HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. október 22., csütörtök 9:30
Lucas Vasquez olyan mint egy példás tanuló. Mindig megcsinálja a házit (odateszi magát az edzéseken), jól vizsgázik (hozza egy jó átlagot magához képest a meccseken), de nincs meg benne az a szikra, mint a zsenikben, feltalálókban. Nem érzem benne az ösztönösséget, a vagányságot, mintha csak bemagolta volna amit kell, és azzal próbálkozik. Ezzel nem őt akarom bántani, mert odateszi magát a mezért, mindent megtesz, harcol, küzd, próbálkozik. Egyszer-kétszer össze is jön neki valami, de nem az a szint, ami ide kell. Kis csapatok ellen a bajnokságban van keresnivalója, akkor lehetne vele rotálni főleg, szerintem az az ő szintje.
Jesé meg pont az ellenkezője. Legalábbis ami így kívülről látszik. Ő vagány, csinál szép dolgokat, de mégis rossz jegyeket kap a tanár bácsitól. Jó lenne, ha szintet lépne, és túllépne ezeken a dolgokon.
Cheryshev meg az orosz cserediák, aki ráadásul bukott 2 osztályt... nem tudom mit akar tőle a klub, de nem ide való. Lehet, hogy hangyányival tehetségesebb mint Lucas, de a hozzáállása nem olyan jó, és nem is látom, hogy nagyon tudná színezni a játékot... Egy német vagy egy angol ligában ellenne, de ide szerintem ez nagyon kedves.
Egyébként idén tényleg nagyon stabil a csapat védelme és a középpályája, de a támadórészleg valahogy nem megy. Jó persze, rohadt sok a sérült, de akkor is ott volt egy Isco és egy CR a pályán. Lehet, hogy Jesé és Lucas nem tud annyit hozzátenni a játékhoz, mint mondjuk James vagy Benzema, de akkor legalább valami játékunk legyen ilyen helyzetekre, hogy ki tudjuk aknázni a fiatalokban lévő lehetőségeket is. Isco szerintem jól tudná irányítani őket, osztogatni nekik a labdákat, de az az érzésem, hogy nincs felépítve a játék elől, és inkább cselezget.