Meg a szemüknekziro4vr írta:A különbség annyi, hogy nekem hisznek is az emberek.Remy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff
![]()

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 22., csütörtök 18:27
Meg a szemüknekziro4vr írta:A különbség annyi, hogy nekem hisznek is az emberek.Remy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 22., csütörtök 18:16
A különbség annyi, hogy nekem hisznek is az emberek.Remy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 22., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 22., csütörtök 15:35
Csak kezdik érezni néhányan az igazi funkyt.kiserik írta:pl a ziro által annyit emlegetett PEA-t (Pierre-Emerick AubameyangwZoLee7 írta:De milyen csatárt? Kit igazolnál le arra a posztra? Elég baj h Bale nem alkalmas semmilyen összjátékra, nem látok olyan támadót aki eléggé megbízható lenne, es nem 70-80 millio az erteke). Gyors, agilis, elől teheted bárhová, jól lő és nem akkora nagy sztár, hogy ne tűrje a padot, de van olyan jó játékos, hogy beteheted a kezdőbe is. Az ára sem lenne szerintem egy eget rengető.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 22., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 22., csütörtök 14:48
Például CA vagy Wenger. De a többiek vagy nyertek valami komolyat, vagy erőn felül teljesítettek a csapatukkal.MesQueUnClub írta:Csak erős idegzetűeknek!Azért vannak benne vicces nevek.Az Év Edzője díj várományosai
Massimiliano Allegri (olasz, Juventus)
Carlo Ancelotti (olasz, Real Madrid)
Laurent Blanc (francia, Paris Saint-Germain)
Arsène Wenger (francia, Arsenal)
Unai Emery (spanyol, Sevilla)
Pep Guardiola (spanyol, Bayern München)
Luis Enrique (spanyol, Barcelona)
José Mourinho (portugál, Chelsea)
Jorge Sampaoli (argentin, Chile)
Diego Simeone (argentin, Atlético Madrid)(Mmint, hogy mit kereshetnek ott)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 22., csütörtök 14:17
Azért vannak benne vicces nevek.Az Év Edzője díj várományosai
Massimiliano Allegri (olasz, Juventus)
Carlo Ancelotti (olasz, Real Madrid)
Laurent Blanc (francia, Paris Saint-Germain)
Arsène Wenger (francia, Arsenal)
Unai Emery (spanyol, Sevilla)
Pep Guardiola (spanyol, Bayern München)
Luis Enrique (spanyol, Barcelona)
José Mourinho (portugál, Chelsea)
Jorge Sampaoli (argentin, Chile)
Diego Simeone (argentin, Atlético Madrid)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 22., csütörtök 13:56
Áh, nem tartanám meg, nem komázom annyira, viszont az árából kijönne KarimLenne otthon egy saját Cé-d mekkora buli lenne nem?Leküldenéd a gyerekkel lasztizni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 22., csütörtök 13:53
Lenne otthon egy saját Cé-d mekkora buli lenne nem?Realista24 írta:999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 22., csütörtök 13:44
Nekem olyan elèg lenne mint Csicsarito volt.Aki tehermentesiti bajnokoligájaurat mikor kell.A kis dortmundi tulzás lenne,o már nem másodmegoldásnak valo.Nekem mindig is inkább szelso volt,gyorsabb hatvanon mint BoltwZoLee7 írta:De milyen csatárt? Kit igazolnál le arra a posztra? Elég baj h Bale nem alkalmas semmilyen összjátékra, nem látok olyan támadót aki eléggé megbízható lenne, es nem 70-80 millio az erteke
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 22., csütörtök 13:21
pl a ziro által annyit emlegetett PEA-t (Pierre-Emerick AubameyangwZoLee7 írta:De milyen csatárt? Kit igazolnál le arra a posztra? Elég baj h Bale nem alkalmas semmilyen összjátékra, nem látok olyan támadót aki eléggé megbízható lenne, es nem 70-80 millio az erteke
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 22., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 22., csütörtök 11:57
Akkor,konyorgom minek?Nem kps kell hanem egy csatár csere,ha már Jesèt utálja Rafa,ès csak akkor rakja be ha már a labdaszedo gyerek is sèrult.Meg kell egy balbekk,mert Marcelo egymaga nem tud 60 meccset lenyomni.Arbeloa nálam nem opcio,Nacho meg arra a posztra nem az.A psg kész 3 jegyű összeget letenni érte, viszont én ezt az üzletet Verratti megszerzésére használnám fel. Van Benzema, Bale, James, Isco, Jesé...a kp-n egy Modric, Kroos, Casemiro, Kovacic. A 10-es poszton ezek kozul legalabb 7 tud jatszani, ide tartozna a kis olasz is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 22., csütörtök 10:57
Magas labda volt,sejtettem h valaki lefog csapniRealista24 írta:999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 22., csütörtök 10:53
murinnyó kiutálta az egyetlen focizni tudó játékosát. what a shocking surprise.MesQueUnClub írta:Őőő erről ki is mit hallott?Chelsea attacker, Eden Hazard has reportedly told family, friends and some of his teammates he wants leave the club for Real Madrid at the end of the season. According to French publication L’Equipe, Hazard is no longer enjoying life in London and has had a rocky relationship with Jose Mourinho since the season started. Mourinho
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 22., csütörtök 10:43
999 euróig én is jó vagyok bármikorA psg kész 3 jegyű összeget letenni érte
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 22., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 22., csütörtök 0:16
Őőő erről ki is mit hallott?Chelsea attacker, Eden Hazard has reportedly told family, friends and some of his teammates he wants leave the club for Real Madrid at the end of the season. According to French publication L’Equipe, Hazard is no longer enjoying life in London and has had a rocky relationship with Jose Mourinho since the season started. Mourinho
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 20., kedd 20:07
cr lesz a csatár gondolom.kapor_89 írta:Elnézést, de már nem bírom követni a sok sérültet.. Valaki tudna írni egy összegző listát a hiányzókról? Ki a t*köm lesz a csatár holnap?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. október 20., kedd 19:18
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem