról mindig azt hiszem, Remy vagy.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 14:18
Az avatarról mindig azt hiszem, Remy vagy.P. Krisz írta:Mit mondjak ... mint egy low budget strici , akinek a menő kabát és bot után elfogyott a pénze , ezért hord gumis szárú mackó gatyát .ziro4vr írta:http://static.filmbuzi.hu/wp-content/up ... TS8YH9.jpg
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 26., hétfő 14:15
Mit mondjak ... mint egy low budget strici , akinek a menő kabát és bot után elfogyott a pénze , ezért hord gumis szárú mackó gatyát .ziro4vr írta:http://static.filmbuzi.hu/wp-content/up ... TS8YH9.jpg
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 26., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 14:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem