Marky írta:ha már a pofaszőrzet a téma. szerintetek hogy érdemes meghagyni soványkás arcnál? szeretem, ha szőrösebb vagyok, mert nem tűnik annyira soványnak az arcom, de eléggé átcsap a dolog ilyen szakadt alkoholista kinézetbe... főleg mikor hajnal 5kor bedőlök a bejáratni ajtón
meg sokszor a nyakamnál már szúr, ha lehajtom a fejem. nem merek belenyírni olyankor, mert elég idiótán nézne ki. bár 5 nap alatt visszanő teljesen....
Puding próbája az evés... Mindenkinek másképp áll. Lehet ami nekem jó az neked nem, nekem is sovány pofám van. Én amikor már idegesít, vagy szúr, akkor átmegyek rajta finoman egy nullás géppel, az nekem pont megfelelő. Asszony pajtás is azt szereti vagy a babapofám, de nekem a kis borosta jobban bejön.
De mint előttem mondták ez mind emberfüggő, amikor épp nincs dolgod, vagy otthon vagy mondjuk 1-2 napot, előtte hagyd meg, nyírj bele nyugodtan, aztán ha nem is akarod leborotválni 1-2nap után olyan mint volt (legalábbis nekem

) de ha minden kötél szakad mert annyira szar, bár azt kétlem, mert akkor mikor megborotválkozol már akkor lenyírnád amikor akkora... tehát ne aggódj próbáld ki. Úgyis visszanő