HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 21., szerda 14:18
Hát nem tudom.Nyilván meg lehet probálni,de nekem az ilyen 80-90-100 millios probálkozásbol elegem van.Nèg akkor is ha nem az èn pènzem.
Nem hinnèm hogy valaha elèrnè Ronaldo szintjèt,ahhoz èvrol èvre fejlodnie kellett volna látványosan,amit nem látok.Habár èn nem vagyok "szakèrto",az is igaz.Amikor a lille-ben játszott,mindenki el volt ájulva hogy mekkora csaszi lesz,ehhez kèpest centikkel jobb,(ha egyáltalán jobb.)Persze,Zidane is azt mondta hogy,de Zidane is tèvedhet,ahogy Balel kapcsolatban is tèvedett,vagy mondhatjuk hogy egyedul Varane-al kapcsolatban nem tèvedett.
Direkt figyeltem pár chelsea meccsen,ugyan az volt a muzsika,vagy belevezette mint Isco,vagy folèverte,vagy alig vánszorgott el a kapuig...aztán meg hosszu perceken keresztul sehol senki.
Ahhoz hogy Cèronaldo legyen,sokkal,sokkal agilisebbnek kellene lennie,becsvágyobnak,javitsatok ki de sztm Ronaldo ilyen idosen boven aranylabdás volt.
Ha meg ne legyen,arra van itt Isco,Hamesz,mert nem tartom jobbnak Hazardot sem.Ami nem jelenti azt persze hogy ezt a kettot annak tartom.
Az meg,hogy mennyire fekszik neki a spanyol foci,itt mèginkább betomorulnek a vèdelmek,szal nem biztos hogy jobban megèlne.