Tiszta sor,én sem gondolom hogy a csapat minden játékosánsk,a kapustól a csatárig bezárólag,a pöcsén kellene pörgetni a labdát.Szüksèg van melós zongoracipelőkre,akik elvégzik a melót,de nekem nem mindegy hogy milyen a csapat arculata,nekem fontos hogy játékban inkább tetszetős legyen a produktum.S,minthogy a dolog Fellainiből indult( a kettőnk vitájára gondolok),egyet értek Kerlonnal,hogy Witsel jobb mint a mikrofonfejű,tekintve hogy a benficaba ő is inkább az a játékos kp fajta volt,míg ugye Fellaini inkább a melós,egyszerű,erőszakos playa.Ès azt hiszem,hogy nem illene bele a Real Madrid projectbe,bármennyire hasznos játékos.Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani
De hogy ne legyen off,Illaramendi sztm nem ér 30 milliót.Akkor már tényleg inkább Kondogbia,tizenakárhányért,pláne hogy nekünk olyan lenne most a legfontosabb,aki szűr,ütközik,labdátszerez,hajt és robotol,ez a baszk gyerek meg Xabi 2.0,csakhalványabb kiadásban.Meg ugye,sokan írják hogy Veratti mit bizonyított,hát Illara is hasonló,bár tagadhatatlan hogy bolt köze ahhoz hogy a San Sebastiani alakulat a BL helyen végzett...