Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Danderan
Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. november 1., vasárnap 19:07

2017-től akkor is jön az új éra ha lehet hinni a híreknek... Az meg, hogy mi volt Alonso idejében meg mi van most arra csak azt lehet mondani, hogy azóta lecserélődött a vezetés meg a komplett csapat plusz Vettel más mentalitás is mint a spanyol. Szerintem Alonsonak Monzában csak savanyú volt a szőlő...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 1., vasárnap 19:01

Drake írta:Miért ne lenne esélye VB címre a következő évedkebn? Úgy néz ki,hofy a Ferrari ismét kezd összeállni,és jövőre ők lehetnek a Mercedesek legfőbb kihívói.
Jövőre is? Miért? Idén azok voltak? Nyertek egy-két versenyt, ahol nekik feküdt a vonalvezetés, és ennyi.
Alonso mondta meg a frankót Monzában. Nem értette, hogy mi ez a nagy Ferrari szopkodás, hiszen esélyük sincs a Merci ellen. Akkor azt mondta, hogy ő már kétszer érkezett Monzába úgy, hogy vezette a VB-t a Ferrarival, végül mégsem övé lett a VB-cím. Most meg 100 pontos hátránnyal érkeztek, és mindenki oda meg vissza volt.
A télen mindenki ellőhet újabb 32 zsetont, ha a Ferrari közelebb is kerül a Mercihez, az első verseny előtt újra bebetonozzák az erőviszonyokat, és egész idényben az esőért fogunk szurkolni, hogy elgalább nézhető versenyeket lássunk, ha már a címért folyó harc újra unalmas.
Aztán térjünk ki az aerodinamikára, amiben a Ferrari sosem volt erős. Ebben is jó a Merci, nem csak a motorban. bár a gumikat nem kezeik olyan jól. Ez a hátránya a magas nyomatéknak és a jó tapadásnak. Én szurkolok a vörösöknek, mert kell a jó Forma1, de be kell látni, hogy a Merci jól felkészült erre az érára, a hülye teszt és fejlesztési tilalmak pedig az ő malmukra hajtják a vizet.
Merci Zizou!

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. november 1., vasárnap 18:47

ericco írta:Most nincs rajta semmilyen nyomás. Majd kíváncsi leszek, hogy jövőre, két év múlva, stb. is lesz-e kedve jópofizni, ha ismét esélye sem lesz a VB-címre. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz.

Miért ne lenne esélye VB címre a következő évedkebn? Úgy néz ki,hofy a Ferrari ismét kezd összeállni,és jövőre ők lehetnek a Mercedesek legfőbb kihívói.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 1., vasárnap 18:33

Most nincs rajta semmilyen nyomás. Majd kíváncsi leszek, hogy jövőre, két év múlva, stb. is lesz-e kedve jópofizni, ha ismét esélye sem lesz a VB-címre. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz.
Merci Zizou!

Danderan
Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. november 1., vasárnap 18:21

Röhögtem rajta én is :) nagyon érzi mostanában a sajtótájékoztatók hangulatán hogyan lehet javítani...

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. november 1., vasárnap 18:06

Can you make sure you take both of you out so I can go through? Yes? No? I tried. :lol: :lol: :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 29., csütörtök 8:08

TheBull6 írta:Csak hogy nem ilyen nevek versenyeznek ott, talán ezért nem érdekli a kutyát se?! :|
Hát ha visszamortizálodnának GP3 szintre,tolem versenyezhetne ott az atyauristen is,èn biztos nem nèznèm.
Gondoljátok règen olyan kiegyensulyozottabb volt?Akkor is volt egy egy csapat aki adott idoszakban szarrá verte a világot.Hol a mclaren,hol a wiliams,vagy a benetton,akár a ferrari.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. október 27., kedd 10:07

Csak hogy nem ilyen nevek versenyeznek ott, talán ezért nem érdekli a kutyát se?! :|

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 26., hétfő 18:39

TheBull6 írta:Ez az egész úgy lenne az igazi, ha egyforma autók, nem allithatsz rajta semmit, aztán akkor tényleg a képességek dönténének, izgalmasabb is lenne. Persze pénzügyileg nekik már nem érné meg.
Csak hogy ilyen sorozat van kismillio ès a kutyát sem èrdekli.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 26., hétfő 11:53

Én annak örülnék, ha 3 autós csapatok lennének. Izgalmasabb lenne a bajnokság sokkal, ha pl. csak egy csapat emelkedik ki - lásd idei év, Merci -, de annak nem 2 pilótája van, hanem 3, és ezzel a bajnoki címre is több pilóta kapna esélyt.
A másik, amire kifejezetten vágyom, hogy Vettel és Hamilton egy csapatba legyenek. Sokkal kiélezettebb lenne, mint Rosberggel... (bár tegnap sajnáltam a németet, Hami bunkó volt, ő meg lúzer szokás szerint, a SC is szarul jött ki neki) Ja, és ha véletlenül szar kocsit fognának ki (mármint Lewis és Seb, ha 1 csapatban lennének), akkor legalább nem kéne egyiket sem látni minden futamon a pódiumon idétlenkedni.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 26., hétfő 11:11

Ilyen úgyse lesz. Nem kéne befagyasztnai év elején az erőviszonyokat, és akkor talán a többieknek is lenne esélye a felzárkózásra.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 26., hétfő 10:52

igen egy ilyet én is megnéznék csak valszeg már annyi pénz van az egészben hogy joggal mondhatja egy merci megy egy ferrari hogy minek játszanak azonos feltételekkel mint egy manor pl...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. október 26., hétfő 10:51

Ez az egész úgy lenne az igazi, ha egyforma autók, nem allithatsz rajta semmit, aztán akkor tényleg a képességek dönténének, izgalmasabb is lenne. Persze pénzügyileg nekik már nem érné meg.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 26., hétfő 10:32

Én most csak bedobtam ezt az úgymondd ötletet.
A régi F1 kéne Verstappennel Sainzal Vettellel Hamiltonanna Alonsoval meg a többiekkel nagyon jó lenne.
Valahogy összekellene tömöríteni a mezőnyt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. október 26., hétfő 10:29

Túraautóban érdekes működik ez a rendszer, bár ott van hely a plusz súlynak. Egy F1-be nem nagyon lenne hely, meg teljesen felborítaná az autó egyensúlyát. Vezethetetlen lenne kb.
halálomig madridista leszek

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 26., hétfő 10:29

Míért a túraautó világbajnokságon is megy a plussz súly elosztása mindenkinek.
Én nem azt írtam,hogy büntessenek.
De ez akkor is nonszensz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 26., hétfő 10:22

csabi87 írta:Tegnap jó futam volt csak azt szüntetném be,hogy ha valakinek 1,5 másodpercel jobb autója van akkor valami plussz súlyt vagy valamit kitalálnék mert ez így nem oké.
Tegnap is kicsit illúzióromboló volt ahogy elment Ricciardo aztán amikor felkerültek a lágygumik két kör után simán kikerülték a Mercedesek őt is meg a többieket is.

Hamilton meg mindig is bunkó volt.Amúgy én elengedtem volna Vettelt Rosberg helyében. :lol:
Nagy hülyeseg lenne. Azert buntetni valakit mert fejlesztett egy jo autot :D

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 26., hétfő 10:15

Ja tényleg igazad van.Ők biztos esőre készültek,még mondták is Wéber Gabiék.
De ezt akkor sem szabadna engedni,hogy ennyire elmennyen egy csapat egész évben a többiektől.
Valamit kikellene találni.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. október 26., hétfő 10:12

A redbullnál mondjuk az a hatalmas hátrány beállításbeli különbség volt inkább. Esőben szárnyaltak, szárazon meg még egy Honda vagy egy Sauber is megelőzte Ricciardot.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 26., hétfő 10:10

Tegnap jó futam volt csak azt szüntetném be,hogy ha valakinek 1,5 másodpercel jobb autója van akkor valami plussz súlyt vagy valamit kitalálnék mert ez így nem oké.
Tegnap is kicsit illúzióromboló volt ahogy elment Ricciardo aztán amikor felkerültek a lágygumik két kör után simán kikerülték a Mercedesek őt is meg a többieket is.

Hamilton meg mindig is bunkó volt.Amúgy én elengedtem volna Vettelt Rosberg helyében. :lol:

Vissza: