Semmi kötekedés, de én továbbra is csak a második képről beszélek most és az előbb is. Ha ezen nem látjátok a lest, akkor baj van.MesQueUnClub írta:Semmi kötekedés de a háttérben lévő Eibar védő az első képen futó, a második képen álló pozicióban van ha jobban megnézed. Tehát nem releváns egymásra a két nézőpont.Realista24 írta: Láttad a második képet? Ha az nem az elrúgás pillanata, akkor nem tudom mi minősül annak.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Semmi kötekedés de a háttérben lévő Eibar védő az első képen futó, a második képen álló pozicióban van ha jobban megnézed. Tehát nem releváns egymásra a két nézőpont. Amelyiken rá van közelítve azon éppen fut, amelyiken paintel van valami vonalnak nem nevezhető rajzolva azon pedig eléggé egyvonal, mivel még ácsorog. Utána kapcsolt gondolom, hogy lesre kéne próbálni állítani de akkor már mind1 volt.Realista24 írta: Láttad a második képet? Ha az nem az elrúgás pillanata, akkor nem tudom mi minősül annak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. október 25., vasárnap 20:38-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Barcánál az az elrúgás pillanata, amikor épp nincs lesen a támadó, ez alap szerintem.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Láttad a második képet? Ha az nem az elrúgás pillanata, akkor nem tudom mi minősül annak.DinhoL írta:Mondjuk ez nem az elrúgás pillanata. Lassításban látszott az egy vonal.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CSLqMONWwAAE7oj.jpg
és Barcás szemmel
https://pbs.twimg.com/media/CSLl2_UXIAIZxUX.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Persze, ahhoz olyan haj és szakáll kell.ziro4vr írta:Le kéne szoknia erről Neymarnak, egyrészt egyszer valamelyik favágó pár hónapra elintézi, másrészt így nem fog tiszteletet és elismerést kivívni.

- ziro4vr
Le kéne szoknia erről Neymarnak, egyrészt egyszer valamelyik favágó pár hónapra elintézi, másrészt így nem fog tiszteletet és elismerést kivívni.
Nem illik.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Mondjuk ez nem az elrúgás pillanata. Lassításban látszott az egy vonal.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CSLqMONWwAAE7oj.jpg
és Barcás szemmel
Som i Serem!
6oat
6oat
- MesQueUnClub
Befutott a Ceba elé akivel ütközött, odaállt elé a Ceba meg lökött egyet rajta. Ennyi volt a nagy fight, de szeretem mikor 40 kilós gyerekek erősködnek egymásnak.ziro4vr írta: Neymar gondolom megint úgy emberkedett, hogy provokálta az ellent, aztán a számonkérésnél befutott dani alves háta mögé.

Szerk: szóval Capa volt az Eibaros neve.

- ziro4vr
Neymar gondolom megint úgy emberkedett, hogy provokálta az ellent, aztán a számonkérésnél befutott dani alves háta mögé.MesQueUnClub írta:Masch valamit beszólt valamelyiknek. Piqué és az Eibar játékos egymásnak háttal ugrottak. Neymar és az Eibar játékos (Ceba vagy ki) emberkedtek kicsit.ziro4vr írta:80. perc után elkattant bár barcás a statisztika szerint, mi volt?

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/CSLqMONWwAAE7oj.jpg
és Barcás szemmel
és Barcás szemmel

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazabol semmi, elso perctol oda-vissza csak a henteles ment, mint egy rosszabb fajta angol derbin..ziro4vr írta:80. perc után elkattant bár barcás a statisztika szerint, mi volt?
- MesQueUnClub
Masch valamit beszólt valamelyiknek. Piqué és az Eibar játékos egymásnak háttal ugrottak. Neymar és az Eibar játékos (Ceba vagy ki) emberkedtek kicsit.ziro4vr írta:80. perc után elkattant bár barcás a statisztika szerint, mi volt?
- MesQueUnClub
Az Eibar játékos aki telibe talpalta Busi térdét..Savant írta:Maszkerano beszólhatott vmit, nem derült ki. piké könyökölt... ki van még?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Maszkerano beszólhatott vmit, nem derült ki. piké könyökölt... ki van még?

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- ziro4vr
80. perc után elkattant bár barcás a statisztika szerint, mi volt?
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most tènyleg az idegesit hogy biroznak?torquenqda...

Firkáljanak amit akarnak,aki látta a meccset az tudja mirol szolt a tortènet.Nem is èrtem ilyeneken hogy lehet fennakadni

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Legalább nem harapott meg senkitsentry írta:Suárez így készült a mai meccsre

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Örülök, hogy Nolito gólt szerzett, mert amúgy a Mundo Deportivo nevű katalán szennylap már ismeretlen de biztos, megnevezni nem kívánt belső forrásra hivatkozva a múltkori fasza híre után (előre meg akartuk venni az el clásico partjelzőjét) most gondolom azt hozná, hogy a csatár is a zsebünkben van és azért nem rúgott gólt, csak passzolt minden gólhelyzetben.
Direkt rájuk néztem most is, nem tagadják meg magukat, jön is a szalagcím: "Keylor Navas y el ÁRBITRO frenan al Celta", tehát szegény Celtát Navas és a bíró fékezte meg. Akkor nem tudom, hogy a fenébe lehet, hogy mégis hármat rúgtunk, illetve a kiállításig is kettő volt a különbség már, plusz volt egy rakás helyzet, kapufa, minden. Arról nem beszélve, hogy gondolom már olvasták a bíró jelentését is a meccsről és így a kiállítás jogosságát megkérdőjelezhetik. Olyan még véletlenül sem fordulhat elő, hogy a Real megdolgozik egy győzelemért, vagy jól jön ki egy meccsből csak úgy. Tiszta Hegyi Ivánok. Lehet, hogy ő írogat oda spanyolul. Egyébként jobban örülnék, ha katalánul írnának, mert akkor legalább nem érteném a sok marhaságukat. Az is előfordulhat, hogy magukból indulnak ki, mert mostanában ugyan nem tapasztalható bírói elfogultság szerintem sem ide, sem oda, de én még emlékszem jó pár éve Medina Cantalejo meg Iturralde Gonzalez Real ellenes ámokfutásaira.
Direkt rájuk néztem most is, nem tagadják meg magukat, jön is a szalagcím: "Keylor Navas y el ÁRBITRO frenan al Celta", tehát szegény Celtát Navas és a bíró fékezte meg. Akkor nem tudom, hogy a fenébe lehet, hogy mégis hármat rúgtunk, illetve a kiállításig is kettő volt a különbség már, plusz volt egy rakás helyzet, kapufa, minden. Arról nem beszélve, hogy gondolom már olvasták a bíró jelentését is a meccsről és így a kiállítás jogosságát megkérdőjelezhetik. Olyan még véletlenül sem fordulhat elő, hogy a Real megdolgozik egy győzelemért, vagy jól jön ki egy meccsből csak úgy. Tiszta Hegyi Ivánok. Lehet, hogy ő írogat oda spanyolul. Egyébként jobban örülnék, ha katalánul írnának, mert akkor legalább nem érteném a sok marhaságukat. Az is előfordulhat, hogy magukból indulnak ki, mert mostanában ugyan nem tapasztalható bírói elfogultság szerintem sem ide, sem oda, de én még emlékszem jó pár éve Medina Cantalejo meg Iturralde Gonzalez Real ellenes ámokfutásaira.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- MesQueUnClub
Mert PL > világ összes bajnoksága, de szerintem nem fog ő Angliába menni.Realista24 írta:Angolok most nagyon elhiszik, hogy egy-két éven belül Messit valamelyik nagyágyú megszerzi. Az alapja ugye a folyamatos adóhatóságos sztorik.