Tudom, de próbálok valami fogást találni, hogy maradjon. Annyira jó a Chelseat így látninmate írta:Kétlem, hogy a maradása jobban megérné, fél perc gondolkodás után látszik melyik opció a győztes.

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 24., szombat 19:58
Tudom, de próbálok valami fogást találni, hogy maradjon. Annyira jó a Chelseat így látninmate írta:Kétlem, hogy a maradása jobban megérné, fél perc gondolkodás után látszik melyik opció a győztes.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 24., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 24., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 24., szombat 19:38
Javíts ki ha tévedek, de mindig ilyen volt. Ezért rühelli a fél világ. Nem irigységből mint sokan hiszik. Vannak edzők akik többet elértek, még sem utálja őt senki...Hihetetlen bicskanyitogató a stílusa, egoja. Én nem utálom, de nem is szimpatizálok vele.ziro4vr írta:De ha megint ezt hozza fel majd, az a létező legrosszabb amit tehet. Folyton csak ebbe kapaszkodni, meg mások hibáit kiemelni.András93 írta:Mondjuk, ha jól látom, akkor egy szabályos gólt vettek el tőlük, még 1-0-nál, és a kiállítás előtt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 24., szombat 18:57
Egyébként teljesen komolyan gondoltam, ott hátha újra magára találna és megtudna újulni.BBeno írta:Iker Casillas kedveli eztMesQueUnClub írta:Lehet a Portoba kéne visszamennie.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 24., szombat 18:54
Nem. Ezt láttam, nem sok kellett volna.Marci77 írta:Ha erre gondolsz, akkor ez nem volt bent..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 24., szombat 18:50
Iker Casillas kedveli eztMesQueUnClub írta:Lehet a Portoba kéne visszamennie.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. október 24., szombat 18:48
Ha erre gondolsz, akkor ez nem volt bent..András93 írta:Mondjuk, ha jól látom, akkor egy szabályos gólt vettek el tőlük, még 1-0-nál, és a kiállítás előtt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 24., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 24., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 24., szombat 18:09
Igen, már túl sokszor kiállított farkast.ziro4vr írta:De ha megint ezt hozza fel majd, az a létező legrosszabb amit tehet. Folyton csak ebbe kapaszkodni, meg mások hibáit kiemelni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 24., szombat 18:06
Kèpesmásrészt kíváncsi vagyok képes-e egy padlón levő csapatot kivezetni abból a válságból, amibe vele került bele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 24., szombat 18:05
De ha megint ezt hozza fel majd, az a létező legrosszabb amit tehet. Folyton csak ebbe kapaszkodni, meg mások hibáit kiemelni.András93 írta:Mondjuk, ha jól látom, akkor egy szabályos gólt vettek el tőlük, még 1-0-nál, és a kiállítás előtt.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 24., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 24., szombat 18:02
Ezért mondom, hogy a Chelsea inkább opció az öregnek. A Milannal nem tenne csodát.VanillaSky írta:Mindkét csapatot egyformán rühellem, de összehasonlíthatatlanul más kávéház. A Milannal a vacak keret mellé ott van a két öreg félhülye is ráadásként, pénzzel vagy anélkül. Az angoloknál meg a keret is jó - egy PL címhez bőven - és lóvé is van dögivel.mondjuk a Milan padja sem jobb opció az öregnek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 24., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. október 24., szombat 17:58
Mindkét csapatot egyformán rühellem, de összehasonlíthatatlanul más kávéház. A Milannal a vacak keret mellé ott van a két öreg félhülye is ráadásként, pénzzel vagy anélkül. Az angoloknál meg a keret is jó - egy PL címhez bőven - és lóvé is van dögivel.mondjuk a Milan padja sem jobb opció az öregnek.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 24., szombat 17:55
Gyanús, Carlo nemrég nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne Angliába...mondjuk a Milan padja sem jobb opció az öregnek.ziro4vr írta:Szerintem ennyi volt. Remélem Carlo nem megy oda vissza.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 24., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 24., szombat 17:53
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem