Ugye! A masik dologban meg eleg jol vissza fogom magam.Egyre jobban érzem én is, hogy te fogod nyerni a sört![]()

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 20., kedd 21:56
Ugye! A masik dologban meg eleg jol vissza fogom magam.Egyre jobban érzem én is, hogy te fogod nyerni a sört![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 20., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. október 20., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 20., kedd 21:53
Egyre jobban érzem én is, hogy te fogod nyerni a sörtnumberone1 írta:Costa nagyon gyenge nem is tudom mit latnak benne.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 20., kedd 21:52
Nem szeleburdi,vagy eszetlen,hanem direktebb játékstílusú,és mivel ez a legnagyobb erőssége,hülye lenne azt mondani neki bárki is hogy forduljon meg és adjon 60-ból 58x alibi passzt hátra..Persze, én ezt aláírom. Jöhet róla simán 1-2 gól meccsen bármikor pont ezekből az egyéni villanásokból.
Csak szerintem ennyi el is akad rajta néha, amikor leszegett fejjel csak tovább viszi
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 20., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 21:49
Wenger kinyitja, ebben nincs hiba. Megvette Özil drága pénzért, Alexisért is szép pénzt fizetett, Karimot is horror összegért vitték volna.Wenger nyissa ki a bukszát: essenek ki a csoportból, és ne jussanak jövőre a BL-be, az után hátha megemberelnék magukat.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. október 20., kedd 21:47
Ezt a stílust nem is nagyon lehet konstans módon hozni, pontosan ugyanaz, mint DM. Egy sémától eltérő típusú, egy adott képességben kimagasló játékos, aki képes meccseket eldönteni, ugyanakkor egész meccsen botladozni is.KAG írta:Nekem nagyon szeleburdi.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 20., kedd 21:46
nmate írta:Őket hívják szélsőknek.KAG írta:De azt aláírom, hogy nagyon tudja bontani a védelmet... Csak tényleg még DM-nél is szétszórtabb a fazon
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 20., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 20., kedd 21:45
Azért, hogy 100%-ra verjék ki az Arsenalt a BL-ből. Nincsen nekem bajom az Arsenallal, csak már 11 éve (vagy mennyi) tolják ezt a középszerűséget (mármint a nagycsapatokhoz képest mielőtt vki félreértené), kellene nekik egy pofon, hogy ébredjenek már fel, Wenger nyissa ki a bukszát: essenek ki a csoportból, és ne jussanak jövőre a BL-be, az után hátha megemberelnék magukat.miro írta:
Az Arsenal eldöntötte nekik hogy tuti csoportelsőként jussanak tovább.
Miért kéne nekik óriási meccset játszaniuk,miért akarnának megszakadni?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 20., kedd 21:44
Pedig az ilyen arcok lehetnek igazán fontosak egy olyan száraz sablonrendszerbe mint amit Pep nyomat. Ingolstadtok ellen be lehet passzolgatni még a labdát, de ez magasabb szinten már nem megy individualista játékosok nélkül.Furcsa, nálam tényleg semmi extra a gyerek.
Csak egy jól cselező, de agyat nélkülöző játékos.
Láttam már ezer meg egy ilyet.
Aztán lehet, ha nem évi 5-10 mérkőzést látnék tőle megváltozna a véleményem.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. október 20., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 20., kedd 21:43
Őket hívják szélsőknek.KAG írta:De azt aláírom, hogy nagyon tudja bontani a védelmet... Csak tényleg még DM-nél is szétszórtabb a fazon
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 20., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 20., kedd 21:41
Guardiola csapatai soha nem voltak idegenbeli bl meccseken a toppon. Még az ennél a bayernnél 3x erősebb csúcsbarca is sokszor csak szerencsével/bírói segítséggel tudott érvényesülni idegenben. De amúgy tény, hogy az otthoni dominanciájuk nem mutat valós képet a tényleges nemzetközi erőviszonyokra vetítve.lestat írta:Hat konkretan ebbol a bayernbol csak Costa az aki miatt erdemes Bayern mecscet nezni..alapbol ez a csapat...ahh es szet vannak szopkodva nemetorszagban...Arsenal meg tipikus balek csapat...Walcott be is mutatja h miert...2-3 gollal mehetnenek ha Walcott kicsitt klasszisabban oldotta volna meg a szitukat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 20., kedd 21:41
Riberynek vége, szerintem Robbennek sincsen sok hátra, Schweini el (mondjuk ő sem lenne fiatalabb), X.Alonso sem focizik már túl sokáig, nyáron megint le kell rabolják Németországot ha akarnak valamit.lestat írta:Hat konkretan ebbol a bayernbol csak Costa az aki miatt erdemes Bayern mecscet nezni..alapbol ez a csapat...ahh es szet vannak szopkodva nemetorszagban...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 20., kedd 21:40
A szezon egyik legnagyobb meglepetése pozitív értelemben szerintem. Sokan azt hitték hogy Pep nagyon melléfog vele, de eddig őt igazolja.KAG írta:Furcsa, nálam tényleg semmi extra a gyerek.
Csak egy jól cselező, de agyat nélkülöző játékos.
Láttam már ezer meg egy ilyet.
Aztán lehet, ha nem évi 5-10 mérkőzést látnék tőle megváltozna a véleményem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 20., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 20., kedd 21:39
lestat írta:Hat konkretan ebbol a bayernbol csak Costa az aki miatt erdemes Bayern mecscet nezni..alapbol ez a csapat...ahh es szet vannak szopkodva nemetorszagban....
Anthony írta:Ez a Bayern is úgy néz ki, mint egy nyerni akaró csapat. Ja nem..
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem