Ötletek?

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 6., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 6., szombat 22:08
Szerintem az első rész sem volt valami nagy durr, egyszerűen csak cuki volt és ettől sokan elcsöppentek. A poént meg képzelem miért nem volt, az első részben a vége felé a kis sárga szutykokból már nekem sok volt. Most a másodikban gondolom ugyan ezt nyomatják. De bevételük van bővenEszterke írta:Hát nem tudom, sokkal többet vártam tőle.
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. július 6., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 6., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. július 6., szombat 19:48
Band of Brothers. a tökéletes sorozat. nézd meg.A normandiai partraszállás az egyik pikantériája az egész második vh-nak, és erről még nem igazán láttam ennél jobb alkotást.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 6., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 6., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. július 6., szombat 1:50
Ha azzal bővíteném ezt az írást, hogy:Caúl írta:Segítségre lenne szükségem: van egy film amit láttam de nem tudom a címét, de emlékszem egy jelenetre:
Szóval a srác összejön egy csajjal, hosszú vívódás után jönnek össze. És a a srác nagy filmszerető és utána a csajjal eljátsszák az összes csókolózós jelenetet a srác kedvenc filmjeiből.
Nagyon nyálas így, de csak erre emlékszem.
Ha más miatt nem is -mivel a filmre mint élményre nem emlékszem- az elsőként írt jelenet jó lehet arra, hogy barátnővel meglesse az aki úgy gondolja, hogy egy próbát megér...boomer írta:Felkeltette az érdeklődésemet, utánanézek más fórumokon is
szerintem is érdekesen hangzik, engem is érdekelne!
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 5., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. július 5., péntek 20:36
+ úgy próbálja beállítani Spielberg, hogy a háború a nyugati fronton dőlt el ... lófasztaz egyik legnagyobb propaganda film ami létezik.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 5., péntek 19:42
Micsoda? Talán a többi film nem őket állítja be fasza gyereknek? Ez a Ryan az egyik legnagyobb propaganda film ami létezik.realistahuni írta:Meg amúgy is az USA szemszögéből sincs túl sok
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 5., péntek 19:01
Faust írta:Milyenből?Újjabb szemszögből ismerteti meg a világháborút![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 5., péntek 18:45
Milyenből?Újjabb szemszögből ismerteti meg a világháborút
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 5., péntek 16:26
én úgy tudom, igaz. 4 vagy 5 napja láttam, baromira tetszett.Amúgy mennyire igaz, hogy igaz történet alapján készült?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 5., péntek 16:20
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. július 5., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 5., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 5., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 5., péntek 13:38
Jajj ne legyetek már ilyen negatívak.Faust írta:Én del Toro miatt reménykedem, hogy valami plusz azért lesz a hentelés mellett.Tipikus korhatáros film lesz. 12 éven felülieknek csak gyermek felügyelet mellett ajánlott
Transformers vs. UFO Godzillák. Ezt tuti kihagyom.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 5., péntek 13:03
Én del Toro miatt reménykedem, hogy valami plusz azért lesz a hentelés mellett.Tipikus korhatáros film lesz. 12 éven felülieknek csak gyermek felügyelet mellett ajánlott
Transformers vs. UFO Godzillák. Ezt tuti kihagyom.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem