Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
Sztm behuzza a MU,Pelle kevès az ilyen meccsekhez.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg mert sógorom kint lesz a meccsen, mint nagy United fan. Úgyhogy nem fognak nyerni.torjack írta:de mivel MU-szurker havernál nézem és mert rendre buknak amikor együtt nézünk meccset, így behúzza a City

Nálam is az a csapat a favorit a Real után. Azóta szimpatizálok velük, ha nem a Real ellen játsznak minden meccsen nekik szorítok. Ott az a Campbell, Vieira, Pirés, Ljungberg,Bergamp, Henry féle csapat fantasztikus focit játszott.nmate írta:2000-es évek eleji Arsenal
Mondjuk most is bírom a fél keretet. Cech-t mindig is nagyon jó kapusnak tartottam, Koscielny is elég jó, Bellerin az egyik legjobb jobb hátvéd lehet majd. Középen a Ramsey-Wilshere duó is nagyon jó lehetne, Özil ugye alap, Sanchezt is bírom. Úgyhogy hajrá, kell az a bajnokság.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
X-et mondanék, de mivel MU-szurker havernál nézem és mert rendre buknak amikor együtt nézünk meccset, így behúzza a City

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Realon kívül inkább korszakos csapatok vannak, akikkel szimpatizáltam egy bizonyos szinten. 2000-es évek eleji Arsenal, Leeds és Depor, Benítez Valenciája és Poolja, Klopp Dortmundja... nekik azért lehetett szorítani 1-2 meccsen. Jelenleg ha meg kéne nevezni valamelyik bandát rajtunk kívül akkor PSG.
Barca, Atleti, Bayern, Juve, Roma, United, Chelsea, Lyon pedig vesszen.
Ma meg City szerintem is. KDB & Kicsisterling behúzza.
Barca, Atleti, Bayern, Juve, Roma, United, Chelsea, Lyon pedig vesszen.
Ma meg City szerintem is. KDB & Kicsisterling behúzza.

Szerintem is behúzza a City.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mivel rühellem Van Gaal-t, így a City nyerjen csak. (Igen mocskos előítéleteim vannak!)

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Fradidzsi91 írta:Mondjatok nekem egy top csapatot a Realon kívül akit nem utáltok.

Dortmund, City
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2015. október 25., vasárnap 10:10-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- M1Ö
Szerintem behúzza a City. Elég szenvedős meccseket játszott eddig a United. A City meg azért más kávéház Agüero meg Silva nélkül is. A Scweinsteiger-Schneiderlin duó kevés lesz De Bruyne-ék ellen. Főleg ha van Gall megint Carrick-et kezdeti, mint az Arsenal ellen.sebydani írta:Ma United-City, ki mit tippel?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze. Sőt, ha szarul megy a csapatnak, még a csapatot is megutálom. Azért Özil messze nem nőtt annyira a szívemhez, hogy ne tudjak túllépni rajta. Messze nem olyan játékos, akiért könnyeket kéne hullajtani, csak, mert kijött rajta, hogy lusta.Kerlon írta: Akkor most CR-t is megutálod?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem a fekete lista természetesen a Barca,Bayern,Juve,Atma négyes. Az Atleticoban hiába van egy-két szimpatikus játékos, magát a csapatot ki nem állhatom. Szimpatikus csapat számomra már nagyon rég a Porto, őket figyelemmel követem amikor csak tudom, mindig akad 2-3 játékos akit érdemes nézni. Régen a VdV vezette HSV nagy kedvencem volt, ma már sajnos iszonyat gyengék és nem sok értelmes játékosuk van. A Dortmund,Spurs,Swansea,Lyon négyes az akiket még szeretek, hol a játékosok hol az egész csapat miatt. De hát közülük csak a Dortmund mondható nagycsapatnak.
Ma United-City, ki mit tippel? Szerintem elég X gyanús lenne alapból, de Agüero és Silva nélkül, hazai pályán a MU talán behúzza és Van Gaal verheti a mellét.
Ma United-City, ki mit tippel? Szerintem elég X gyanús lenne alapból, de Agüero és Silva nélkül, hazai pályán a MU talán behúzza és Van Gaal verheti a mellét.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Akkor most CR-t is megutálod?Remy írta:Bírtam... egészen addig, amíg ki nem jött rajta a lustaság.Kerlon írta: Bírod Özilt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Ja igen, a Pool meg a Chelsea meccset kifelejtettem. De a Chelsea meccs az nevetséges volt.
Van fejlődés rangadókon is, ez lett volna a lényeg.
Van fejlődés rangadókon is, ez lett volna a lényeg.
Azóta szépen meg is ragadsz minden egyes alkalmat, ha csesztetni lehet....Remy írta:Bírtam... egészen addig, amíg ki nem jött rajta a lustaság.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bírtam... egészen addig, amíg ki nem jött rajta a lustaság.Kerlon írta: Bírod Özilt?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bírod Özilt?Remy írta:Megnyerik a bajnokságot. Aranylabda top 3-ba követelni fogják Özilt és Sanchezt is.Wenger Özilről: "Igazi top játékos. Legszívesebben ahelyett, hogy beszélek róla, inkább újra megnézném. Ha szereted a labdarúgást, szereted nézni Özilt."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Megnyerik a bajnokságot. Aranylabda top 3-ba követelni fogják Özilt és Sanchezt is.Wenger Özilről: "Igazi top játékos. Legszívesebben ahelyett, hogy beszélek róla, inkább újra megnézném. Ha szereted a labdarúgást, szereted nézni Özilt."

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A fekete lista az egyértelműen a Barca, Bayern, Juve, Chelsea 4-esből áll. Komolyan mondom, hogy az AtMaval még bajom sincs, ha nem ellenünk játszanak. Szimpatikus feltörekvő csapat.
Régen nagyon komáztam még a Valenciát, Sevillát, Unitedet, de ők sokat vesztettek az évek alatt. Szimpatikus volt még a Schalke, Marseille, a Porto...
Angliában meg még a Benítez féle Pool, Torressel, Gerrarddal, Alonsoval. Az a csapat nagyon tudott.

Angliában meg még a Benítez féle Pool, Torressel, Gerrarddal, Alonsoval. Az a csapat nagyon tudott.
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Mondjuk ez barokkos túlzás, Götze és Lewa ex-dortmundosok a kb.25 fős keretben. Vitték volna Reust is, de ő mutatta a fukkot. Hummels meg Bayernes volt.Becksy23 írta:Dortmund talán. Mármint róluk ezt még egyik ellentábortól sem hallottam, még a Bayern-től sem. Mondjuk ők miért is utálnák, belőlük élnek.dzsi91 írta:Mondjatok nekem egy top csapatot a Realon kívül akit nem utáltok.
Róma, Arsenal, Inter...
K
K
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Az én személy szerinti "gyülőletlistám" mondjuk elég vaskos, kb sorrendben:
Atletico, Bayern, Barca, Man City, Juventus, a többivel viszont nincs különösebb bajom, a Pool-lal sem.
Atletico, Bayern, Barca, Man City, Juventus, a többivel viszont nincs különösebb bajom, a Pool-lal sem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- torjack
Pool,Arsenal, Milan, BM, BVBdzsi91 írta:Mondjatok nekem egy top csapatot a Realon kívül akit nem utáltok.
Igazából a Barca, Atleti, Chelsea trión kívül a többivel nincs bajom. A City meg a PSG határeset, 2 újgazdag arab csapat, de a focijukkal viszont nincs gondom.