https://twitter.com/davidgold/status/65 ... 32/photo/1

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. október 26., hétfő 14:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 14:14
Ancelotti: "I must confess that I CANNOT enjoy Bayern's games. There is simply too little real competition."Remy írta:Pep jo lenne oda, mert van penz. Egy spanyolos focival meg verheto a buta angol erolkodes.
Carlo szerintem a Bayernhez megy, ha Pep lelep onnan.
Mou meg megy a Psghez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 26., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 26., hétfő 13:52
Bírom Kloppot, kíváncsi vagyok képes-e erre a meccsre összeszedni a csapatot, amit nem rég vett át.Realista24 írta:Mourinho utolsó meccse következhet a hétvégén.
Állítólag ultimátumot kapott, ha a Pool ellen elvérzik, akkor a helyét Hiddink vagy Ancelotti veszi át átmenetileg, nyártól pedig Pep a kiszemelt.
Saját vélemény, ha beválik valamelyik átmeneti edző, akkor nem zárnám ki a hosszabbítást sem velük.
Klopp kiütheti az unikumot, micsoda bemutatkozás lenne Angliában.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 13:50
Normal One vs Special One. Eddig Klopp sem bizonyított sokat, na majd most.Realista24 írta: Klopp kiütheti az unikumot, micsoda bemutatkozás lenne Angliában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 26., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 26., hétfő 13:26
Jelenleg is ha jól számolom, a Chelseaben pontosan ugyanannyi spanyol van, mint a Bayernben (3-3).wZoLee7 írta:Érdekes lenne, hogy spanyolosítaná el a londoniakat
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 26., hétfő 13:14
Hát én nem tudom, Pep nem való oda. Érdekes lenne, hogy spanyolosítaná el a londoniakatRealista24 írta:Mourinho utolsó meccse következhet a hétvégén.
Állítólag ultimátumot kapott, ha a Pool ellen elvérzik, akkor a helyét Hiddink vagy Ancelotti veszi át átmenetileg, nyártól pedig Pep a kiszemelt.
Saját vélemény, ha beválik valamelyik átmeneti edző, akkor nem zárnám ki a hosszabbítást sem velük.
Klopp kiütheti az unikumot, micsoda bemutatkozás lenne Angliában.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 26., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. október 25., vasárnap 18:48
Csak a BL, EL lehet kiindulni, ahol az angoloknak, már évek óta, csak az jut, h a csoportból tovább jutnak, azt ennyi. Az meg, hogy a real régen nyert bajnokságot, nem jelenti azt, h nem a 2 nagy közül kerülne ki ott mindig a győztes. De azt mondom, ha a bajnok atleticot be tettük volna az angolokhoz, simábban nyeri, mint itt. Nekik az a bajnokság és bíráskodás sokkal jobban kedvezne.Realista24 írta:Korábban tobbszor írtátok sokan, hogy ha a ket nagy spanyol angoloknál jatszana, akkor fixen ebből a kettőből kerülne ki a bajnok mindig.
Van érv is vagy csak jol hangzik? Kiváncsi vagyok, mert szeritnem ez nagyon nem igy van.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 25., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 25., vasárnap 18:25
Ezek mind feltetelezesek, igen...ezert van az, h szerintem(gondolom mas szerint is), de te nem irtal semmit arrol, h te miert gondolnad, h nem.Realista24 írta:
Mivel jövök én? Leírtam, hogy szerintem nem, ti meg biztosra állítjátok, hogy igen. Gondolom itt sokak szerint a Real is kétévente bajnok lenne, aztán emberemlékezet óta nem nyertünk spanyol bajnokságot például.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 18:20
Mivel jövök én? Leírtam, hogy szerintem nem, ti meg biztosra állítjátok, hogy igen. Gondolom itt sokak szerint a Real is kétévente bajnok lenne, aztán emberemlékezet óta nem nyertünk spanyol bajnokságot például.numberone1 írta:Jatekosok kozotti kepzettsegbeni kulombseg...osszeszokottsag...mar az iram sem nagyobb...mint gondolnank...egyik angol top csapat sem jatszik tobb meccset egy szezonban...nemzetkozi porond szinten alatamasztja ezt...Biztos van meg.Realista24 írta:Korábban tobbszor írtátok sokan, hogy ha a ket nagy spanyol angoloknál jatszana, akkor fixen ebből a kettőből kerülne ki a bajnok mindig.
Van érv is vagy csak jol hangzik? Kiváncsi vagyok, mert szeritnem ez nagyon nem igy van.
Most te kovetkezel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 25., vasárnap 18:16
Jatekosok kozotti kepzettsegbeni kulombseg...osszeszokottsag...mar az iram sem nagyobb,mint gondolnank...egyik angol top csapat sem jatszik tobb meccset egy szezonban...nemzetkozi porond szinten alatamasztja ezt...Biztos van meg.Realista24 írta:Korábban tobbszor írtátok sokan, hogy ha a ket nagy spanyol angoloknál jatszana, akkor fixen ebből a kettőből kerülne ki a bajnok mindig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 18:14
A ket nagy jelenleg is tobbet kap az angoloknál, ott sem kapnának tobbet mint most az ottani rendszer miatt.MesQueUnClub írta:Azért én se kopognám le, hogyha átkerülne a gigász, akkor tutira ők nyernének mindig, az PL játékvezetése teljesen más, ott jóval keményebb faultokat szó nélkül hagynak. BL-ben egy egy meccsen az más persze, ott szigorúbb a dolog. Szóval nem lehet egyértelműen kijelenteni ezt, de ha azt az oldalt nézzük, hogy ott mennyit kapnának a TV-s pénzekből na akkor ismét egy új szintre kerülne az elmélet.
Az amúgy megvan, hogy a Chelsea 10 meccsből összesen 3at nyert meg 2 döntetlen és 5 bukó, ezzel egy veretes 15. helyen állnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 25., vasárnap 18:09
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem