Nem hiszem el, hogy nem direkt csinálod ezthamesz írta:Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.

Október közepe/vége felé kijelenteni hogy felesleges reménykedni. Oké.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 21., szerda 11:45
Nem hiszem el, hogy nem direkt csinálod ezthamesz írta:Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 21., szerda 11:43
Sehol. Elég megnézni a bajnokságba a meccseinket hiába nyerünk nincs semmi elképzelés, játék. Ha Navas meg a szerencse nem ment meg minket ismét, akkor sima PSG.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 11:21
Szerinted lehet következtetést levonni. Azért kérdezelek.miro írta:Nem tudom,mond meg Te,jobban értesz hozzá mint Én.Realista24 írta:
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 21., szerda 11:18
Nem tudom,mond meg Te,jobban értesz hozzá mint Én.Realista24 írta:
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 11:08
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?miro írta:Egy Real Madridnak a szintfelmérője ne az Almeria és társai ellen legyen azért.Realista24 írta:De ehhez nem kell Psg. Ezt bármelyik meccsen meg lehet figyelni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 21., szerda 10:57
Egy Real Madridnak a szintfelmérője ne az Almeria és társai ellen legyen azért.Realista24 írta:De ehhez nem kell Psg. Ezt bármelyik meccsen meg lehet figyelni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 21., szerda 10:43
Nem így gondolom,lesz 90 perc,lesz egy kialakult játékkép,arra leszek kíváncsi hogy ebben hogy állunk,és ha szarul,tudunk-e reagálni rá.Realista24 írta:Kíváncsi lennék rá, hogy ezt hogyan gondolod.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Ha nyerünk szerinted hol tart? És fordítva.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 21., szerda 10:34
Münchenben azért jó eséllyel nem nyernek, utána meg nem csak rajtuk múlik.Remy írta:Olympiakos nyert szoval nem biztos meg az az arsenal 2. Hely. Gorogok tolnak hazain a zagrabbal, sot igazabol meg az arsenallal is. Ha nem is siman, de odajuthatnak a 2. Helyre a gorogok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 10:26
Kíváncsi lennék rá, hogy ezt hogyan gondolod.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 21., szerda 10:24
Szerintem egyrészt korai ez még, másrészt ez nem "sok" sérült, ez rengeteg, egy ilyen minden csapatot megviselne. A mai meccs alapján megítélni Benítezt az pont ugyanaz a hozzáállás, amikor a szezon elején megpecsételték a sorsát, hogy na, itt egy kupa sem lesz. Aztán lehet énmárakkormegmondtamamikormégmegsemszülettemezni, ha meg mégsem így alakul, akkor meg királyság van.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Egyik legjobb barátom Bayern szurkoló. Ő kb annyira örülne Pep távozásának, mint amennyire én örültem Mou-énak.Pep tovabbra is siman lemeccselheto
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 21., szerda 10:05
Semmi, még annyi sem,sőt. Ha spanyol bíró lett volna, vagy olyan mentalitással vezeti a meccset Zouma 2 perc alatt kiállt volna 2 sárgás belépő után. De erre is csak túlzással lehet azt mondani, hogy mindenképp le kellett volna ültetni. Még egy kérdéses szituáció sem volt a kezdőkörben sem. Klasszik Mou.Realista24 írta:The first thing Mourinho says in his post-match presser: "The ref was weak & naive
Volt valami említésre méltó vagy csak a szokásos?
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. október 21., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 21., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 21., szerda 8:57
Otthon kikapnak?(ja és ha otthon is kikapnak az Arsenaltól akkor hogy is lesz az a 2 forduló után megnyerték a csoportot dolog?)
Október végén ne fogjuk még erre ha kikapunk ma..dzsi91 írta:Teljesen más ez a szitu, ha mi kikapnánk ma akkor bumm nagyügy, szoros a liga tele sérültekkel stb...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 21., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2015. október 21., szerda 8:42
Csak adni akarja a vagányt és megmutatni Beniteznek hogy ő is meg tudja nyerni az EuroligátMesQueUnClub írta:A taktikai zseni jelenleg 3 forduló után a BL csoportkörből kiesésre áll a Chelseavel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 21., szerda 7:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 21., szerda 7:11
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem