Ronaldóét kicsit erősnek érzem, Navas is megérdemelt volna ugyanannyit, sőt nálam egy 9-est is simán.Realista24 írta:whoscored is értékelt
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56BBBE59

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. október 25., vasárnap 19:00
Ronaldóét kicsit erősnek érzem, Navas is megérdemelt volna ugyanannyit, sőt nálam egy 9-est is simán.Realista24 írta:whoscored is értékelt
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56BBBE59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 25., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. október 25., vasárnap 15:04
Ilyet mikor mondott?Ronaldo da Lima írta:Annyit meg is ér...Bár lenyilatkozta januárban sehova....
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 25., vasárnap 14:56
Aha, eredetileg jobbszélső volt még az Almeriában(?), a Sevillában játszott talán először jobbhátvédet, de ott is többször játszott előrébb, amikor Coke volt a jobbhátvéd. Jordi Alba 2.0..M1Ö írta:Vidal játszik annyira elöl is?
Ilyet mikor mondott?Ronaldo da Lima írta:Annyit meg is ér...Bár lenyilatkozta januárban sehova....
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. október 25., vasárnap 14:45
Annyit meg is ér...Bár lenyilatkozta januárban sehova....palesz77 írta:Jelenleg 18 millió a kivásárlási ára, ha hosszabbít, akkor 25 lesz. Nem mintha ez kevés lenne, de a 18 azért elfogadhatóbb, mint a 30. Mondjuk én az Arda-Vidal duóval is kiegyeznék az MSN rotálására, nem feltétlen létszükség szerintem Nolito - plusz a Munir-Sandro duó ugye.Ronaldo da Lima írta:Minimum 30ért......
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 25., vasárnap 14:42
Vidal játszik annyira elöl is? Mondjuk az Arda-Munir-Sandro 3mas elégnek kéne legyen.palesz77 írta:Mondjuk én az Arda-Vidal duóval is kiegyeznék az MSN rotálására
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 25., vasárnap 14:23
Jelenleg 18 millió a kivásárlási ára, ha hosszabbít, akkor 25 lesz. Nem mintha ez kevés lenne, de a 18 azért elfogadhatóbb, mint a 30. Mondjuk én az Arda-Vidal duóval is kiegyeznék az MSN rotálására, nem feltétlen létszükség szerintem Nolito - plusz a Munir-Sandro duó ugye.Ronaldo da Lima írta:Minimum 30ért......
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. október 25., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 13:28
Megfordult a válogatott meccsen jobb oldalt is olykor,nem az a klasszik covekszèlso.sebydani írta:Szerintem Pedro szerepkörét simán átvehetnémorientes írta:Csak oda is hova?Ha nincs az MSN-ből valaki, harmadiknak tökéletes lehet, jobb opció szerintem mint Sandro vagy Munir. Annyi, hogy egyelőre én csak balon láttam játszani, jobbon nem tudom mennyire adná.
Mindenesetre nagyon szép teljesítmény amit eddig letesz az asztalra.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 25., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 25., vasárnap 13:19
Szerintem Pedro szerepkörét simán átvehetnémorientes írta:Csak oda is hova?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 25., vasárnap 13:15
Klasszis, bravúros dolgokat csinál, nem ő maga klasszis.. És szerintem azért azzal nem nagyon lehet vitatkozni, az elmúlt 2 évből csak a Barca és a Rea ellen 3 nagy gól és 1 nagy gólpassza rémlik - Barca gól, Barca gólpassz, Real gól, Real gól. Ezeket azért nem kell magyarázni szerintem, tehetséges gyerek, nem szűk elit, de lesajnálni sem kell csak azért, mert későn érő típus.Remy írta:Milyen klasszis? 29 éves, egy Celtában keménykedik.Chris írta:Nolito viszont hétről hétre klasszis, bravúros dolgokat csinál.
Válogatottban is eléggé kente most legutóbb, pedig ott nem rá hegyezik ki az akciókat. Neki nagy előnye, hogy pont ő alakítja ki a helyzeteket, nem azért játszik jól, mert van egy egész csapat, aki aládolgozik, és mindent megcsinálnak neki - a gólok "csak" pluszok tőle, nem az a fő erőssége. Tavaly Messi után konkrétan a legtöbb helyzetet ő teremtette a La Ligában.Remy írta: Az ilyen Nolitoféléknek kell a játékperc, rájuk kell kihegyezni a támadásokat stb. Ezt soha nem fogják megkapni a nagyoknál, a teljesítményük pedig visszaesik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 25., vasárnap 12:52
Milyen klasszis? 29 éves, egy Celtában keménykedik. Ezzel nincs semmi gond amúgy, de milyen klasszis? 1-2 szezonos játékos, aki kis-középcsapatban képes húzóember lenni, de semmi több. Nem hiába nem vitte el soha egy értelmesebb élcsapat. Benficát hagyjuk, az se szint. Nem ilyen emberekben kell gondolkodnunk. Náluk szokott az lenni, hogy jó teljesítményt nyújtanak XY középcsapatban, aztán megveszi valami topklub, és a padon teljesen összesnek. Az orosz is ilyen lett. Sokkal többre képes annál, amit itt nyújt. Tavaly egy teljesen jó szezont hozott le a sárgáknál. Az ilyen Nolitoféléknek kell a játékperc, rájuk kell kihegyezni a támadásokat stb. Ezt soha nem fogják megkapni a nagyoknál, a teljesítményük pedig visszaesik.Chris írta:Szerintem Nolito más szint, mint Cherysev. Az oroszon tavaly is tisztán látszott, hogy ez a Villareal a szintje max. Nolito viszont hétről hétre klasszis, bravúros dolgokat csinál. Szerintem sem kéne egyébként, mert cserének túl jó, kezdőbe meg hova jönne? De a kora a legnagyobb hátrány.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 12:42
Nem viataja senki sem hogy más szint,csak èppen ide felesleges volna most,Amugy is mintha a barca vinnè vissza a hirek szerint.Csak oda is hova?Chris írta:Szerintem Nolito más szint, mint Cherysev. Az oroszon tavaly is tisztán látszott, hogy ez a Villareal a szintje max. Nolito viszont hétről hétre klasszis, bravúros dolgokat csinál. Szerintem sem kéne egyébként, mert cserének túl jó, kezdőbe meg hova jönne? De a kora a legnagyobb hátrány.
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. október 25., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 25., vasárnap 11:33
Osztom. Nem tudom minek kellene nekünk és hova...ziro4vr írta:Nolito 30 lesz már, barcas is, illetve szerintem ő tipikusan közép csapat hősé kategória. Jó játékos, de nem kell.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. október 25., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 25., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 25., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 25., vasárnap 11:00
Igen, a Danilos téma lejött egy 3 perces összefoglalóból is. Neki tényleg meggyűlt a baja vele. De akkor csak nem volt akkora gond a kv-inkkal.ziro4vr írta:Nolito Danilot szívatta elsősorban, de valóban, a belső páros sem most volt a legjobb. Varane mintha beszívott volna az elején, de aztán nagyjából rendezték a sorokat.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem